Oralmedic Aft Tedavisi

1.759 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oralmedic Aft Tedavisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pure Vitamin Satıcı Ünvanı: LEMAN KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320319775
    Bu ürün Pure Vitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oralmedic Aft Tedavisi
  • Ağız Yaralarına Tek Kullanımda Çözüm...
  • Oralmedic, ağız yarası (Aft) tedavisini farklı bir düzeye taşıyan devrim niteliğinde bir üründür. Ağız yaralarının acısını sadece tek uygulamada ve saniyeler içerisinde giderir.
  • Oralmedic’in içerdiği patentli aktif madde HybenX®, doğal iyileşme için gereken en uygun şartları sağlamak amacıyla yara üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak etki eder.
  • İlaç değildir
  • tıbbi cihazdır.
  • Oralmedic Nasıl Uygulanır?
  • 1.Öncelikle, ağız yarasını, normal pamuklu çubukla kurulayın.
  • 2.Daha sonra, sıvı içeren pamuklu çubuğu ambalajından çıkarın ve kırmızı halkalı tarafı yukarıya dönük olacak şekilde tutun.
  • 3.Kırmızı halkadan tutarak, uç kısmı kırılana kadar nazikçe bükün.
  • 4.Çubuğu hafif eğik bir şekilde tutun. Çubuk içerisindeki sıvı, diğer uçtaki pamuğa akacaktır.
  • 5.Sıvı ile kaplanan pamuğu, nazikçe, ağız yarasının üstüne, yarayı tamamen kapatacak şekilde 1-2 defa değdirin.
  • 6.Birkaç saniye sonra ağzınızı suyla çalkayalın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 10 - 100 ml
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Oralmedic Aft Tedavisi

Ağız mukozasının herhangi bir yerinde çıkabilen aftlar, değişik görünüm ve boyutlarda olabilir. Dudağın ağız içindeki kısımda yaygın olarak görülür. Bunun yanı sıra yanak içerisinde, dilde, diş etinde ve damakta da görünür. Şekli; oval ya da yuvarlaktır. Beyaz, sarı ya da gri renkte olabilir. Ayrıca kenarlarında kırmızımsı bir kızarıklık vardır. Toplumda sıklıkla görülür. Acı vermesinin yanı sıra yüzde hoş olmayan bir görünüme sebebiyet verir. Oralmedic aft tedavisi ağız içerisinde oluşacak çeşitli mikrobiyolojik sorunları çözmeye yarar. Aft tedavisinde doktorların önerdiği bir üründür. Güvenle kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda herhangi bir yan etkiye sahip değildir. Doğal iyileşme için uygun şartları sağlayabilir. Aynı zamanda ağız yaralarını gidermede oldukça etkilidir. Bu ürünü ağız sağlığınız için tercih edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Ağız yaralarında etkili
  • Pratik kullanım

Kaliteli ve Etkili Oralmedic Aft Tedavisi

Kaliteli ve Etkili Oralmedic Aft Tedavisi

Oralmedic aft ağız yaralarında kullanılan tıbbi bir cihazdır. İlaç değildir. Ağızda çıkan yaraların geçmesine yardımcı olur. Doğal iyileştirme özelliği sayesinde yara üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur. Yaraların acısını hafifletir. Bu ürün, her yaştan kişiler için uygundur. Alerji yapmaz. Aynı zamanda herhangi bir yan etkisi yoktur. Aftın neden kaynaklı olduğunun kesin bir sebebi yoktur. Çoğu zaman ağız içerisinde hassas bölgelerde ortaya çıkar. Yemek yeme ya da içecek içmede güçlük yaratabilir. Ağız içini ısırma, stres, mikrop, darbe, gıdalara karşı hassasiyet ve diş sağlığındaki sorunlar sebebiyle aft çıkması muhtemeldir. Bu ürün sayesinde ağız yaralarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu seçeneği çocuklarınıza da güvenle uygulayabilirsiniz. Tek kullanımda etkisini gösterip yaraların hızla iyileşmesini sağlar. Bu seçenek, kullanım için fazladan bir yan ürün gerektirmez. Aileniz ve sevdikleriniz için bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Oralmedic Aft Kullanımı ve Yorumları

Oralmedic Aft Kullanımı ve Yorumları

Beğeni kazanan bu ürün, yoğun etkisi sayesinde ilk kullanımdan itibaren fayda sağlar. Uygulaması son derece kolaydır. Ağzınızdaki yarayı öncelikle pamuklu çubuk yardımıyla kurulamanız gerekir. Ardından ürün içerisinde sıvı içeren pamuklu çubuğu ambalajından çıkarmalısınız. Kırmızı halkalı tarafı yukarıda olacak şekilde tutup uç kısmı kırılana kadar hafifçe bükmelisiniz. Hafif eğik bir şekilde tuttuğunuz çubuğun içerisindeki sıvı, diğer uçta bulunan pamuğa geçer. Özel sıvı ile kaplanan pamuğu ağzınızda bulunan yara üzerine getirmelisiniz. Yarayı tamamen kaplayacak şekilde üstüne 1 ya da 2 defa değdirmelisiniz. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey birkaç saniye beklemek ve ağzınızı su ile çalkalamaktır. Oralmedic aft tedavisi yorumları ile seçenek hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Doğal formülü sayesinde hem siz hem de sevdikleriniz için idealdir. Ağız bakımı için bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Avantajlı ve İdeal Oralmedic Aft Uygun Fiyatlarla

Avantajlı ve İdeal Oralmedic Aft Uygun Fiyatlarla

Gerek stresli hayat koşullarından gerekse de mikrobik sebeplerden ağızda yaralar oluşabilir. Bu yaralar, kimi zaman yemek yemeyi etkilerken kimi zaman da hayat kalitesini düşürür. İlk kullanımdan itibaren rahatlık sağlayan bu ürünü her yaştan kişiler tercih edebilir. Uygulaması da son derece kolaydır. İçerisinden çıkan pamuklu çubuğu yaranın üzerine sürmeniz yeterlidir. Birkaç saniye bekleyip ardından ağzınızı su ile çalkaladıktan sonra rahatlığı anında hissedersiniz. Oralmedic aft fiyatları ürünün kalitesi ve güvencesine göre belirlenir. Fiyat ve performans açısından değerlendirildiğinde bu ürün, oldukça başarılıdır. İçeriği de sağlığa zarar vermez. Çocuklarınızın ağız yaralarında da kullanım için uygundur. Doğal yapısı ile sizi, ailenizi ve sevdiklerinizi korur. Kullanımı son derece kolay bir üründür. Bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kendiniz ya da sevdikleriniz için sipariş oluşturabilirsiniz.