Oral-B Aquacare Oxyjet Şarj Edilebilir Ağız Duşu

2.800 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.849 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.820 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.838 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.839 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Aquacare Oxyjet Şarj Edilebilir Ağız Duşu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MENA BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: NESLİHAN TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5808106572200001 Vergi Kimlik Numarası: 8130837777
    Bu ürün MENA BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canlandırıcı diş eti bakımı için Oxyjet Teknolojisine sahip Oral-B Aquacare ağız duşuyla günlük ağız bakımınızı yeni bir seviyeye yükseltin.
  • Oxyjet Teknolojisi: Mikro hava kabarcıkları ile zenginleştirilen su, temizleme hareketini yeni bir seviyeye yükseltir
  • İsteğe bağlı mod: hassas temizlik için titreşim ayarı
  • 2 yoğunluk: normal veya hassas su basıncı ile temizliğinizi kendinize göre ayarlayın
  • 2 akış: odaklanmış veya dönen su akışından birini seçin

Ürün Özellikleri

  • Fırça Kılı Sertliği Orta
Geri Bildirim Ver

Özenli Temizlik İçin Oral-B Aquacare Oxyjet Diş Fırçası

Oral-B Aquacare Oxyjet ile teknolojiyi yakalayın. Ağız sağlığınız için en iyi performansı sağlayın. Oral-B Aquacare Oxyjet şarj edilebilir diş fırçası sizleri yarı yolda bırakmayacak ve yeni geliştirilen formüllerle ihtiyacınız olanı sağlayıp sizi rahatlatabilir. Eski yöntemle uygulanan diş temizleme aparatları günümüz teknolojisinde geride kalabiliyor. Diş fırçaları diş ipleri bazen belli noktalara kadar yardımcı olsa da onlar da yetersiz kalabiliyor. Özellikle ağız kokusu problemi yaşayan kişilerin genellikle yeterince temizlenmeyen yemek atıkları sebebiyle bu problemleri yaşadığını söyleyebiliriz. Oral-B Aquacare Oxyjet şarj edilebilir diş fırçası kullanımı kolay ve etkili temizlik yöntemleriyle size ihtiyacınız olan her şeyi sunabilir. Diş aralarındaki yemek atıkları sebebiyle yaşanan ağız kokusu problemi Oral-B Aquacare Oxyjet şarj edilebilir diş fırçası kullananlara olabilir. Diş etleri ve diş arası temizliği en iyi şekilde sağlayabilir.

  • Oxyjet Teknolojisi
  • Diş Eti Sağlığı
  • Ağız Kokusunu Önleyici

Oral-B Aquacare Oxyjet Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Oral-B Aquacare Oxyjet Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Oral-B Aquacare Oxyjet şarj edilebilir diş fırçası özellikleri içerisinde sahip olduğu yeni oxyjet teknolojisi ile sizlere ağız hijyeninde yeni bir çağ başlatabilir. Oxyjet teknolojisini merak edenler için açıklamak gerekirse, havanın ve suyun birleştirilip mikro hava kabarcıklarını temizlik aracı olarak kullanılan sistemdir. Diş iplerinin, diş fırçalarının bile giremediği alanlara etki ederek farkını ortaya koyuyor. Oral-B Aquacare Oxyjet şarj edilebilir diş fırçası yorumları na göz atıp bu ürünü sipariş vererek hijyen rutininizdeki değişiklikleri kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Kullanım aşamasında İsteğe Bağlı Mod'u seçerek akışı kontrol edebildiğiniz bir moddur. İstediğiniz zaman durup istediğiniz zaman aktive edebileceğiniz kullanım açısından kolaylık sağlamak için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. El ünitesinde başlığının altında bulunan hazneye suyu doldurarak taşınabilirliği ve kullanılabilirlik kolaylaştırmıştır. Oral-B Aquacare Oxyjet kullanımı için kirli gördüğünüz bölgelere ürünün pozisyonunu iyi ayarlayarak tutun ve serbest mod özelliğini kullanarak suyu serbest bırakın.

Oral-B Aquacare Oxyjet

Oral-B Aquacare Oxyjet

Su rezervuarına erişimin kolay olması kullanırken sizin rahat etmenizi sağlar ve hazneyi yeniden doldurmak için size olanak sağlar. Kullanımı ise diş aralarındaki veya ağız içerisindeki yemek artıklarını tespit edip başlığı o yöne doğru hizalandırıp sonra diş temizliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Oral-B Aquacare Oxyjet şarj edilebilir diş fırçası kullanımı en uygun olduğu zamanlar diş fırçası kullanmadan önce ya da sonrasıdır. Öncesinde kullanarak yemek parçalarını daha minik parçalara ayırarak diş fırçası ile temizliği bitirmeyi tercih edebilirsiniz ya da diş fırçası kullandıktan sonra inatçı artıkları Oral-B Aquacare Oxyjet ile giderebilirsiniz. Diş teli kullanıyorsanız eğer diş tellerinin arasına da girerek size son derece rahat bir temizlik sağlayabilir. Diş telleri ya da implant aralarına yemek kaçması sizin için artık bir problem olmaktan çıkabilir hazneye suyu doldurarak taşınabilirliği ve kullanılabilirlik kolaylaştırmıştır.

Oral-B Aquacare Oxyjet Şarj Edilebilir Diş Fırçası Özellikleri

Oral-B Aquacare Oxyjet Şarj Edilebilir Diş Fırçası Özellikleri

Oral-B Aquacare Oxyjet şarj edilebilir diş fırçası ile diş araları diş yüzeyleri ve özellikle diş etleri derinlemesine temizlenebilir ve size hayatınızda kolaylık sağlayabilir. Teknoloji ile manuelden daha teknik yapılara geçen diş fırçaları dişlerini diş etlerinizi temizlemek üzere yeniden geliştirilmiş ve özelleştirilmiştir. Özelleştirilen formülleri ile tam temizliğin ve hijyen sizin için vazgeçilmez olabilir. Ağızdaki, dişlerdeki ve diş etlerindeki problemler eğer anında tedavi edilmezse maalesef çok daha kötü ve geri dönülmez bir yola girilebilir. Bunun önüne geçilmek için diş hekimlerinin tavsiye ettiği içerikleri dinlemek ve hayatımızda aktif bir şekilde kullanmak çok önemli. Yeniden doldurulabilir haznesi ile uzun süreli kullanım sağlayabilir ve sürekli ürün değiştirmek ve bunun sonucunda da değişime ayak uydurduğunuz bir döngüden çıkmış olursunuz. En iyi kullanımı diş fırçalaması öncesi ve sonrasında elde edebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü 4210201233442 ürün kodu ile inceleyerek ardından sipariş verebilirsiniz.