Orijen Puppy Yavru Köpek Maması 2 Kg

1.499,99 TL
(750 TL / kg)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orijen Puppy Yavru Köpek Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizim City Petshop Satıcı Ünvanı: BARIŞ SAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520318571
    Bu ürün Bizim City Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijen Puppy Yavru Köpek Maması 2 Kg ORIJEN PUPPY DOG FOOD YAVRU KÖPEKLER İÇİN TAHILSIZ TAM MAMA | KÜÇÜK VE ORTA IRKLAR SERBEST DOLAŞAN TAVUK VE HİNDİ, SERBEST YAKALANAN BALIK VE KULUÇKA YUMURTALARINDAN HAZIRLANMIŞTIR. ORIJEN PUPPY’i her gün taze olarak zengin besleyici WholePrey™ oranlarında teslim edilen serbest DOLAŞAN tavuk ve hindi, serbest yakalanan balık ve kuluçka yumurtalarından gelen dogal et proteini ile hazırladık. En üst düzeyde gelisim ve büyüme İÇİN faydalarla dolu olan ödüllü ORIJEN, köpeginizi saglıklı ve güçlü kılar. Içeriklerimizi okuyun siz de ne demek istedigimizi anlayacaksınız. İÇERİKLER Taze tavuk eti (11%), taze hindi eti (7%), taze tüm yumurta (6%), taze bütün ringa balığı (6%),taze tavuk ciğeri (5%), taze bütün pisi balığı (5%), taze hindi ciğeri (5%), taze tavuk kalbi (4%),taze hindi kalbi (4%), taze tavuk boynu (4%), tavuk (suyu alınmış, 4%), hindi (suyu alınmış, 4%), Taze uskumru (suyu alınmış, 4%), bütün sardalya (suyu alınmış, 4%),bütün ringa balığı (suyu alınmış, 4%), tavuk yağı (4%), ringa balığı yağı (2%), bütün kırmızı mercimek, bütün yeşil bezelye, bütün yeşil mercimek, bütün nohut, bütün sarı bezelye, mercimek lifi, bütün pinto fasulyeleri, bütün etiyopya fasulyeleri,tavuk kemigi ve kıkırdağı (1%), tavuk ciğeri (dondurularak kurutulmus), hindi ciğeri (dondurularak kurutulmus), taze bütün kabak, taze bütün balkabagı, taze yeşil kabak, taze yabani havuç, taze havuç, taze bütün kırmızı lezzetli elma, taze bütün bartlett armudu, taze kara lahana, taze ıspanak, taze ıspanak, taze salgam yaprakları, esmer su yosunu, bütün kızılcık, bütün yaban mersini, bütün saskatoon meyveleri, hindiba kökü, zerdeçal kökü, boga dikeni,dulavratotu kökü, lavanta, hatmi otu kökü, kusburnu. ANALİZ DEĞERLERİ Ham protein 38 % Ham yağ 20 % Ham kül 8 % Ham lif 5 % Nem 12 % Kalsium 1,4 % Fosfor 1,1 % Omega-6 3 % Omega-3 1,1 % DHA / EPA 0,35 % / 0,25 % Glukozamin 1500 mg/kg Kondroitin 1200 mg/kg

Ürün Özellikleri

  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver