Oral-B Oral B Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı Sensitive Ultra Thin 4lü

579,90 TL
(144,98 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Oral B Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı Sensitive Ultra Thin 4lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYAL AFŞAR Satıcı Ünvanı: HAYAL AFŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0081179236
    Bu ürün HAYAL AFŞAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral B Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı Sensitive Ultra Thin 4lü Oral-B Sensi UltraThin Power Diş Fırçası Başlığı En nazik diş ve diş eti bakımı Profesyonel diş hekimliği araçlarından ilham alan Sensi UltraThin diş fırçası başlığı iltihaplanmayı azaltır, diş eti iltihabını tersine çevirir ve diş eti sağlığını iyileştirirken, size en nazik Oral-B diş fırçalama deneyimini kazandırmak üzere, yumuşak UltraThin kılları ile, yumuşak bir taç yaprak biçiminde tasarlanmıştır. Yuvarlak başlık daha iyi temizler Standart manuel diş fırçasına kıyasla, Oral-B'nin yuvarlak başlığı, daha temiz dişler ve daha sağlıklı diş eti için her dişi sarar Diş hekimleri ile tasarlanmıştır Ultra ince ve sıradan kılların bileşimine sahip yuvarlak başlık diş etlerine karşı nazik, ancak plağa karşı serttir Her üç ayda bir yeni bir diş fırçası başlığı: Diş hekimleri, diş fırçası başlığınızı üç ayda bir veya kılların rengi solduğunda ve aşındığında daha erken değiştirmenizi önerir. Oral-B yedek diş fırçası başlıkları, sıradan bir diş fırçasına öre daha üstün temizliği sürdürmeniz için, diş fırçası başlığınızı değiştirme zamanının geldiğini hatırlatacak şekilde, rengi yarıya kadar solan gösterge kıllarına sahiptir Diş hekimleri ile tasarlanan fırça başlıkları Oral-B Yedekleri diş fırçanızla mükemmel uyum için tasarlanmıştır ve diş etinde naziklik, diş aralarını temizlemek için açılı kıllar, ve ekstra nazik temizleme için UltraThin kıllar gibi harika sonuçlar veren özelleştirilmiş nitelikler ile gelir.
Geri Bildirim Ver

Oral-B GLTKN5565669885 Sensitive Ultra Thin 4'lü Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı

Oral B şarjlı diş fırçası yedek başlığı, şarjlı diş fırçası kullananların ihtiyaçlarına yönelik olarak üretilmiş son derece kaliteli bir üründür. Markanın şarjlı modellerini kullanan kişilerin belirli periyotlarla başlık değişimi yapmaları tavsiye edilir. Bu ihtiyaç, Oral B Sensitive Ultra Thin şarjlı diş fırçası yedek başlığı ile verimli bir şekilde karşılanır. Çoklu paket hâlinde satıldığı için uzun süre boyunca yedekte bir başlık olur. Diş hekimleri tarafından da önerilen bu başlık, sahip olduğu fırça yapısı sayesinde diş ve diş etlerini sarar. Özel yuvarlak fırçalar, her bir dişin tek tek temizlenmesine olanak sunar. Ayrıca ürün, Oral B markasının farklı modelleri ile de uyumludur.

  • Diş hekimleri tarafından tasarlanmıştır.
  • Sert kıllar ile ultra ince ve yumuşak kılların birleşiminden oluşan fırçaya sahiptir.
  • Paket, 4 adet başlık içerir.

Oral B Sensitive Ultra Thin Hangi Diş Fırçasına Uyumludur?

Oral B Sensitive Ultra Thin Hangi Diş Fırçasına Uyumludur?

Uluslararası kalite standartlarına sahip bir marka olan Oral B tarafından üretilen bu ürün, 4’lü ekonomik paketi ile satışa sunulur. Oral B Sensitive Ultra Thin şarjlı diş fırçası yedek başlığı, birden fazla model ile uyum gösterdiği için oldukça avantajlıdır. Özellikle her bireyin farklı model kullandığı aileler için de kullanışlıdır. Bu yedek başlıklar, Oral-B markasının Genius, Smart, Pro ve Vitality modelleri ile birlikte rahatlıkla kullanılabilir. Kullanışlı olmasının yanı sıra kaliteli olması, ürünün sıklıkla tercih edilmesinin sebeplerindendir. Diş hekimleri ile birlikte geliştirilen bu başlıklar, 42 adımlık bir kalite güvence sürecini tamamladıktan sonra kullanıcıya sunulmuştur. Şarjlı diş fırçalarındaki başlıkların kullanım ömrü tamamlandıktan sonra yeni fırça almak yerine bu ürün rahatlıkla kullanılabilir. Çoklu paket hâlinde satıldığı için de son derece ekonomiktir.

Oral B Yedek Başlığı Sensitive Ultra Thin Nasıl Kullanılır?

Oral B Yedek Başlığı Sensitive Ultra Thin Nasıl Kullanılır?

Oral B Sensitive Ultra Thin 4’lü şarjlı diş fırçası yedek başlığı, son derece basit bir kullanıma sahiptir. Şarjlı diş fırçasındaki mevcut başlığın kullanım ömrü tamamlandığında sapından çıkarılır ve ardından yerine yeni bir başlık takılır. Oldukça pratik bir işlemdir ve tüm kullanıcılar tarafından kolayca yapılabilir. Oral B Sensitive Ultra Thin şarjlı diş fırçası yedek başlığı, kolay kullanımının yanında sağladığı faydalar ile de dikkat çeker. Özel bir tasarımdır ve diş temizliğinde güçlü bir etki yaratır. Fırçanın modeli, yuvarlak bir taç yaprak şeklindedir. Bu fırça, diş etlerine şiddeti düşük nazik darbelerle etki ederek temizliği sağlar. Yumuşak ve ultra ince kıllar, sert kıllar ile çevrelenmiştir. Söz konusu sert kıllar ise diş üzerindeki plaklar ile savaşma konusunda oldukça güçlüdür.

Şarjlı Diş Fırçası Başlığı Ne Kadar Sürede Değiştirilmeli?

Ağız ve diş sağlığına önem veren herkese gönül rahatlığıyla önerilen Oral B Sensitive Ultra Thin şarjlı diş fırçası yedek başlığı, düzenli periyotlarla değiştirilmelidir. Diş hekimleri için bu süre ortalama 3 aydır. Fırça üzerinde yer alan mavi kılların rengi solduğunda kullanım ömrü tamamlanmış demektir. Diş eti iltihaplanmasını önlemeye yardımcı olan bu ürün, manuel diş fırçalarına göre çok daha fazla plak gidererek dişleri gerçek beyazlığına kavuşturur. Tüm kullanıcılar için uygun olmasının yanı sıra özellikle hassas dişlere ve diş etlerine sahip olanlar için de idealdir. Tam kapsamlı bir ağız bakımını mümkün kılan Oral B Sensitive Ultra Thin şarjlı diş fırçası yedek başlığı, kullanım sırasında herhangi bir rahatsızlık hissi vermez. Dilerseniz Trendyol üzerinden Oral B Sensitive Ultra Thin 4’lü şarjlı diş fırçası yedek başlığı yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla satın alabilir, hızlı ve kolay alışverişin tadına varabilirsiniz.