Oral-B Starter Pack

860 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL872 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Starter Pack

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Original Marketing Satıcı Ünvanı: ACARİA KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0004112548200001 Vergi Kimlik Numarası: 0041125482
    Bu ürün Original Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B Starter Pack Cross Action

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
Geri Bildirim Ver

Oral-B Starter Pack Cross Action

Diş veya ağız sağlığı, oldukça önemli bir konudur. Önemli olan, diş çürümesi ve diş eti hastalıkları gibi durumları önlemek ve ağzın genel sağlığını yıpratmadan korumaktır. Sağlıklı ağız; enfeksiyon, yara, diş ve diş etleri ile ilgili diğer sorunların oluşmasını engeller. Aynı zamanda genel sağlığınızın korunmasında önemlidir. Dolayısıyla ağız sağlığınıza doğru bakımı uygulamamak, diğer sağlık sorunlarına da yol açar. İdeal bir ağız bakımı için dişleri düzenli bir şekilde fırçalamak gerekir. Dişlerin derinlemesine temizlenmesini sağlayan Oral-B starter pack cross action, dönen başlığı sayesinde yüksek etki sağlar. Ağız temizliğinde oldukça etkili bir üründür. Otomatik olarak dönen bu ürün, dişlerin her kısmını ideal bir şekilde temizler. Bu ürünü düzenli bir şekilde kullanarak beyaz dişlere kavuşabilirsiniz.

  • Sağlıklı ağız bakım
  • Otomatik dönen cihaz
  • Yedek başlık

Öne Çıkan Oral-B Starter Pack Cross Acti̇on Özellikleri

Öne Çıkan Oral-B Starter Pack Cross Acti̇on Özellikleri

Ürün; içerisindeki parçalarla ve çalışma stiliyle kalitesini gözler önüne seren, dayanıklı ve teknolojik bir yapıya sahiptir. Tüm özellikleri bakımından özenle geliştirilen teknolojisi sayesinde büyük bir rahatlık sağlar. Aynı zamanda ağzınızda ferahlama hissini de fark edersiniz. Yüksek oranda şarj tutan biri ürün olan Braun starter pack diş fırçası, bu özelliğiyle her zaman büyük beğeni toplar. Tüm özellikleri ile birlikte şarj konusunda da üstün bir performans gösterir. Şarjının hızlı bitmemesi sayesinde uzun süre gönül rahatlığıyla kullanırsınız. Girmesi zor yerlerde bile üst düzey hijyen sağlar. Hassas fırça hamleleri sayesinde diş etleri hassas olan bireylerde rahatça kullanmayı kolaylaştırır. Dişlerde oluşabilecek lekeleri ve çürükleri baştan engelleyerek sağlıklı gülüşler vadeder. Bu şık ve kullanışlı ürünü satın alarak pratik bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Pratik Oral-B Starter Pack Cross Acti̇on Avantaj Kullanımı

Pratik Oral-B Starter Pack Cross Acti̇on Avantaj Kullanımı

Braun starter pack ürününün birçok avantajı ve satın almanız için fikir sunan özellikleri bulunur. Akıllı başlığı sayesinde etkili bir temizlik ve bakım sağlar. Diş plaklarını etkili bir şekilde temizler. Oral-B starter pack cross action yorumlarına bakıldığında, ürünün dışarıdan belli olan bir beyazlık ve temizlik sağladığı görülür. Aynı zamanda ürünü kullanan tüm müşteriler, sağlanan hijyenden son derece memnun kalır. İdeal diş fırçalama süresini otomatik olarak kendisi ayarlar ve aklınızda soru işaretlerine yer vermez. Şarjı iyi tutması bakımından özellikle tercih edilen bir üründür. Düşük enerji kullanımı sayesinde tercih edenlerin her zaman düşük enerji ile yüksek performans elde etmelerine olanak sağlar. Bu özelliği sayesinde az enerji tüketen ürünlerinden birisi olarak öne çıkar. Birçok avantajı bulunan ürünü kullanmaya başladığınızdan itibaren farkı hissedersiniz.

Bütçe Dostu Oral-B Starter Pack Cross Acti̇on Fiyatı

Bütçe Dostu Oral-B Starter Pack Cross Acti̇on Fiyatı

Oral-B starter pack cross action fiyatı ürünün öne çıkan tüm önemli özellikleri ve avantajları göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Yedek başlığı sayesinde kullanım ve maliyet avantajı sağlar. Titreşimli dönen başlığı ile birlikte ihtiyacınız olan ağız bakımını sağlar. Kaliteli tasarımıyla uzun ömürlü bir performans sergiler. Diş hekimlerinin önerdiği tüm kullanım tekniklerini, ideal süresi ile birlikte yerine getirir. Ağız bakımının düzgün yapılmadığını düşünme endişesini ortadan kaldırır. Yüksek oranda dayanıklı ve tasarruflu olan şarj sistemiyle kalitesini hissettirir. Sağlık açısından olduğu gibi estetik görünümünüz de tatmin edici bir değişim gösterir. Beyaz ve sağlıklı gülüşlere çekinmeden sahip olursunuz. Pratik ve taşınabilir olmasıyla hayatınızı kolaylaştırır. Her an her yerde ağız bakımını aksatmadan yerine getirirsiniz. Braun diş fırçasına, hakkında yorum ve görüşlerin de bulunduğu Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.