Oppo Enco Free2 ETI71

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Oppo Enco Free2 ETI71

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teleskop Satıcı Ünvanı: TELESKOP DİJİTAL TEKNOLOJİ HİZMETLERİ VE SATIŞ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837119750000001 Vergi Kimlik Numarası: 8371197500
    Bu ürün Teleskop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.2
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Oppo Enco Free2 Eti71

Hayatı kolaylaştırmak için üretilen teknolojik aksesuarlardan biri olan kablosuz kulaklıklar, birçok özellikle donatılarak müşterilerin beğenisine sunulur. Oppo Enco Free2 ETI71 üstün teknik özellikleri ile tercih edilir. Kablosuz Bluetooth kulaklık modeli, 42 dB aktif kişiselleştirilmiş gürültü engelleme moduyla beğeni toplar. Özellikle gürültülü ortamlarda ve seyahat esnasında çok işe yarayan bu tasarım, yoğun iş temposunda olanları ve öğrencileri memnun eder. Çevrim içi eğitimler sırasında, önemli toplantıları dinlerken veya konuşurken arka plandaki sesleri süzerek net bir şekilde kulaklığa ileten bu tasarım aynı zamanda kişiselleştirilmiş ses artışı sunar. Dynaudio ile eş ayarlı olan ürünün üçlü mikrofon çağrı gürültüsü engelleme özelliği de mevcuttur. Özgürce telefon kullanma olanağı tanıyan işlevsel kulaklıkla görüşmeleriniz esnasında rahatça not alabilir veya spor yapabilirsiniz.

  • Toza suya dayanıklılık
  • Kişiselleştirilmiş ses artışı
  • Gürültü engelleme

Oppo Enco Free2 ETI71 Beyaz Kulaklık Özellikleri

Oppo Enco Free2 ETI71 Beyaz Kulaklık Özellikleri

Günlük aktivitelerin büyük bir kısmı teknolojik aletlerle yapılır. Toplantılar, eğitimler, önemli görüşmeler ve çağın olmazsa olmazı sosyal medya aktiviteleri için telefon, tablet veya laptop kullanılır. Özellikle cep telefonu ile tüm bu aktivitelerin tamamını yapabilmek mümkündür. ETI71 kablosuz kulaklık günün her anında hayatı kolaylaştırmak ve konfor sağlamak için üretilir. Ürün, telefon görüşmeleri esnasında arka plandan gelen gürültüleri 42 dB seviyesinde engelleme moduna sahiptir. Görüşmelerinizin verimliliğini artran bu özelliği ile tercih sebebiniz olabilir. 30 saate kadar müzik çalma kapasitesine sahip ürünün dayanıklı tasarımı sayesinde film ve video keyfiniz kesintiye uğramaz. Şarj edilebilir Lityum iyon pil ile çalışan kaliteli modelin üniteleri toza ve suya karşı dayanıklıdır. İş gereği seyahat esnasında, kalabalık mekanlarda, işlerinizi yaparken sevdiklerinizle özgürce konuşabilmek için Oppo kablosuz kulaklık konforunu yaşayabilirsiniz.

Oppo Enco Free2 Beyaz Kulaklık Fiyat Seçenekleri

Oppo Enco Free2 Beyaz Kulaklık Fiyat Seçenekleri

Avantajlı özellikleri ile beğenilen Oppo Enco Free2 ses seviyesi %50 olarak ayarlandığı zaman kullanım yoğunluğuna göre ortalama 4 saat ile 20 saat arası çalışma süresine sahiptir. Yeniden şarj etme süresi ise ortalama 1,5 saat olan ürünün ANC devre dışıyken 6,5 saat ile 30 saat arası pil ömrü vardır. Şarj portu USB Type-C olarak üretilen kulaklığın net ağırlığı yalnızca 47,6 g’dır. Oppo Enco Free2 beyaz kulaklık fiyat ve kampanyaları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Model, hareket özgürlüğü sunan ses kalitesiyle müşterileri memnun eder. Mikrofon hassasiyeti -38 dBV/Pa olan cihazın hoparlör ünitesi ise 10 mm dinamik sürücüdür. Kendi özel şarj ünitesine sahip olan şık tasarımlı bu işlevsel ürün sayesinde kulaklığınızı dilediğiniz yerde şarj edebilirsiniz.

Oppo Enco Free2 Beyaz Kulaklık Yorumları

Oppo Enco Free2 Beyaz Kulaklık Yorumları

Hayatın koşuşturmacası içinde rahat hareket edebilmek için üretilen kulaklık modelleri, kablosuz tasarımları ile beğeni toplar. Sağa sola takılan kablolar olmadan hareket etmek her yönden oldukça avantajlıdır. Oppo Enco Free2 beyaz kulaklık ile yüksek ses verimi sağlayan görüşmelerin yanı sıra film, müzik ve video izlerken rahat edebilirsiniz. Müzik dinlerken ev işi veya spor yapmak gibi hareket özgürlüğü gerektiren aktiviteleri kolaylıkla yerine getirebilir, kablolara dolanmak ve cihazınızı riske atmak gibi sorunlardan uzak olabilirsiniz. Özellikle araç kullanırken hayat kurtaran nitelikte olan kablosuz fonksiyon, olası tehlikelere karşı önlem niteliği taşır. Oppo Enco Free2 beyaz kulaklık yorumlarını ve önerilerini okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Tasarımıyla göz dolduran ve özellikleri ile tercih edilen Oppo Free kulaklık modellerine Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.