Orijen Orıjen Six Fish Dog - 6 Balıklı Tahılsız Köpek Maması 2 kg

1.699 TL
(849,50 TL / kg)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orijen Orıjen Six Fish Dog - 6 Balıklı Tahılsız Köpek Maması 2 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizim City Petshop Satıcı Ünvanı: BARIŞ SAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520318571
    Bu ürün Bizim City Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 2 Kg Doğanın istediği gibi besleyen protein açısından zengin tariflerin gücüyle evcil hayvanınızın gelişmesine yardımcı olun. Köpekler atalarının etoburlarıdır, bu nedenle Biyolojik Olarak Uygun diyetleri tüm hayvansal içerikler açısından zengin ve çeşitli Yetişkin köpek maması ve Yavru Köpek Mamasıdır. ORIJEN® Altı Balık tarifi, çiğ** bütün uskumru, bütün ringa balığı, maymunbalığı, redfish, pisi balığı ve bütün gümüş hake dahil olmak üzere çeşitli sulu balıklarla yapılır. Wholeprey hayvanlarının zengin içeriğiyle, ORIJEN köpek maması, köpeklerin ihtiyaç duyduğu beslenmeyi sağlamak için avın en yoğun besleyici, sulu kısımlarıyla yapılır. Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması İçindekiler Nelerdir? Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması yüksek protein ve dengeli yağar ile tam bir besin deposudur. Deri ve tüy sağlığı için dengeli oranda omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içermektedir. Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması içindekiler şu şekildedir: Bütün atlantik uskumru, Bütün atlantik Ringa, Atlantik maymunbalığı, Acadian redfish, Pisi balığı, Bütün gümüş hake, Uskumru unu, Ringa unu, Mavi mezgit unu, Ayçiçek yağı, Bütün kırmızı mercimek, Bütün barbunya, Alaska morina unu, Alaska pollock unu, Testere yağ, Bütün yeşil bezelye, Bütün yeşil mercimek, Bütün lacivert fasulye, Mercimek lifi, Doğal morina aroması, Bütün nohut, Alaska pollock yağı, Karışık tokoferoller (koruyucu), Dondurularak kurutulmuş morina karaciğeri, Bütün balkabağı, Bütün balkabağı, Lahana, Ispanak, Hardal yeşillikleri, Kara lahana, Şalgam yeşillikleri, Bütün havuçlar, Bütün elmalar, Bütün armutlar, Kabak çekirdeği, Ayçiçeği çekirdeği, Kurutulmuş yosun, Çinko proteinat, D-kalsiyum pantotenat, Bakır proteinat, Hindiba kökü, Zerdeçal, Sarsaparilla kökü, Althea kökü, Kuşburnu, Ardıç meyvesi, Kurutulmuş lactobacillus acidophilus fermantasyon ürünü,kurutulmuş bifidobacterium animalis fermantasyon ürünü, Kurutulmuş lactobacillus casei fermantasyon ürünü. Bileşenleri Nelerdir? Ham protein %38 Ham yag %18 Ham lif %4 Nem %12 DHA (Dokosaheksaenoik asit) (min.) %0,7 EPA (Eikosapentaenoik asit) (min.) %0,4 Kalsiyum %1,5 Fosfor %1,1 Omega-6 %2,1 Omega-3 %1,8 Glukozamin 300 mg/kg Kondroitin 300 mg/kg Toplam Mikroorganizma* (min)100 Milyon CFU/lbToplam Mikroorganizma* (min)100 Milyon CFU/lb

Ürün Özellikleri

  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver