Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Bisiklet 21 Vites Disc Frenli Tek Amortisörlü Dağ Bisikleti

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999,90 TL

Ürün Bilgileri

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Bisiklet 21 Vites Disc Frenli Tek Amortisörlü Dağ Bisikleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Se-Yo Co. Satıcı Ünvanı: SERVET YOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9811113616
    Bu ürün Se-Yo Co. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DAAFU 29 JANT BİSİKLET

Ürün Özellikleri

  • Bisiklet Tipi Dağ Bisikleti
  • Jant 29
  • Vites 21 vites
  • Kadro Boyu 58 cm
  • Renk Siyah
  • Materyal Çelik
  • Vites Sistemi SRAM X-7
  • Fren Tipi Mekanik Disk Fren
  • Tekerlek Sayısı 2
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Bisiklet 21 Vites Disc Frenli Tek Amortisörlü Dağ Bisikleti 000151.000013

Doğa sürüşlerine özel tasarlanan dağ bisikleti, hem doğa ile iç içe olmanızı hem de spor yapmanızı sağlıyor. En iyi dağ bisikleti çeşitlerinden olan Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Göz alıcı siyah iskelet üzerine kırmızı detayların yer aldığı Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet, kaliteli ve dayanıklı duruşu ile dikkatleri üzerine topluyor.

 
  • Kullanıcılarına rahat ve şık kullanım vadeden bisiklet bünyesinde SRAM X-7 vites sistemi yer alıyor.
  • Mekanik disk fren sistemi kullanılan ürün hem keyifli hem de güvenli vakit geçirmenizi sağlıyor.
  • Kullanıcılarından tam puan alan bisiklet kadro boyunun 58 cm olduğu görülüyor.

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Dağ Bisikleti İçerik Özellikleri

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Dağ Bisikleti İçerik Özellikleri

Büyükten küçüğe herkesin vazgeçilmezi olan bisiklet, tipi itibariyle dağ bisikleti olarak biliniyor. Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet özellikleri incelendiğinde rahatlığı ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Çelik materyal kullanılarak üretilen dağ bisikleti, kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Siyah ve kırmızı renklerini üzerinde barındıran ürün, tek amortisörlü olarak tasarlanıyor. Dağ bisikletinin vites kolları incelendiğinde sol vites kolunda 3 vites bulunuyorken; sağ vites kolunda 7 vites olduğu görülüyor. Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet bünyesinde çift kat alüminyum kullanılarak üretilen 29 jant yer alıyor. Mekanik disk fren sisteminin bulunduğu bisiklet, fren yapısında hidrolik sıvı yerine metal kablo kullanıldığı görülüyor. Dağ bisikletinin bireye temas ettiği oturma ve tutma alanlarında sağlıklı malzeme kullanılıyor. Kullanıcı sağlığına dost malzeme kullanılarak üretilen Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet, bireylerin cilt yapısına herhangi bir zarar vermiyor. Kaliteli RUBENA lastik kullanılan dağ bisikleti kullanıcılarına güvenli sürüş deneyimi vadediyor.

 

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Bisiklet Dağ Bisikleti Kullanımı

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Bisiklet Dağ Bisikleti Kullanımı

Engebeli alanlarda hem güvenli hem de konforlu bir şekilde bisiklet sürmek istiyorsanız Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet tüm beklentilerinizi karşılıyor. Bireylerin bisiklet tercih ederken boyları ile orantılı jant sayısı ve iskelet yapısı bulunduğuna dikkat etmeleri gerekiyor. Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet, 29 jantlı olmasından dolayı 185 cm ve üzeri boya sahip kullanıcılara hitap ediyor. En uygun fiyatlı bisiklet modelleri arasında da yerini alan ürün, fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun ediyor. Malzeme kalitesi ve dayanıklı iskelet yapısı ile Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet dağ bisikleti arayanların ilk tercihi olmayı başarıyor.

 

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Dağ Bisikleti Fiyatı ve Yorumları

Orbis Daafu Sxc300 29 Jant Dağ Bisikleti Fiyatı ve Yorumları

Güçlü ve dayanıklı formda tasarlanan dağ bisikleti, engebeli yollarda dahi konforlu sürüş deneyimi sağlıyor. Siyahın gösterişli duruşuna göz alıcı kırmızı tonlarının eşlik ettiği orbis daafu sxc300 29 jant bisiklet bünyesinde 2 adet tekerlek bulunuyor. 29 jantlı dağ bisikleti ile hem hız hem de sürüş rahatlığı sizleri bekliyor. Kaliteli ve şık ürünleri kullanıcılara sunan Trendyol, dağ bisikleti ile karşınıza çıkıyor. Güvenli ve konforlu sürüş deneyimi ile Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendirmenizi sağlıyor. Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet yorumları ve değerlendirmeleri Trendyol’da sizleri bekliyor. Dilerseniz Orbis Daafu Sxc300 29 jant bisiklet fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir ve bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.