Oriflame Giordani Gold Essenza Edp 50 ml Kadın Parfüm 5069952265530

849 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oriflame Giordani Gold Essenza Edp 50 ml Kadın Parfüm 5069952265530

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DURU KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ELİF KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5310400381
    Bu ürün DURU KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oriflame giordani gold essenza parfüm 50ml
  • oriflame'in çok özel lüks portakal çiçeği özür notasını merkezine alan bu koku, yoğun içeriği, kapağında kullanılan gerçek altın varaklar ile lüksün yeni tanımını yapıyor
  • zarif detaylarla süslü, incelikle işlenen ağır cam şişesiyle premium parfümün meyvemsi ve odunsu kokusu, güzel yaşamak için ilham veriyorambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Oriflame Giordani Gold Essenza Edp 50ml Kadın Parfüm

Güzel kokuların insanlar üzerinde pozitif bir etki bıraktığı herkes tarafından bilinir. İnsanların üzerinde temizlik, ferahlık, güzellik gibi algılar oluşturur. Bu yüzden parfüm, kozmetik dünyasının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Lüks portakal özü notasını merkeze alarak hazırlanan Giordani Gold Essenza yoğun içeriği ve şık görünümüyle parfüm kategorisinde çokça tercih edilen bir ürün olarak bilinir. 50 Ml’lik şişesiyle yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz bu parfümle girdiğiniz her ortamda güzel kokunuzdan söz ettirebilirsiniz. Zarif detaylarla hazırlanılan ve ince detaylarla süslenen şişesi ile bulunduğunuz ortamlarda parfümünüzün görünümünden söz ettirirsiniz. Meyvemsi ve odunsu kokuların birleştiği bu kalıcı formül lüks parfüm standartlarını yaşatır.

  • Odunsu ve meyvemsi kokular
  • EDP formüllü
  • Şık, zarif ve cam şişe

Meyvemsi ve Odunsu Kokunun Birleşimi Giordani Gold Essenza

Meyvemsi ve Odunsu Kokunun Birleşimi Giordani Gold Essenza

Oriflame Giordani Gold Essenza EDP 50 ml Kadın Parfüm, çiçeksi ve odunsu kokuları bir araya getiren tek parfüm olduğu için özgün ve farklı bir koku olarak bilinir. Ürünün kalıcı olmasını sağlayan EDP formülü ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekersiniz. Portakal özü merkeze alınarak hazırlanan Giordani Gold Essenza içerisinde bulundurduğu diğer esans özleriyle farklı bir koku oluşturur. Bu farklılık sayesinde daha önce kimsede olmayan bir kokuyu üzerinizde taşıyabilirsiniz. Ayrıca Giordani Gold 40 yıl öncesinde üretimine başlanan bir parfümdür. 40 yıldır doğal ve özel içeriğini koruyarak kadınların favorisi haline gelmeyi başarır. Hayatınızı güzel yaşamanızı ve yeni arayışların size güzellik katmasını amaçlanarak hazırlanan parfüm bunu başararak hayatınıza yenilik, güzellik ve farklılık katar. Kullanılan parfümün kullanan kişiyi yansıttığına inanılır. Bu parfüm sayesinde çiçeksi bir görünüm kazanabilirsiniz.

Kalıcı ve Çiçeksi Yapısıyla Oriflame Giordani Gold Essenza

Kalıcı ve Çiçeksi Yapısıyla Oriflame Giordani Gold Essenza

Parfümler yoğunluklarına göre EDP ve EDT olarak ikiye ayrılır. EDP parfüm diğer türüne göre daha kalıcı ve daha yoğun yapılıdır. Giordani gold essenza edp 50 ml etkileyici, kalıcı ve çiçeksi kokusuyla dikkatleri üzerinize çeker. Çiçeksi kokuları bulunan parfümler özellikle yaz için hazırlanır bilgisi vardır. Giordani Gold Essenza bu bilginin yanlış olduğunu kanıtlayabilecek yapıda bir parfümdür. Oriflame kışın, ilkbaharda ve sonbaharda kullanabileceğiniz çiçeksi kokuları odunsu esanslarla birleştirerek her mevsime hitap eden bir parfüm ortaya çıkarır. Hem teninizde kalıcı hem de akıllarda kalıcı yapısıyla Giordani Gold Essenza’yı günlük hayatta, özel günlerde ve davetlerde kullanabilirsiniz. Her zevke hitap eden kokunun uzun süreli kalıcılığı, kullananların memnun kalmasını ve çevresine önermesini sağlar.

Oriflame Giordani Gold Essenza 50 ml Fiyat Değerlendirmesi

Oriflame Giordani Gold Essenza 50 ml Fiyat Değerlendirmesi

Tercih ettiğiniz 50 ml boyutundaki parfüm kalıcı yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma uygun olarak hazırlanır. Bu yüzden aldığınız parfümün 90 ml boyutunda olduğunu düşünebilirsiniz. Kalıcı yapısı, uzun süreli kullanımı, yeterli boyutu, kolay taşınabilirliği ve farklı esansıyla Giordani gold essenza fiyatı tam bir bütçe dostudur. 50 ml boyutunda olması günlük hayatınızda yanınızda bulundurmanıza ve her istediğiniz an kokunuzu tazelemenize olanak sağlar. istediğiniz zaman kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize önerebileceğiniz ve özel günlerde kullanabileceğiniz bir parfüm çeşididir. Sevdiklerinize hediye olarak yıldönümlerinde, doğum günlerinde, özel günlerde hediye edebileceğiniz şık ve cazibeli bir seçenektir. Ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz Trendyol üzerinden Oriflame giordani gold essenza yorumlar bölümüne kolayca ulaşabilir ve sipariş edebilirsiniz.