Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık (Oppo Türkiye Garantili)

750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık (Oppo Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKYILDIZ Satıcı Ünvanı: TEKYILDIZ TEKNOLOJİ HİZMETLERİ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045763100014 Vergi Kimlik Numarası: 8360457631
    Bu ürün TEKYILDIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OP-ENCOW31 Kablosuz Kulaklık Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık (Oppo Türkiye Garantili) Fiyatı

Oppo OP-ENCOW31 beyaz Bluetooth kulaklık, kablosuz kulaklıklar arasında en iyi ses kalitesini sunan bir cihazdır. Kulaklık, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile çalışır ve kablosuz bağlantıya sahiptir. Kulak içine oturacak şekilde tasarlanmıştır ve konforlu bir kullanım sağlar. Kablosuz bağlantıya sahip olduğu için cep telefonu, tablet veya bilgisayar gibi cihazlarla bağlanabilir.

 
  • CVC 6.0 gürültü azaltma teknolojisi
  • Bluetooth 5.0 desteği
  • USB C tipi şarj

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Oppo Bluetooth kulaklık, yüksek kaliteli ses çıkışı sağlamak için Bluetooth 5.0 teknolojisi, aptX teknolojisi ve CVC 6.0 gürültü azaltma teknolojisine sahip kablosuz bir kulaklıktır. 10 metre uzunluğundaki kablosuz bağlantı menzili, müzik dinlerken ve telefon görüşmesi yaparken özgürce dolaşmanıza olanak tanır. Ayrıca cihazlarınıza kısa sürede kolayca bağlanabilirsiniz. Oppo Bluetooth kulaklık W31, yüksek kaliteli bir mikrofona ve bas sese sahiptir. Akıllı ses kontrol özelliği sayesinde tek bir düğmeye basarak kontrol edilebilir. En sevdiğiniz müziklerin, filmlerin ve oyunların keyfini kablosuz olarak çıkarabilirsiniz. aptX ses teknolojisi ve yüksek performanslı CVC 6.0 gürültü azaltma teknolojisi ile donatılmış olan kulaklık kullanıcılara etkili bir dinleme deneyimi sunar. Ortam gürültüsünü azaltır ve bu sayede saf sese odaklanmanızı kolaylaştırır. Oppo'nun OP-ENCOW31 modeli, kolaylıkla arama yapmanızı ve yanıtlamanızı sağlar. Ofiste, evde veya boş zamanlarınızda efektif bir kullanım elde etmeniz için tasarlanmıştır.

 

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık Kullanımı

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Oppo Bluetooth kulaklık özellikleri ve donanımları ile birçok kullanım kolaylığı sunar. OPPO kulaklık, şık ve rahat bir tasarımın yanı sıra yüksek kaliteli ses için etkili teknolojilerle donatılmıştır. Parmağınızı cihazın yan tarafında yukarı veya aşağı hareket ettirerek ses seviyesini ayarlamanıza olanak tanıyan akıllı bir ses kontrolüne sahiptir. Oppo OP-ENCOW31 beyaz Bluetooth kulaklığın kullanımı oldukça kolaydır. Öncelikle kulaklığınızın pilini şarj etmelisiniz. Pil tamamen şarj olduktan sonra kulaklığınızın arka tarafındaki Bluetooth düğmesine basarak Bluetooth bağlantısını etkinleştirin. Ardından cihazınızın Bluetooth ayarlarını açın ve kulaklığınızı arayın. Kulaklıkla cihaz arasındaki bağlantı kurulduktan sonra kulaklığınızın üzerindeki kontrolleri kullanarak müzik dinleyebilirsiniz. Oppo Bluetooth kulaklık, herkesin kullanımı için uygundur. Bluetooth teknolojisi sayesinde cep telefonları, tabletler ve diğer Bluetooth cihazları ile kolayca bağlanabilir. Kulaklık, konforlu ve hafif tasarımı sayesinde uzun süre kullanım için idealdir. Hafif ve rahat Oppo kablosuz kulaklık, AptX teknolojisi sayesinde istediğiniz zaman yüksek kaliteli ses deneyimi sunar.

 

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Oppo OP-ENCOW31 Beyaz Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Oppo kulaklık, benzersiz bir tasarıma ve mükemmel performansa sahip yüksek kaliteli bir kulaklıktır. Mükemmel ses kalitesi için çok güçlü bir gürültü azaltma teknolojisi ve aptX teknolojisinin yanı sıra tek bir düğmeye basarak farklı görevleri yerine getirmenizi sağlayan sesli asistan teknolojisine sahiptir. Oppo'nun beyaz Bluetooth kulaklığı, 10 metreye kadar menzili ve akıllı ses kontrol özelliği ile akıllı telefonunuzla sorunsuz bir şekilde çalışmak üzere tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli ses için aptX teknolojisi ve net ses için CVC 6.0 ses gürültü azaltma teknolojisi ile gelir. Dahili mikrofonu telefon görüşmelerini zahmetsizce yapmanızı sağlarken rahat sert plastik materyali herhangi bir rahatsızlık hissetmeden uzun süre kullanmanıza olanak tanır. Oppo beyaz Bluetooth kulaklık herkes tarafından kullanılabilir. Oppo Türkiye garantili ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için Trendyol’dan inceleyebilir ve Oppo ENCO W31 fiyat bilgisine erişebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.