1
Şarjlı Diş Fırçası kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık

935,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
935,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
989,90 TL963,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
977,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
978,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evkiba Satıcı Ünvanı: EVKİBA KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382022296500010 Vergi Kimlik Numarası: 3820222965
    Bu ürün Evkiba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • a

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
Geri Bildirim Ver

Oral-B 4210201266891 D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık

Diş fırçalamak sağlık için son derece önemlidir. Ağız ve diş sağlığı için büyük önem taşıyan bu faaliyet, başta sindirim olmak üzere vücuttaki pek çok başka işlemin daha verimli gerçekleşmesini sağlar. Fakat diş fırçalamanın niteliği de göz ardı edilmemelidir. Bu anlamda, kullanılan diş fırçasını doğru seçmek gerekir. Oral-B Vitality şarj edilebilir diş fırçası, gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir üründür. Sağladığı etkili temizliğin yanında sahip olduğu özelliklerle dişlerinizi verimli şekilde fırçalamanıza yardımcı olur. Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık, bu tarz bir ürüne yönelik beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilir.

  • Manuel diş fırçalarına göre daha etkilidir.
  • Zamanlayıcısı sayesinde ideal diş fırçalama süresini takip eder.
  • 1 adet yedek başlık içerir.

Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Özellikleri Neler?

Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Özellikleri Neler?

Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası, siyah renklidir. Paketinde şarj etme standı ve elektrik priziyle gönderilir. Bu ürünün önemli özelliklerinden biri, 1 adet Oral-B D150 yedek başlığı da içermesidir. Diş hekimleri, kullanılan başlıkların 3 ayda 1 değiştirilmesi tavsiye eder. Ürünün yanında gelen yedek başlık ile bu konuda ekstra bir masraf yapmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca bu gereç, tüm Oral-B yedek başlıklarıyla uyumludur. Yani ihtiyaç hâlinde gerekli değişimi kolayca yapabilirsiniz. Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık, yetişkinlerin ağız yapısına uygun olarak geliştirilmiştir. Kılları, polipropilen malzemedendir. Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık, tasarımı ve gövdesinde kullanılan malzeme sayesinde ele iyi şekilde oturur ve son derece ergonomiktir. Böylelikle diş fırçalama işlemini pratik ve kolay hâle getirir.

Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Kullanışlı mı?

Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Kullanışlı mı?

Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık, sahip olduğu zengin özelliklerle son derece kullanışlıdır. Uzmanlar, ideal diş fırçalama süresinin 2 dakika olduğunu belirtmektedir. Bu ürün, gövdesindeki zamanlayıcı yardımıyla bu süreyi tamamlamanız için sizi uyarır. Ağzın her bölgesinin etkili şekilde temizlenmesini sağlamak adına 30 saniyede bir titreşerek fırçaladığınız alanı değiştirmeniz gerektiğini işaret eder. Aynı anda sallanma ve dönme hareketi yapan Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık, iki boyutlu bir temizlik etkisi yaratır. Bu sayede standart manuel diş fırçalarına kıyasla daha fazla plak giderir ve günlük ağız temizliği için ihtiyacınız olan hijyen seviyesini sağlar.

Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Kaliteli mi?

Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Kaliteli mi?

Oral-B, tüm dünyadan diş hekimlerinin kullandığı ve tavsiye ettiği markalar arasındadır. Bu markanın üretip kullanıcıların beğenisine sunduğu her ürün, ağız ve diş temizliği için oldukça faydalı nitelikler taşır. Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık da aynı kalite standartlarını karşılar. Üst düzey bir temizlik ve kullanım kolaylığı sağlar. 7 güne kadar dayanan pil ömrü ile ev kullanımlarının yanında seyahatleriniz için de uygundur. Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık, üretiminde kullanılan materyallerin kalitesiyle de dikkat çeker. Gerek gövdesi gerekse başlığı oldukça dayanıklıdır. Başlık kısmındaki kıllar tavsiye edilen kullanım süresi içinde hiçbir şekilde yıpranmaz ve her zaman ilk günkü temizlik performansını vermeye devam eder. Oral-B D150 şarj edilebilir diş fırçası+1 yedek başlık yorum başlığı altında ürünün kalitesinin altını çizen birçok paylaşım bulunur. Bu fırçayı Trendyol'dan satın alarak başta uygun fiyat olmak üzere pek çok avantajdan faydalanabilirsiniz.