ORJİNAL_STORE Kükürtlü Sabun Sivilce Sivilce,akne,mikrop Yok Edici (1 ADET 135 GR.)

57,92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
99,95 TL

Ürün Bilgileri

ORJİNAL_STORE Kükürtlü Sabun Sivilce Sivilce,akne,mikrop Yok Edici (1 ADET 135 GR.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORGANİK YAŞAM Satıcı Ünvanı: ÖMER ALİ YALÇINKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320286065
    Bu ürün ORGANİK YAŞAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kükürt sabunu nedir: "Kükürt sabunu, doğal içeriğiyle cilt sağlığını destekleyen ve çeşitli cilt sorunlarıyla mücadelede etkili olan bir üründür. Kükürt sabunu faydaları: Kükürt sabunu, düzenli olarak değişen cilt sivilceleri ve akne problemlerini gösterir,temizler ve yeniler, saç bakımında ve genel olarak cilt ve saç için doğal bir bakım sağlar."Kükürt sabunu, ciltteki çeşitli problemlere karşı etkili bir doğal çözüm sunar. Özellikle sivilce lekeleri ve siyah noktaların azalmasına yardımcı olur. Kükürt minerali içeren sabun, ciltteki yağ ve kir birikimini temizler, gözenekleri açar ve sivilce lekelerinin azalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda siyah noktaların oluşumunu önler ve cildi derinlemesine temizler. Kükürt sabunu, düzenli kullanıldığında etkili sonuçlar verir ve cildin daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar. Ancak, her cilt tipi farklı olduğu için, etkileri kişiden kişiye değişebilir. KULLANIMI: Kükürt sabunu, genellikle cildinize hafifçe masaj yaparak uygulanır ve ardından bol su ile durulanır. Haftada birkaç kez düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver