Oriflame The One Suya Dayanıklı Kalem Eyeliner

350 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
367,27 TL

Ürün Bilgileri

Oriflame The One Suya Dayanıklı Kalem Eyeliner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ALİ YÖRÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9830020129
    Bu ürün PERİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ileri teknoloji ve güçlü formülasyonlarla geliştirilen the one’ın trendlere uygun renk tonları, yoğun pigmentasyonu ve şık tasarımıyla kuralları sen koy.
  • The one
  • Dünyanın inovasyon başkentlerinden biri olan ve birçok güzellik trendinin doğduğu stockholm’de tasarlandı. Yüz, gözler, dudaklar ve tırnaklar için tasarlanan geniş kozmetik ürün çeşitlerinden dilediğinle kendini ifade et.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Kalem
  • Görünüm Mat
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Oriflame The One Suya Dayanıklı Kalem Eyeliner

Oriflame tarafından ileri teknoloji ve güçlü formülasyon ile geliştirilen The One serisine ait Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner trendlere uygun renk tonları, yoğun pigmentasyonu ve şık tasarımını müşterilerin kullanıma sunar. Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner göz makyajının en önemli adımlarından birini kolaylaştırır. Gözleri vurgulamak ve makyajın etkisini artırmak için kullanacağınız Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner, yeni ve geliştirilmiş formülü sayesinde 24 saat kalıcılık sağlar. Suya dayanıklı formülü ile ürünü gün boyu dağılmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek seferde kusursuz çizgiler elde edebilirsiniz. Ürün, kurumayan formülü sayesinde çok uzun süre dayanır. Yoğun pigmentleri ile mükemmel siyah mat belirgin bir göz makyajı elde edebilirsiniz. Ürün, aynı zamanda hayvan dostudur ve sağlığa zararlı maddeler içermez.

  • Suya dayanıklı
  • Paraben içermez
  • Hipoalerjenik

Kullanışlı Oriflame The One Eyeliner Özellikler

Kullanışlı Oriflame The One Eyeliner Özellikler

Oriflame The One Eyeliner ileri teknoloji ve geliştirilmiş yeni formülü ile oldukça kullanışlıdır. Suya dayanıklı eyeliner, 24 saate kadar kalıcılık sağlar. Ürünü sürdüğünüz anda hızla kurur ve göz çevresine de bulaşmaz. Uzun süre dağılmadan kalır. Kalem formu sayesinde müşterilere kullanım kolaylığı sağlar. Yoğun pigmentasyonu ile mükemmel bir mat siyahlık sunar. Ürün sayesinde tek seferde siyah ve kusursuz çizgiler elde edebilirsiniz. Kalem formu ile kolay ve rahat bir şekilde göze uygulanır. Kurumayan formülü sayesinde uygun koşullarda uzun süre saklanır. Oriflame kalem eyeliner hayvan dostudur, paraben içermez. Hipoalerjenik olduğu için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca kontakt lens kullananlar için de uygun bir üründür. Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner şık tasarımı ile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir üründür. Çantalarda veya makyaj kutularında rahatlıkla taşınabilir.

The One Suya Dayanıklı Kalem Eyeliner Kullanımı

The One Suya Dayanıklı Kalem Eyeliner Kullanımı

The One suya dayanıklı kalem eyelinerın formülü sayesinde zorlanmadan rahatlıkla mükemmel çizgiler elde edebilirsiniz. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Gözün iç köşesinden başlayarak üst kirpik çizgisi boyunca uygulanır. Gözün iç köşesinden uzaklaştıkça çizgiyi kalınlaştırarak istediğiniz şekli verebilirsiniz. Tek seferde kusursuz çizgiler elde edebilirsiniz. Ürünü kalın ve ince çizgiler çekmek için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Suya dayanıklı kalem eyeliner, gözünüze uyguladıktan sonra hemen kurur ve böylece göz çevresine bulaşmaz. Eyelinerınızı dağılmadan gün boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yoğun pigmenti sayesinde net siyah çizgiler elde edebilirsiniz. Kullanım sonrasında kapağını kapatıp kalemin kurumasını önlemek için yatay olarak saklamanız önerilir. Böylelikle ürünü uzun süre güvenle muhafaza edebilirsiniz. Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner kusursuz ve göz alıcı makyaj için ideal bir tercihtir.

Oriflame The One Suya Dayanıklı Kalem Eyeliner Kullananlar

Oriflame The One Suya Dayanıklı Kalem Eyeliner Kullananlar

Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner yorumları ile deneyimli müşterilerin paylaştıkları değerlendirmeleri görebilirsiniz. Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner kullananların müşteriler ile paylaştıkları deneyimler sayesinde ürünle ilgili farklı görüşlerden faydalanabilir ve ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyeliner fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Oriflame The One suya dayanıklı kalem eyelinerı kullanan müşteriler edindikleri deneyimlerini paylaşarak ürünün kaliteli, şık ve uygun fiyatlı tam bir performans ürünü olduğunu ifade eder. Ürün pratik kullanımı sayesinde size rahatlık sağlar. Kalıcı yapısı ve siyah görünümü sayesinde makyajınızı tamamlar. Siz de bu kaliteli ve şık tasarıma sahip olan bu ürünü, Trendyol üzerinden uygun fiyata ve güvenle satın alarak eşsiz makyaj deneyimleri yaşayabilirsiniz.