Oral-B 2 Adet Essential Floss Diş İpi 50 m

176,75 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
199,98 TL
Kurumsal Fatura
185,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B 2 Adet Essential Floss Diş İpi 50 m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyon Kozmetik Satıcı Ünvanı: İLGÜNLER 2000 GIDA TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0471011839800013 Vergi Kimlik Numarası: 4710118398
    Bu ürün Reyon Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B diş ipi essential floss 50 m x 2 adet naneli

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Çeşit Rulo
Geri Bildirim Ver

Oral-B 2 Adet 50 m Essential Floss Diş İpi

Gün içerisinde birbirinden farklı birçok besin tüketiriz. Her yemekten sonra dişlerimizi fırçalayarak kalıntıları temizlemek istesek de diş aralarına temas eden kalıntılara fırça ile ulaşamayız. Diş aralarını yemek kalıntılarından arındırarak daha etkili bir ağız temizliği sunan diş ipleri bulunur. Oral-B Essential Floss 50 m diş ipi ağız bakımını önemseyen kullanıcılar için satışa sunulur. Özel üretilmiş yapısı ve ferahlatıcı özelliğiyle kısa sürede etkili bir ağız temizliğine ulaşmak mümkündür. 2’li paket hâlinde satışa sunulan Oral-B diş ipi, toplamda 100 m uzunluğu ile her an kullanıma hazırdır. Diş ipleri ile ağız bakımınızı tamamen gerçekleştirebilir ve daha parlak bir gülüşe sahip olabilirsiniz.

  • Boy: 50 m
  • Çeşit: Naneli
  • Paket: 2’li

Oral-B 2 Adet Essential Floss Diş İpinin Özellikleri Neler?

Oral-B 2 Adet 50 m Essential Floss Diş İpi Fiyatları

Oral-B 2 adet Essential Floss diş ipi paketi, kısa sürede etkili bir ağız temizliği sağlamak üzere geliştirilmiştir. Diş iplerinin bir adeti içerisinde 50 m uzunluğunda ip vardır. Yeterli uzunluğu sayesinde diş aralarına kolayca ulaşır ve uzun süreli kullanım imkânı sağlar. Oral-B diş ipinin üretiminde polimer kaplama kullanılmıştır. Fırçanın ulaşamadığı noktalara kolayca ulaşan diş ipi, polimer kaplama sayesinde plakların temizlenmesini kolaylaştırır. Oral-B diş ipinin yapısı özel liflerden oluşur. Bu sayede diş aralarına kolayca girer ve kirlerden arındırır. Liflerin dayanıklı yapısı sayesinde ip ne kadar derine ulaşırsa ulaşsın kopmaz ve parçalanmaz. Diş ipinin mum ile kaplanmış özel dokusu, diş aralarından kolay geçmesini sağlar. Bu sayede kullanım esnasında zamandan olduğu kadar enerjiden de tasarruf etmek mümkündür.

Oral-B 2 Adet Essential Floss Diş İpi Dayanıklı mıdır?

Oral-B 2 Adet 50 m Essential Floss Diş İpi Fiyatları

Oral-B 2 adet Essential Floss diş ipi 50 m yorumları incelendiğinde birçok kullanıcının ürüne karşı olan beğenisi ve dile getirdikleri memnuniyet göze çarpar. İplerin her biri özel lif materyalden elde edilmiştir. Kaliteli olan ve dayanıklılık sunan özel lifler sayesinde ulaştığı bölge uzak olsa da kopma ihtimalini ortadan kaldırır. Ürünün yumuşak yapısı, temas ettiği diş etlerinin zarar görmesini engeller. Diş araları için özel olarak üretilen Oral-B diş ipi, fonksiyonel özellikleri ile fırçanın ulaşamadığı her yerde etkili temizlik sunar. Her diş arasına kolayca giren diş ipini kullanarak maksimum hijyen ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Diş ipinin polimer kaplaması, yemek kalıntılarını temizlemenin yanı sıra dişin plaklardan arındırılmasına yardımcı olur. Dayanıklı materyallerden üretilmiş olan dişi ipi, sizi yarı yolda bırakmaz.

Oral-B 2 Adet Essential Floss Diş İpi Kullanışlı mıdır?

Oral-B 2 Adet 50 m Essential Floss Diş İpi Fiyatları

Oral-B diş ipi paketi, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına gelişmiş özellikler ile üretilmiştir. Diş ipinin yumuşak yapısı, kolay kullanım imkânı sunar. Dişlerinizi fırçalamadan önce küçük bir miktar diş ipini kutudan çıkarmanız gerekir. Paketinin bıçaklı fonksiyonu sayesinde kısa sürede dilediğiniz uzunluktaki ipi elde edebilirsiniz. İpi iki parmağınıza doladıktan sonra her dişin arasına temas ettirmeniz önem arz eder. Böylece diş araları yemek kalıntılarından arınır ve plak oluşumu engellenir. Oral-B diş ipinin özel liflerden üretilmiş dokusu sayesinde istenmeyen durumları düşünmenize gerek kalmaz. Lif dokusu, uzun süreli bir dayanıklılık sunar. Oral-B diş ipi paketi, naneli bir aromaya sahiptir. Nane aroması ve özel içeriği sayesinde kısa sürede temizliğin ferahlığına ulaşabilirsiniz. Diş aralarındaki kalıntıları temizledikten sonra diş fırçalama işlemini gerçekleştirmeniz tavsiye edilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de ürün hakkında yapılan yorumları inceleyerek Oral-B diş ipini hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.