Oral-B Genius X AI Art of Brushing RoseGold Şarj Edilebilir Diş Fırçası

12.499 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Genius X AI Art of Brushing RoseGold Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FeyTechnology Satıcı Ünvanı: FARUK YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390190672
    Bu ürün FeyTechnology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition, hareket sensörleri ile donatılmış olup, fırçalama tarzınızı tanımak ve her gün en iyi sonuçları elde etmek için size rehberlik sunmak üzere yapay zeka ile güçlendirilmiştir. Daha üstün bir temizlik ve daha sağlıklı diş etleri için diş hekiminizin tavsiye ettiği şekilde dişlerinizi fırçalamanız şimdi çok daha kolay. Muhteşem bir şekilde geliştirilmiş olan bu diş fırçası, nazik diş etlerinizi koruyup ileride sorun çıkmasını engellemeye yardımcı olur: Çığır açan yeni Diş Eti Koruma teknolojisi, 360 SmartRing ve Basınç Kontrol özelliklerinin birleşimi, daha nazik bir fırçalama için dişlerinizi çok sert fırçaladığınızda hızı azaltır ve nereyi fırçalamanız gerektiğini söyler. Son, ancak bir o kadar önemli olarak, tek şarj ile iki haftayı aşkın bir süreyle dayanan bir lityum iyon pille sunulur. Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition ile diş fırçalamada yanlış yapmazsınız. Oral-B'nin dünya çapında diş hekimlerinin tavsiye ettiği 1 numaralı marka olmasına şaşırmamalı. Tek bir noktayı bile atlamamanız için fırçalama tarzınızı canlı olarak analiz edip size kılavuz olan YAPAY ZEKA ile PROFESYONEL OLARAK TEMİZLENMİŞ VE DAHA SAĞLIKLI DİŞ ETLERİ Oral-B Genius X kullananların% 82'sinden fazlası 6-8 hafta sonra ağız sağlığında belirgin bir iyileşme gösterdi Diş fırçanızı seyahat ederken şarj edebilmenizi sağlayan kaliteli şarj seyahat çantasına sahiptir 6 GÖRÜNÜR FIRÇALAMA MODU: günlük temizleme, profesyonel temizleme, hassas, beyazlatma, diş eti bakımı ve dil temizleme DİŞ ETLERİNİZİ KORUR: Diş Eti Basınç Kontrolü, çok sert fırçalamanız durumunda otomatik olarak fırçalama hızını düşürür ve görsel olarak sizi uyarır İçindekiler: 2 dakikalık süre ölçerli 1 pembe altın gövde, 1 şarj cihazı, 4 fırça başlığı, 1 şarj cihazı seyahat çantası Dünya çapında diş hekimlerinin önerdiği 1 numaralı diş fırçası Oral-B'yi seçin. 30 Gün Risksiz Deneme Süresi İle: adresindeki Fulld ayrıntıları
Geri Bildirim Ver