Oriflame Eclat Femme Edt 50 Ml Kadın Parfümü 30128

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oriflame Eclat Femme Edt 50 Ml Kadın Parfümü 30128

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MSNAVM Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SEMİH BAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1551018439
    Bu ürün MSNAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu harika kokunun ruhunda ve kalbinde, gücüne ve güzelliğine saygı duyulan, narin yasemin çiçekleri bulunuyor
  • fransa'nın parfüm fabrikalarıyla dolu, tarihi şehri gasse'ta işlenen yasemin çiçekleri, inanılmaz ışıltısı ve asil kokusu için seçildi
  • ürün %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Oriflame Femme Kadın Parfüm Ürünleri Trendyol'da!

Oriflame Eclat Femme EDT 50 ml kadın parfüm, narin yasemin çiçeklerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş muhteşem kokuya sahiptir. Kadınlar için spesifik olarak üretilmiş olan parfüm, Fransızları idol alarak asillikle sadeliği tek bir noktada buluşturur. 50 mililitrelik hacmiyle taşıma kolaylığı sunar. Eau de toilette parfüm tipine sahiptir. Bu özelliği ürünün 2 ila 4 saat boyunca kalıcı olmasına imkân verir. İçerisindeki esans oranı, %5 ila 15 arasında değişir. Parfümün üretiminde kullanılan yasemin çiçekleri, Fransa'nın kokularıyla ünlü Grasse şehrinde özenle işlenmiştir. %100 orijinal olan ürün, naif ve narin bir kokuya sahiptir. Çevrenize ışıltılı ve parlak bir enerji yaymak için bu parfümü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Ürün Hacmi: 50 ml
  • Parfüm Tipi: EDT
  • Ürünün Hitap Ettiği Kitle: Kadınlar

Oriflame Eclat Femme Edt 50 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Oriflame Eclat Femme Edt 50 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Oriflame Eclat Femme EDT 50 ml kadın parfüm, şişe tasarımıyla neredeyse bütün kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Zarif ve ince detaylarla basit ancak asil bir görünüme sahip olan ürünün şişesi, kokunun naifliğini dışarıya yansıtır. Parfümün içerisinde ağırlıklı olarak narin yasemin çiçekleri bulunur. Esansa imzasını atan yasemin çiçekleri, Fransa'nın parfüm fabrikalarıyla meşhur tarihî Grasse'ta işlenir. Büyüleyici yasemin kokusu, Fransız asaletini asil bir şekilde çevrenize yansıtmanıza yardımcı olur. Işıltılı bir enerjiye sahip olan koku, 50 mililitrelik şişenin içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulur. Parfüm tipi EDT olarak belirtilir. Oriflame markası tarafından özenle üretilmiş olan parfüm, spesifik olarak kadınların kullanımına sunulur. Narin, merak uyandıran ve hoş kokusuyla Oriflame Eclat Femme EDT, neredeyse bütün kullanıcılarından yüksek puan alır. Parfüm içerisinde yaklaşık %5 – 15 esans oranı bulunur.

Oriflame Eclat Femme Edt 50 ml Kadın Parfüm Kokusu Kalıcılığı Nasıl?

İdeal bir kalıcılığa sahip olan parfümün tipi EDT olarak belirtilir. Bu, eau de toilette olarak da ifade edilir. EDT parfümlerin esans oranı %5 ila 15 arasında değişir. EDP'den sonra gelen bu parfüm türü, kalıcılık konusunda oldukça iddialıdır. Oriflame Eclat Femme eau de toilette parfüm, 2 ila 4 saat arasında kalıcılık sağlar. Böylece gün içerisinde uzun bir süre parfümünüzün hoş yasemin kokusunu teniniz ve kıyafetlerinizde hissedebilirsiniz. Ürünün 50 mililitrelik hacmi, şişeyi gittiğiniz her yere kolayca götürebilmenize imkân tanır. Böylece dışarıda olduğunuz her an çevrenize misler gibi koku yayabilirsiniz. EDT parfümler, kalıcılık açısından günlük kullanım için son derece idealdir. Oriflame Eclat Femme EDT 50 ml kadın parfüm, orijinal kokusunun yanı sıra kalıcılığıyla da neredeyse bütün kullanıcılarının takdirini kazanmayı başarır.

Oriflame Eclat Femme Edt 50 ml Kadın Parfümü Kimler Almalı?

Oriflame Eclat Femme EDT 50 ml kadın parfümü, son derece geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Ürün, özellikle kadınların kullanımı için üretilmiştir. Narin yasemin çiçeği kokusu, kadınların asaletini yansıtma konusunda oldukça başarılıdır. Hafif ve ferah kokulardan hoşlanan her kadın, bu ürünü gönül rahatlığı içerisinde satın alabilir. Yetişkin kadınlar için parfüm, son derece idealdir. Oriflame Eclat Femme EDT 50 ml kadın parfümü, çevresine modern ve şık kokular yaymak isteyen kişiler tarafından sık sık tercih edilir. Çok yoğun olmayan ancak kalıcılık konusunda da iddialı parfümler kullanmayı seven kadınlar, bu ürünü gözü kapalı bir şekilde sipariş verebilir. Karakteristik bir kokuya sahip olan parfüm, sade ve zarif özellikleri sayesinde hemen hemen bütün kadınların imza kokusu olmaya adaydır. Siz de yumuşak esansıyla kaliteli bir parfüm arayışındaysanız ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Öncesinde Oriflame Eclat Femme EDT 50 ml kadın parfüm yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.