3
Şarjlı Diş Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Oral-B Vitality D100 Şarj Edilebilir Cross Action White Elektrikli Diş Fırçası

862 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
7 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
903,90 TL
20 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
939,90 TL
7 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Vitality D100 Şarj Edilebilir Cross Action White Elektrikli Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyon Kozmetik Satıcı Ünvanı: İLGÜNLER 2000 GIDA TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0471011839800013 Vergi Kimlik Numarası: 4710118398
    Bu ürün Reyon Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B vitality şarj edilebilir diş fırçası, sıradan manuel diş fırçasına kıyasla klinik olarak kanıtlanmış üstün temizlik sunar.
  • Gövdede yer alan bir zamanlayıcı, sizi diş hekimlerinin tavsiye ettiği biçimde 2 dakika boyunca diş fırçalamanız için uyarır.
  • Hepsinden iyisi tüm bunlar size oral-B tarafından sunulur – dünya çapında diş hekimlerinin tercih ettiği 1 numaralı marka.
  • Günlük temizliğe ulaşmak için gerekli bir diş fırçası
  • Sıradan manuel diş fırçasına göre daha fazla plak giderir.
  • Fırçalanan alanın değiştirilmesi için uyarmak adına her 30 saniyede bir titreşir.
  • İçindekiler: 1 adet fırça gövdesi, 1 adet diş fırçası başlığı

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Ekstra Yumuşak
Geri Bildirim Ver

Oral-B 87501 Vitality D100 Şarj Edilebilir Cross Action White Elektrikli Diş Fırçası

Oral-B D100 Vitality şarj edilebilir cross action white elektrikli diş fırçası, ağız bakımının tam anlamıyla yapılabilmesi için gönül rahatlığıyla tercih edilen bir üründür. Bu cihaz, manuel fırçalara göre çok daha üstün nitelikli bir temizlik sağlar. Bununla birlikte plak oluşumunu da son derece etkili bir şekilde önler. Ürünün yuvarlak şeklindeki fırça başlığı, cihaz çalıştırıldıktan sonra hareket ederek dişler üzerinde gereken temizliğin eforsuz bir şekilde yapılabilmesini sağlar. Başlığın sallanma ve dönme olmak üzere iki döngüsü vardır. Bununla birlikte sahip olduğu titreşim özelliği de temizliğin etkisini artırır. Oral-B Vitality şarj edilebilir diş fırçasının gövdesinde yer alan zamanlayıcı, kullanıcıyı diş hekimlerinin de tavsiyesi olan 2 dakika boyunca fırçalama için uyarır.

  • Beyaz renk
  • Şarj edilebilir özellik
  • 2 kata kadar daha güçlü plak temizliği

Oral-B Vitality D100 White Diş Fırçasının Özellikleri Neler?

Oral-B Vitality D100 White Diş Fırçasının Özellikleri Neler?

Oral-B D100 Vitality şarj edilebilir cross action white elektrikli diş fırçası, iki bölümden oluşur. Bunlardan biri fırça gövdesi, diğeri ise başlıktır. Bu parçalar birbirlerine geçirildikten sonra cihaz kullanılmaya başlanabilir. Fırçada yer alan kılların sertliği, orta derecededir. Şarjlı olan bu ürün,fırçalama esnasında her bölgeye eşit bir şekilde uygulama yapılabilmesi için 30 saniyede bir titreşir. Böylece bir sonraki bölgeye geçilerek diş bakımından son derece etkili sonuçlar alınabilir. Oral-B D100 diş fırçası, şarj etme standıyla kullanıcıya ulaşır. Böylece fırça, herhangi bir yere değdirilmeden hijyenik bir şekilde dikey olarak muhafaza edilebilir. Gövde ve şarj standı, birbirine geçebilen bir yapıya sahiptir. Bu şekilde dışarıdan gelebilecek darbelere karşı fırçanın düşmesi engellenmiş olur. Ürün, tamamen şarj olduktan sonra uzun süre boyunca kullanılabilir.

Oral-B Şarj Edilebilir Elektrikli Fırçanın Kullanımı Nasıl?

Oral-B Şarj Edilebilir Elektrikli Fırçanın Kullanımı Nasıl?

Oral-B D100 Vitality şarj edilebilir cross action white elektrikli diş fırçasının kullanımı oldukça basittir. Ürün başlığı ve gövdesi birleştirildikten sonra cihazın şarj yuvasına konulması gerekir. Cihaz, ilk kullanım öncesinde yaklaşık 24 saat boyunca şarjda kalmalıdır. Daha sonra ise 2-12 saatlik bir şarj süresi yeterli olacaktır. Tamamen şarj olan Oral-B D100 Vitality şarj edilebilir cross action white elektrikli diş fırçası, 7 gün boyunca kullanılabilir. Ürünle birlikte gelen yedek başlık sayesinde satın alınan fırçadan uzun süre yararlanmak mümkündür. Tüm modellerle uyumlu olan bu başlık, istenildiğinde değiştirilebilir. Temizliğin etkili olabilmesi için birkaç ayda bir başlığın değiştirilmesi önerilir. Oral-B D100 vitality diş fırçası, her 30 saniyede bir ağzın diğer bölümüne geçilmesi için uyarıda bulunduktan sonra 2 dakikanın sonunda günlük temizliğin bittiğini haber verir.

Oral-B Cross Action Elektrikli Diş Fırçası Kullanışlı mı?

Oral-B Cross Action Elektrikli Diş Fırçası Kullanışlı mı?

Oral-B vitality cross action white elektrikli diş fırçası, son derece kullanışlı bir üründür.

Bu fırça, yetişkinler için tasarlanmıştır. Fırça başlıklarında bulunan kıllar, yetişkinlerin diş ve diş etlerinin ihtiyaç duyduğu temizlik esas alınarak üretilmiştir. Başlıkların temizliği de oldukça kolaydır. Cihaz, gövdeden bağımsız olarak akan musluğun altında rahatlıkla yıkanıp tekrar yerine takılabilir. Dilerseniz Oral-B D100 Vitality şarj edilebilir cross action white elektrikli diş fırçası yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.