Orange 3.4 A Mıknatıslı 3 Başlıklı Led Işıklı Yüksek Hızlı Şarj Kablosu Type C Micro Usb Lightning 100 cm

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Orange 3.4 A Mıknatıslı 3 Başlıklı Led Işıklı Yüksek Hızlı Şarj Kablosu Type C Micro Usb Lightning 100 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QASUL Satıcı Ünvanı: OSMAN ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790522966
    Bu ürün QASUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mıknatıslı Led Işıklı Usb Şarj Kablosu 3 Başlık 100 cm
  • (iPhone+Type-C+Micro)
  • Güçlü manyetik şarj
  • Yüksek yoğunluklu naylon örgülü tel, kopmaya dayanıklıdır.
  • Mıknatıslı başlık telefonunuzda takılı kalır, böylece kablo kolayca kavrar.
  • Cihazınızın şarj soketine toz ve kir girmesini engeller.
  • Karanlıkta kablonuzu aramak zorunda kalmazsınız.
  • Akışkan LED ışıkları hoş bir görüntü sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Orange 3.4 A Mıknatıslı 3 Başlıklı LED Işıklı Yüksek Hızlı Şarj Kablosu Type-C Micro USB Lightning 100 cm

Teknolojik aletlerin vazgeçilmezi olan şarj kabloları, günlük hayatta özellikle telefon için her an ihtiyaç duyulan aksesuarlardandır. Küçük yapısı olduğu için gittiğiniz her yere sıkıntısız bir şekilde götürülebilirsiniz. İdeal uzunluğu ile dikkat çeken Orange 3.4 A mıknatıslı 3 başlıklı LED ışıklı yüksek hızlı şarj kablosu Type-C Micro USB Lightning 100 cm dayanıklı yapısıyla büyük beğeni toplar. Kablo ışığının RGB rengiyle dikkat çekmesi müşteriler tarafından beğenilen bir özelliğidir. Her telefon ile uyumlu olan USB kablo, güç aktarımını hızlı bir şekilde sağladığından dolayı sıklıkla tercih edilir. Özellikle 10 dakikada %100 şarj etmesi pek çok müşteri tarafından önem arz eder. Ürünün sahip olduğu dikkat çeken görünümüyle ilk kullanımdan itibaren renginde solma olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı tasarım
  • Dikkat çeken görünüm
  • Her telefon ile uyum

Yüksek Hızlı Şarj Kablosu Type-C Micro USB Lightning

Yüksek Hızlı Şarj Kablosu Type-C Micro USB Lightning

100 cm uzunluğu ile hayatınızı kolaylaştıran Micro USB kabloyu iPhone başta olmak üzere her telefona bağlamak mümkündür. Kaliteli ve dayanıklı olan tasarımı ile uzun süre kullanılabilir. Gerekli gördüğünüz her yerde değerlendirmek için çantanızda veya aracınızda taşıyabilirsiniz. Kullanışlı olan bu model, güçlü manyetik şarj niteliğinden dolayı naylon örgülü tel ile kaplıdır. Ürünün içinde veya dışında hiç bir şekilde elektrik kaçağına sebep olmaz. Bundan dolayı kullananlara güvenli bir ortam oluşturan tasarıma sahiptir. LED ışıkları ile hoş bir görüntü sunan ürünü karanlık ortamlarda kolayca fark edebilirsiniz. Bir USB aktarım kablosu niteliği taşıyan ürün, cihazınızın şarj soketine toz girmesini engelleyen yapıya sahiptir. RGB renklerini taşıyan pratik ürün, kullanılan her aksesuarla uyumludur. Kaliteli yapılı bir USB kablosuna ihtiyacınız var ise bu ürünü inceleyerek güvenle alabilirsiniz.

Hızlı Şarj Kablosu Type-C Micro USB Lightning 100 cm Fiyatı

Hızlı Şarj Kablosu Type-C Micro USB Lightning 100 cm Fiyatı

LED ışıklı olan bu ürün 10 dakikada %100 şarj eder. Aynı zamanda her telefona kolayca uyum sağlar. RGB renkli olması karanlık ortamda kendini belli etmesine sebep olur. Yüksek hızlı güce sahip olan bu USB kablosu ilk günkü kaliteli yapısını ve renkli görüntüsünü her daim korur. Hafif tasarımlı bu ürünü dilediğiniz her zaman çantanızda, aracınızda ve bavullarınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Kullanışlı yapıya sahip olan bu USB kablosunun günlük kullanımda ön plana çıkmasının nedeni, genellikle pratik olması ve ideal renkli tasarımıdır. Orange 3.4 A mıknatıslı 3 başlıklı LED ışıklı yüksek hızlı şarj kablosu Type-C Micro USB Lightning 100 cm fiyatı bütçe dostudur. Siz de dayanıklı, renkli ışıklı ve hızlı şarj vadeden 3 başlıklı bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

3.4 A Mıknatıslı 3 Başlıklı LED Işıklı Lightning Yorumları

3.4 A Mıknatıslı 3 Başlıklı LED Işıklı Lightning Yorumları

Kaliteli ve dayanıklı yapısı olan yüksek hızlı şarj kablosu, iPhone telefonlar başta olmak üzere her telefon ile uyumlu olmasından dolayı ön plana çıkar. Aynı zamanda renginin karanlık ortamda kendini belli etmesinden dolayı da sıklıkla tercih edilir. Yüksek hızlı özelliği ile teknolojik aletlerinizi hızlıca şarj edebilirsiniz. 10 dakikada %100 şarj ile işlerinizi ve eğlencenizi durdurmadan devam edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde soketlere toz ve kir girişi engellenir. Markanın bu şarj kablosu, yüksek hızı ile beğeni toplayan bir alternatiftir. Dilerseniz Orange 3.4 A mıknatıslı 3 başlıklı LED ışıklı yüksek hızlı şarj kablosu Type-C micro USB Lightning 100 cm yorumları bölümünü Trendyol aracılığıyla okuyarak kaliteli olan bu benzersiz ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek güven içinde satın alabilirsiniz.