Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2 Li Avantaj Paketi

1.499 TL
(749,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2 Li Avantaj Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Oral- B Şarjlı Diş Fırçası 2'li Set Her Zaman Sizinle

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi yeni ve geliştirilmiş teknolojisi ile size yeni bir deneyim sunabilir. Diş etlerine ve dişlerimiz için size en etkili deneyimi sunmak için yola çıkmıştır. Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi yorumlarını inceleyerek ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 diş fırçalamaya olan bakış açınızı değiştirebilir. Siz dişlerinizi fırçalarken Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi sizin için ağız ve diş temizliğinizi yaparak sizi rahatlatabilir. Akıllı fırçalama sayesinde fırçalama alışkanlıklarınızı ve ağız sağlığınızı değiştirebilirsiniz. Daha fazla plak gidermek ve temizlemek için geliştirilen formülü sizlere hayatınızda kolaylık sağlayabilir. Devamlı kullanımda plaklarda azalma görebilirsiniz. Aynı zamanda diş yüzeyindeki lekeleri büyük ölçüde temizleyerek günden güne size daha parlak ve daha beyaz bir görüntü verebilir.

  • Hızlı Kullanım
  • Günlük Hijyen
  • Yedek Başlıklar

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi özellikleri lekelere sert dişlerinize ve diş etlerinize nazik davranarak size kolaylık sağlayabilir. Manuel kullanılan diş fırçalarına göre daha iyi bir sonuç ortaya çıkarabilir. Diş hekimlerinin de sık sık üstünde durduğu iki dakika fırçalama için işinizi kolaylaştırır. Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi içeriği içerisinde bulunan sensörler ile size 2 dakika olduğunda haber verecek en sağlıklı ve en temiz temizliği yapabilmenize yardımcı olur. Fırça üzerinde bulunan özel bölgesi sayesinde dişlerinizi tam kavrar ve diş etlerini derinlemesine yardımcı olur. Manuel kullanılan diş fırçalarına göre daha iyi bir sonuç ortaya çıkarabilir. Düzenli kullanımda ilk günden itibaren dişlerinize yeni ve daha beyaz bir görüntü verebilir. Ağız hijyenine ve diş sağlığına dikkat edenler için en iyi kullanımı belirleyip size hayatınızda yardımcı olabilir.

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900<

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi kullananlar için geliştirilmiş fırçası manuel diş fırçalarının erişemediği yerlere erişerek sizlere bir diş fırçasından beklediğiniz tüm özellikleri verebilir. Plakları temizleme ve leke çıkarma teknolojisi ile dişlerinizi ilk günden itibaren büyük bir fark yaratabilir. Diş aralarında kalan yemek artıklarını temizlemesi ise size ağız kokusunda farklılıklar yaratabilir. Yeni nesil diş fırçaları dişlerinize ve diş etlerinize yeni bir bakış açısı ile temizliyor. Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi kullanımı ile size yeterli temizliği sağlandığında emin olun. Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 özelliğinde bulunan üç modlu temizliği sayesinde istediğiniz şekilde temizlik yapabilirsiniz. Bu üç özellikte ilki günlük kullanımdır. Bu özelliği ile günlük olarak diş ve diş eti temizliğinizi yapabilirsiniz.

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li Avantaj Paketi

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li Avantaj Paketi

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 sahip olduğu ikinci özellik ise beyazlatıcı özelliği ile dişlerinize ilk günden itibaren diş yüzeyinde bulunan plakları temizleyerek size daha parlak ve beyaz dişler verebilir. Diş fırçasının üçüncü özelliği olan hassasiyet özelliği diş eti hassasiyeti yaşayan kullanıcılar için birebirdir. Bu özelliği sayesinde ise hem diş etlerine hem dişlerinize nazik davranarak oluşabilecek hassasiyetleri önlemeye çalışarak işinizi kolaylaştırabilir. Diş fırçası Bluetooth özelliği ile telefonunuza bağlanarak anlık olarak dişlerinizdeki basıncı görebileceğiniz ve ayarlayabileceğiniz bir yapısı vardır. Oralb4900 gövdesinde bulunan basınç kontrolü sayesinde dişlerinize ve diş etlerinde daha hassas davranmanızı sağlayarak hassasiyetlerin önüne geçebilir. Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Smart 4 4900 2’li avantaj paketi size kullanımda kolaylık sağlayabilir ve zamanınızdan tasarruf yapmanıza yardımcı olabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.