Orijen Regional Red Tahılsız Köpek Maması 11,40 Kg

1.467,75 TL
(128,75 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orijen Regional Red Tahılsız Köpek Maması 11,40 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akvet Veterinerlik Satıcı Ünvanı: AKVET VETERİNERLİK HAYVANCILIK VE HAYVAN ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0043032932200019 Vergi Kimlik Numarası: 0430329322
    Bu ürün Akvet Veterinerlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORIJEN REGIONAL RED, KÖPEKLERİN DOĞAL ORTAMLARINDAN KARŞIALAŞACAKLARI VE YEMEK İÇİN EVRİMLEŞMİŞ OLDUKLARI, TAZE ETLERİN, MEYVELERİN VE YUMUŞAK MEYVELERİN ÇEŞİTLİLİĞİNİ VE DENGESİNİ TAKLİT ETMEKTEDİR.Tam beslenme için geliştirilmiş olan ORIJEN REGIONAL RED, Siyah Angus sığırı, yabandomuzu, koyun, doğal ortamlarında yetiştirilen domuz ve bizon eti içermektedir. Bunların tümü yerel çiftliklerde yetiştirilmekte, insani tüketim uygunluk testinden geçmekte ve ardından mutfaklarımıza HER GÜN TAZE olarak ulaştırılmaktadır.Köpeğinizin yemek için evrimleşmiş olduğu proteinden zengin et içeriği (%75) sahip olan ORIJEN?in düşük karbonhidratlı, düşük glisemik formülü
  • istenmeyen karbonhidratları azaltmakta vücut dayanıklılığı için sağlıklı kan şekeri düzeyi sağlanmasına destek olmaktadır.Kanada?nın en iyi ve en taze malzemeleri ile tamamen kendi mutfaklarımızda hazırlanan ödüllü ORIJEN, köpeğinizi mutlu, sağlıklı ve güçlü tutar ? İçeriklerimize göz attığınızda bize hak vereceğinizi düşünüyoruz!ORIJEN REGIONAL RED TÜM YAŞAM EVRELERİNDE AAFCO KÖPEK MAMASI BESLENME PROFİLLERİNDE BELİRTİLEN BESLENME DÜZEYLERİNİ KARŞILAMAKTADIR.İÇERİK: Taze kemiksiz angus eti , taze kemiksiz yaban domuzu , taze kemiksiz kuzu eti , taze sığır ciğeri , taze kemiksiz domuz eti , taze domuz ciğeri , taze bütün ringa balığı , taze kuzu ciğeri, sığır eti , somon eti ,kömür balığı ,sığır işkembesi , taze kemiksiz bizon , kuzu yağı ,, bütün yumurta , kırmızı mercimek,nohut, yeşil bezelye,sarı bezelye, yeşil mercimek, ringa balığı yağı , bezelye lifi, yer elması, güneşte kurutulmuş yonca, kabak, bal kabağı, ıspanak, havuç, kırmızı lezzetli elma, Bartlett armudu, kızılcık, yaban mersini, su yosunu, hindiba kökü , meyan kökü, melekotu kökü, çemen otu, kadife çiçeği, tatlı rezene, nane yaprağı, sarı papatya, kara hindiba kökü, zater, biberiye, enterococcus faecium.Analitik Değerler : Protein %38, Yağ %18 , Ham Kül %8, Ham Lif %5, Kalsiyum %1,6 , Fosfor %1,3 , Omega 6 %2,5 , Omega 3 %0,8, DHA ve EPA %0,5-%0,3 , Glukozamin 400mg/kg , Kondrotin Sülfat 250mg/kg .İlave katkılar (1 kg için) : Vitamin A 15.000 IU , Vitamin D3 2000 IU , E1 (demir) 40mg , E2(iyot) 3mg , E4(bakır) 13mg, E5 (manganez) 14mg, E6 (çinko) 150mg, E8(selenyum) 0,3 mg.Kalori Dağılımı : % 39?u proteinden, %42?si yağdan , %19?u meyve sebzeden gelmekte olan Metabolik Enerji 3980 kcal/kg ( 250 ml ya da 120gr kapta 468 kcal)
Geri Bildirim Ver