Oriflame Wellness By Omega 3 Takviye Edici Gıda 41,58 gr

600 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
7 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oriflame Wellness By Omega 3 Takviye Edici Gıda 41,58 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yazelasel Satıcı Ünvanı: ÖZLEM FIRTINA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8050103055
    Bu ürün Yazelasel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wellness by Oriflame olarak zinde bir yaşam tarzını her gün sürdürmenin zor olabileceğini biliyoruz. Bu yüzden günlük rutininize kolayca girecek ve beslenmenizi dengeli ve çeşitli olmasını sağlayacak çözümler sunuyoruz. İsveçlilerin beslenmeye olan bakış açılarından ilham alarak oluşturulan takviyeler, taze meyvelerden, balıktan, baklagillerden, sebzelerden ve yulaf, arpa ve çavdar gibi tam tahıllardan günlük olarak almanız gereken değerlere odaklanır. Wellness by Oriflame ürünleri, zinde bir yaşam tarzı edinmeniz için sizi desteklerken doğal içerikleri ile de günlük beslenmenizi dengelemenize yardımcı olmak için formüle edilmiştir. Omega 3 Takviye Edici Gıda, balık yağı ile elde edilen bir besindir. EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.* *Faydalı etkisinin görülebilmesi için günde 250 mg EPA ve DHA alınması gerekir. Dengeli ve sağlıklı beslenme sağlık için önemlidir. Her sabah kahvaltıdan sonra 2 adet almanız, günlük Omega 3 Takviye Edici Gıda ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 41 - 49
Geri Bildirim Ver