Oral-B Pro Expert Clinic Line Interdental Arayüz Fırça

850 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Pro Expert Clinic Line Interdental Arayüz Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alinonline Satıcı Ünvanı: TOLGA UMUT GÜLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4170882674
    Bu ürün alinonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça nasıl kullanılır? Ürünün kullanım şekli içerisinde bulunan kullanım talimatı ve prospektüste belirtilmektedir. Ürünün kullanım şekli üzerinde belirtilmeyen ürünler için bizimle irtibata geçebilir veya üretici firmayla görüşebilirsiniz. Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça etkili mi? Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça gerçekten etkili mi diye sorarsanız müşterilerimizin geri bildirimleri ürünün etkili olduğu yönündedir. Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça zararı var mı? Ürünün herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Tabi ki ürünün kullanım talimatı/prospektüs bilgisini okumanız veya üretici firmayla direk irtibata geçip bilgi almanız daha doğru olacaktır. Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça kullananların yorumları Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça satın alan müşterilerimizin %90'ı bu ürünü tekrardan satın aldı. Bu anlamda ürünün etkinliğini ve fiyat/performans açısından doğru bir ürün olduğunu anlayabilirsiniz. Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça fiyat Oral-B pro expert clinic line ınterdental arayüz fırça en uygun fiyatla sitemiz üzerinden sipariş edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver