Oppo Reno 4 Lite Kılıf 360 Derece Sert Kapak Rose Gold

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Oppo Reno 4 Lite Kılıf 360 Derece Sert Kapak Rose Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canpay Satıcı Ünvanı: AYKUT CANPOLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2020475214
    Bu ürün Canpay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cihazınızın her köşesini kavrayarak koruma altına alır. Böylelikle cihazının hiçbir kenarı açıkta kalmaz ve full koruma sağlar Mat görünümü ve ultra inceliği sayesinde cihazınızda bir kılıf olduğunu unutturur Öncelikle cihazı arka kısıma oturtup,daha sonra alt ve üst kısımı takarak kullanabiliyorsunuz Cihazınızı çiziklerden, kirden ve darbe ve şoktan tamamen korur Soft case kılıfı çıkarmadan bütün slotlara erişilebilir Harika kalıp kesimi sayesinde Cihazınıza mükemmel uyar Uzun ömürlüdür, darbelere karşı maximum korur Kolayca takıp çıkartılabilir Diğer kapaklardan farkı alt ve üst kısımlarıda kapatıyor olmasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Model Arka Kapak
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Canpay Reno 4 Lite Kılıf Sert 360 Hard Protective Kapak RSGLD

Telefonlar günlük hayatın birçok alanında kullanılır. Cihazınızı bütün gün yanınızda taşıdığınız için istenmeyen kazalarla karşılaşabilirsiniz. Telefonunuzu gün içinde maruz kaldığı darbelerden korumanız önemlidir. Canpay Reno 4 Lite kılıf sert 360 hard protective kapak RSGLD darbelere karşı maksimum koruma sağlar. Cihazınızın hiçbir kenarını açıkta bırakmaz ve her köşesini kavrar. Böylece düşme sonucu oluşan çiziklerden ve kırılmalardan telefonu korur. Kalıp kesimi sayesinde cihazınıza tam uyum sağlar. Bu ürün, aynı zamanda mat görünümüyle dikkat çeker. Telefonunuzun kalın görünmesine neden olmaz. Ultra inceliği sahip ürün, bu özelliği sayesinde cihaz kullanımını olumsuz etkilemez. Kolayca takıp çıkarılır ve rahat kullanım sağlar. Cihazınızın alt ve üst kısımlarını kapatır. Böylece telefonunuzun kirlenmesini de engeller. Uzun ömürlü olması ile öne çıkar. Maksimum koruma sağlayarak cihazınızın kullanım süresini artırır.

  • Maksimum koruma
  • Rahat kullanım
  • Ultra incelik

Reno 4 Lite Kılıf 360 Hard Protective Kapak Özellikleri

Reno 4 Lite Kılıf 360 Hard Protective Kapak Özellikleri

Günlük hayatta telefonların düşmesi olasıdır. Düşme sonucu oluşacak darbeler ve çizikler telefonunuza zarar verir. Bu yüzden telefonunuzu darbelerden korumanız gerekir. Tam koruma sağlayan Canpay Reno 4 Lite kılıf sert 360 hard protective kapak yorumlarıyla da öne çıkar. Ürün, cihazınızın her köşesini kavrar. Alt ve üst kısımlarını kapatır ve hiçbir kenarı açıkta bırakmaz. Maksimum koruma sağladığı için telefonunuzun kırılmasından ve çizilmesinden endişelenmezsiniz. İşlevsel özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlar. Kolayca takılıp çıkarılan kılıfın üzerinden bütün slotlara erişebilirsiniz. Canpay Reno 4 Lite kılıf sert 360 hard protective kapak ultra inceliğe sahiptir. Bu sayede telefonunuz kalın görünmez. Ürün, cihazınıza ekstra ağırlık vermez. Hafifliği sayesinde bir kılıf olduğunu unutturur. Mat görünümüyle dikkat çeker. Özel kalıp kesimi sayesinde cihazınıza tam uyar. Ürün, sadece tam koruma sağlamakla kalmaz, cihazınızın kirlenmesini de engeller.

Reno 4 Lite Kılıf Sert 360 Hard Protective Kapak Avantajları

Reno 4 Lite Kılıf Sert 360 Hard Protective Kapak Avantajları

Cihazınızı darbelerden korumak önemlidir. Düşme sonucu cihazınız kırılabilir ya da parçalar zarar görebilir. Bu yüzden telefonunuzun bazı özellikleri kullanılmaz hale gelir. Ekranda oluşan çizikler ve kırıklar cihazınızın değerini düşürür. Bu model, cihazınızın her köşesini kavrayarak telefonu koruma altına alır. Telefonunuzun üst ve alt kısımlarını kaplar. Böylelikle hiçbir kenarı açıkta bırakmaz. Maksimum koruma sağladığı için darbe sonucu oluşan çiziklerden ve kırıklardan ekranı korur. Telefonunuzu düşürseniz bile cihazın zarar görmesinden endişelenmenize gerek kalmaz. Mat görünümüyle estetik yanı ön plana çıkan ürün, cihazınıza fazladan ağırlık vermez. Ultra inceliği sayesinde cihazınızda kılıf olduğunu unutturur. Oppo Reno 4 Lite 360 kılıf kolayca takılıp çıkarılır. Ürünü çıkarmadan bütün slotlara erişim sağlarsınız. Bu sayede rahat kullanım sağlar. Dayanıklı yapısıyla süreli kullanım için elverişlidir. Maksimum koruma sağlayan bu model, cihazınızın kullanım ömrünü artırır.

Reno 4 Lite Kılıf Sert 360 Hard Protective Kapak Fiyatları

Reno 4 Lite Kılıf Sert 360 Hard Protective Kapak Fiyatları

Canpay Reno 4 Lite kılıf sert 360 hard protective kapak fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Darbelere karşı maksimum koruma sağlamasıyla ön plana çıkan aksesuar, cihazınızın bütün kenarlarını kaplar. Böylelikle istenmeyen kazalar sonucu oluşan çizilmeleri ve kırıkları önler. Tam koruma sağlayan bu model, cihazın kullanım süresini artırmanıza yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde ergonomik bir ürün olarak karşınıza çıkar. Özel kalıp kesimi sayesinde cihazınıza mükemmel uyar. Ultra inceliğe sahip ürün, fazladan ağırlık yaratmaz. Cihazınızın kalın görünmesine sebep olmaz. Uzun ömürlü olmasıyla ekonomik bir üründür. Kolayca takılıp çıkartılır. Ürünü çıkarmadan bütün slotlara erişilir. Bu özellikleri sayesinde rahat kullanım sağlayan model, telefonunuzu sadece korumakla kalmaz, cihazın kirlenmesini de önler. Mat görünümüyle estetik olarak öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.