Oral-B Oxyjet Ağız Duşu Center Oxyjet Oc501 + Pro 2000 Diş Fırçası Oc501.535.2 Diş Bakım Seti

16.500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Oxyjet Ağız Duşu Center Oxyjet Oc501 + Pro 2000 Diş Fırçası Oc501.535.2 Diş Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitacol Satıcı Ünvanı: VİTACOL KOZMETİK GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925115516700001 Vergi Kimlik Numarası: 9251155167
    Bu ürün Vitacol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B Pro 2000 + Oxyjet oral irrigator, saklamak istemediğiniz daha sağlıklı ve parlak beyaz bir gülümseme verir. Oral-B Pro 2000 diş fırçasının kapsamlı temizlik teknolojisini, diş etlerini temizleyen ve masaj yapan Oral-B Oxyjet oral irrigatörle birleştirin. Sadece bir cihazla dişleriniz ve diş etleriniz ihtiyaç duydukları yardımı alır.
  • Oral-B Pro 2000 Diş Fırçası, çok fazla baskı uyguladığınızda temizleme hızını otomatik olarak azaltan görsel bir basınç kontrolüne sahiptir. Modern lityum-iyon batarya sayesinde Pro 2000 bir şarjla 2 haftadan fazla dayanıyor.
  • OxyJet Oral-B irrigatör ile ayarlanabilir jet ayarları ve kişiselleştirilebilir püskürtme memesi fonksiyonları sayesinde bireysel temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Oral-B OxyJet Irrigator, ağızda saflık ve tazelik sağlar ve durulama yardımcısı ile veya olmadan kullanılabilir. Günlük temizliğin mükemmel bir tamamlayıcısıdır.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
Geri Bildirim Ver

Oral-B 4210201196709 Oxyjet Ağız Duşu + Pro 2000 Diş Fırçası Diş Bakım Seti

Diş hekimlerinin sağlıklı ve beyaz dişler için en önemli tavsiyesi iyi bir temizlik sunan diş ürünleridir. Bu anlamda Oral-b Oxyjet ağız duşu center oxyjet oc501 + pro 2000 diş fırçası ikilisi tercih edilebilecek seçenekler arasındadır. Bu ikili set özellikleri açısından uzman hekimler tarafından sıklıkla önerilen ürünler arasındadır. İçerisinde bulunan Pro 2000 elektrikli diş fırçasının oldukça şıklığının yanı sıra, tavsiye edilen biçimde şekilde fırçalamanıza olanak tanır. Cihazın sahip olduğu profesyonel zamanlayıcı özelliği ile ideal 2 dakikalık fırçalama süresini takip etmenizi sağlar. Bunlara ek olarak 30 saniyelik periyotlarla farklı noktadaki dişlerinizi fırçalamanız için hatırlatma yapar. Sizin tek yapmanız gereken şey fırçasıyı ağzınızın içindeki diğer yerlere hareket ettirmektir. Geri kalan tüm detaylar Pro 2000 tarafından sizin için düşünülmüştür.

  • Fırça Türü: Şarjlı olarak kullanım deneyimi sunar.
  • Fırça Kılı Sertliği: Ekstra yumuşak kıllara sahiptir.
  • Kullanım Amacı: Komple ağız temizliğinde kullanılır.

Oral-B Oxyjet Ağız Duşu Diş Bakım Seti Özellikleri Nelerdir?

Oral-B Oxyjet Ağız Duşu Diş Bakım Seti Özellikleri Nelerdir?

Oral-b Oxyjet ağız duşu center Oxyjet oc501 + Pro 2000 diş fırçası ikilisinin özellikleri ile sağlıklı ve beyaz bir gülümsemeye kavuşabilirsiniz. Böylece gülüşünüzü saklamanıza gerek kalmaz. Diş eti temizliğine ve masajına yarayan oral irrigatör, diş etlerinizde plak oluşmasını engeller. Cihaz plaklar ile savaşma konusunda mikro kabarcık adı verilen teknolojiyi kullanır. Oral-B Oxyjet Oral Irrigator özelliği diş etlerinizin daha sağlıklı olması için kullandığınız suyu mikro kabarcıkları ile zenginleştirir. Bu sebeple içerisinde döner bir jet bulunur. Pro 2000, sunduğu profesyonel ve şık tasarımının yanı sıra Round CrossAction ucu ile dişlerinizi ayrı ayrı sararak derinlemesine temizler. Bu sayede üstün ve kusursuz bir bakım yapmanızı sağlar.

Oral-B Oxyjet Ağız Duşu Diş Bakım Seti Kullanışlı mı?

Oral-B Oxyjet Ağız Duşu Diş Bakım Seti Kullanışlı mı?

Oral-B Oxyjet ağız duşu center Oxyjet ve Pro 2000 diş fırçası oldukça kullanışlı bir settir. %100 biçimde plak giderme üzerine tasarlanmıştır. Klasik diş fırçalarına oranla 30 gün içerisinde daha sağlıklı diş etlerine sahip olabilirsiniz. Diş etlerinizin temizliği için etkili bir deneyim yaratır. Basınç kontrolü teknolojisi ile dişlerinizi hızlı fırçaladığınızda sizi engelleyerek ve uzmanların tavsiye ettiği tempoya geçmenizi sağlar. Oral-B 4210201196709 Oxyjet diş bakım seti aynı zamanda çok sert fırçalama yaptığınız zaman da kullanıcıyı uyarabilecek özel bir donanıma sahiptir. İlk günden itibaren dişlerinizin üzerindeki lekeleri çıkarmayı ve nazik bir şekilde beyazlatmayı amaçlar. İki dakikalık zamanlayıcısı sayesinde diş bakımınızı en doğru ve önerilen sürede yapmanıza yardımcı olur.

Oral-B Oxyjet Diş Bakım Seti Etkili Temizlik Sağlar mı?

Oral-B Oxyjet Diş Bakım Seti Etkili Temizlik Sağlar mı?

Oral-B Oxyjet ağız duşu center oxyjet oc501 + pro 2000 diş fırçası ikilisi yüksek etkili temizlik sağlar. En verimli deneyimden yararlanmak için Pro 2000 diş fırçasına iki farklı mod eklenmiştir. İlk mod günlük diş fırçalama rutininizi devam ettirmenizi sağlarken, ikinci mod diş eti bakımınızı yapmanıza yöneliktir. Pro 2000 diş fırçasında bulunan hassas ve yumuşak kıllar sayesinde dişlerinize oldukça hassas bir bakım yapabilirsiniz. OxyJet Oral-B irrigatörün ayarlanabilir jet seçeneği ve bireyselleştirilebilir püskürtme ucu ile etkili bir temizlik yapabilirsiniz. Bu sayede gün sonunda kadar ağzınızda ferahlık hissini deneyimleyebilirsiniz. Sizler de Trendyol üzerinden Oral-B Oxyjet ağız duşu center Oxyjet ve Pro 2000 diş fırçası yorum kısmındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından oldukça basit işlemlerle ürünü satın alabilirsiniz.