Oracal Sabret Şükret Dua Et Tablo

68 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oracal Sabret Şükret Dua Et Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UYGUR AVMM Satıcı Ünvanı: NASRİ SAMET SARIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480333380
    Bu ürün UYGUR AVMM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 mm Siyah ahşap zemin üzerine 1 mm gold aynalı pleksi yapıştırılarak hazırlanmaktadır. Her bir tablo ölçüsü 30 cm x 20 cm dir. Arkasına uygulanan çift taraflı bant ile kolayca uygulanabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
  • Çerçeve Tipi Çerçeveli
  • Tema / Stil Manevi Ve Dini
Geri Bildirim Ver

Oracal 0001 Sabret Şükret Dua Et Tablo

Ev ya da iş yeri fark etmeksizin birçok ortam Oracal Sabret Şükret Dua Et 3’lü gold çerçeveli tablo ile dekore edilebilir. Duvar ya da herhangi bir düz yüzeye yapıştırılabilen bu tablolar, zengin bir görünüm elde etmeyi sağlar. Boş bir duvar yerine üzerinde motive edici cümleler bulunan tablolara bakmak daha iyi olabilir. İdeal ölçüleri ve şık görünümleriyle bu tablolar, dekorasyonu zenginleştirmek için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Hem kaliteli hem de dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Dolayısıyla tabloların kullanım ömrü de uzundur. Kendinden bantlı ürün, kolayca yüzeye yapıştırılabilir. Ekstra bir malzemeye ve alete ya da çivi çakmaya gerek yoktur.

  • 3 mm siyah ahşap zemin
  • 1 mm aynalı gold pleksi süsleme
  • Her biri 30x15 cm ölçülerinde 3 ayrı parça

Oracal Sabret Şükret Dua Et Tablonun Özellikleri

Oracal Sabret Şükret Dua Et Tablonun Özellikleri

Oracal Sabret Şükret Dua Et 3’lü gold çerçeveli tablo kullanışlı özelliklere sahip olan bir üründür. Tablonun dikkat çeken ilk özelliklği 3’lü bir set olmasıdır. Ürün, birbiri ile bağlantılı üç ayrı parça şeklinde satışa sunulur. İsteğe göre tabloların hepsi aynı ya da farklı yere yapıştırılabilir. Bu durum, kullanıcıya dizilim konusunda özgürlük sağlar. Tablolar; birbirlerine paralel, çapraz ya da dağınık bir şekilde asılabilir. Ürünün boyutlarına da dikkat etmek gerekir. Setteki her bir tablonun kısa kenarı 15, uzun kenarı ise 30 santimetredir. Tablolar yatay bir dikdörtgen formundadır. Oracal Sabret Şükret Dua Et 3’lü gold çerçeveli tablonun malzeme özellikleri de dikkat çekicidir. Zemin olarak 3 mm kalınlığında siyah renkli ahşap malzeme tercih edilmiştir. Tablolar, zemin üzerine 1 mm gold renkli aynalı pleksi yapıştırılarak hazırlanmıştır.

Oracal Sabret Şükret Dua Et Tablo Nerelerde Kullanılabilir?

Zengin bir görünüm elde etmeye ihtiyaç duyulan her alanda Oracal Sabret Şükret Dua Et tablo tercih edilebilir. Taşıdığı işlevsel özellikler sayesinde bu ürünün kullanım alanı genişlemiştir. Tablo, her ortama uyum sağlayabilecek renklere ve tasarıma sahiptir. Oracal Sabret Şükret Dua Et 3’lü gold çerçeveli tablonun kullanılabileceği ilk alan elbette evdir. Oturma odasında ya da yatak odasında duvarları süsleyebilir. Bu tabloların iş yerlerinde kullanılabilmesi de mümkündür. Tablonun üzerinde yazan motive edici ve huzur verici cümleler sayesinde çalışma verimliliğine destek sağlanabilir. Tablolar, arkasında çift taraflı bant yer aldığı için istenilen her yüzeye rahatlıkla yapıştırılabilir. Duvar, kapı arkası, dolap kapağı gibi yüzeyler tercih edilebilir. Üç ayrı parça şeklinde tasarlanmış olduğu için her bir cümlenin farklı bir alana yapıştırılabilmesi de mümkündür.

Oracal Sabret Şükret Dua Et Tablo Şık mı?

Oracal Sabret Şükret Dua Et 3’lü gold çerçeveli tablonun tercih edilme nedenlerinden biri de şık tasarıma sahip olmasıdır. Her detayı özenle dizayn edilmiş olan bu ürün, bulunduğu ortama da şıklık kazandırır. Bu üründe siyah ve altın rengi mükemmel bir uyumla birleştirilmiştir. İki rengin uyumu, tasarım detayları ile birleşince modern bir görünüm ortaya çıkmıştır. Çerçeveli bir şekilde dizayn edilmiş olması da görünüm açısından fark yaratan detaylardandır. Parlak ve ideal kalınlıktaki bu çerçeve, iç kısımdaki yazıyla da uyumludur. Tablodaki “Sabret", “Şükret" ve “Dua Et" yazıları, şık bir fontla yazılmıştır. El yazısı havasındaki bu font, tasarıma doğallık kazandırmıştır. Oracal Sabret Şükret Dua Et tablo yorumlarında, kullanıcıların tasarım hakkında ne düşündükleri de yer alır. Ürünü satın alan kullanıcılar, şık olup olmadığına da bakarak yorum yapar. Trendyol’da yer alan Oracal 3'lü Sabret Şükret Dua Et gold çerçeveli tabloyu hemen sipariş verebilirsiniz.