Oppo A9 2020 Kılıf Darbelere Dayanıklı Sert Silikon Şeffaf 52108

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Oppo A9 2020 Kılıf Darbelere Dayanıklı Sert Silikon Şeffaf 52108

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dantes Online Satıcı Ünvanı: YAVUZ ATASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0980025161
    Bu ürün Dantes Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köşeleri Sert Silikon Shockpro TAMAMEN ŞEFFAF GÖRÜNÜMLÜDÜR. CİHAZINIZI SIMSIKI TUTAR VE DÜŞMESİNİ ENGELLER. KILIFI ÇIKARMADAN BÜTÜN SLOTLARA ERİŞİLEBİLİR. HARİKA KALIP KESİMİ SAYESİNDE CİHAZINIZA MÜKEMMEL UYAR. KOLAYCA TAKIP ÇIKARTILABİLİR. DİĞER KILIFLARDAN FARKI ÖN YÜZÜNÜ KAPATMAMASI VE BU SAYEDE RAHATÇA KULLANABİLMENİZ. CEPTE TAŞIRKEN DİĞER KILIFLAR GİBİ RAHATSIZLIK VERMEZ.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Oppo A9 2020
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Oppo A9 2020 Kılıf Silikon Darbelere Dayanıklı Sert Şeffaf Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hayatın her anında yanınızda olan akıllı telefonunuzun korunması adına geliştirilerek üretilen Oppo A9 2020 kılıf modeli dayanıklı yapısı ile karşınıza çıkar. Tamamen şeffaf bir görünüme sahiptir. Cihazınızın orijinalliğini bozmadan koruma sağlar. Ayrıca akıllı telefonlarınızın modern bir görünüme sahip olmasına katkıda bulunur. Bu sayede uzun süre cihazınızı güvenle kullanabilirsiniz. Telefon aksesuarı olan Oppo A9 2020 şeffaf kılıf modeli, kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Kullanılan materyaller sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Aynı zamanda kendi tarzınızı ve zevkinizi yansıtan bu model, telefonunuzun orijinal tasarımının görünmesini sağlar. Kamera şekli dışkısı ile ekran boyutu hoparlör boşlukları ve şarj yeri gibi detaylar göz önünde bulundurup özel olarak tasarlanır. Özel tasarıma sahip olan kılıf modelinin özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Darbelere karşı dayanıklı
  • Koruyucu
  • Şık tasarım

Kaliteli Yapısı ile Oppo A9 2020 Kılıf

Kaliteli Yapısı ile Oppo A9 2020 Kılıf

Oppo A9 2020 silikon kılıf cihazınızın kasasını dış etkenlerden koruyarak uzun ömürlü kullanabilme imkanı sunar. Ayrıca maksimum düzeyde koruma ve konfor sağlar. Sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Cihazınızın arka kasasını ve kenarlarını tamamen kaplar. Bu sayede herhangi bir düşme ya da darbe esnasında kenarlarında çatlama ve ezilme gibi sorunlarla karşılaşmadan telefonunuzu kullanabilme imkanı sunar. Oppo A9 2020 kılıf modelleri dayanıklı tasarımıyla karşınıza çıkar. Cihazınıza uygun olduğunu düşündüğünüz modeli tercih ederek kullanabilirsiniz. Oppo A9 2020 kılıf fiyatları da her kesime hitap eder. Dikkat çekici yapısı ile karşınıza çıkan ürün, oldukça yaygın bir şekilde kullanılır. Kılıf tercih ederken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır. Bunlardan birincisi cihazınızın markası ikincisi ise modelidir. Bu detayları göz önünde bulundurarak seçtiğiniz kılıfı dilediğinizi gibi kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Oppo A9 2020 Kılıf Modeli

Avantajlı Fiyatlarıyla Oppo A9 2020 Kılıf Modeli

Oppo A9 2020 kılıf çeşitleri şeffaf, kapaklı ve halkalı gibi farklı modeller ile karşınıza çıkar. Bu seçenekler arasında yer alan ürün kaliteli silikon bileşimi içerir. Oppo A9 2020 kılıf darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf yapısı sayesinde cihazınızın eşsiz tasarımını görünür kılar. Böylelikle dışarıdan bakıldığında telefonunuzun orijinalliğini ve güvenliğini daima koruduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Oppo A9 2020 kılıf darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf fiyatları ergonomik yapısı, tasarımı ve kalitesi göz önüne alınarak her bütçeye uygun olarak oluşturulur. Ayrıca günlük yaşantınızda telefonunuzu cebinizden çıkartırken ya da çantanızdan alırken fark etmeden düşürebilirsiniz. Böyle zamanlarda hayat kurtarıcı görev üstlenen ürün cihazın kasasından ve kenarlarından alabileceği darbelerden korur. Bu sayede telefonunuz ilk günkü gibi temiz kalır. Dolayısıyla cihazınızın sağlığı açısından faydalı olan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Oppo A9 2020 Kılıf Modeli

Müşteri Deneyimi ile Oppo A9 2020 Kılıf Modeli

Oppo A9 2020 kılıf darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf 52108 modeli telefonunuzun ömrünü uzatarak her türlü darbeden korur. Çizilme ya da çatlama gibi durumları önler. Dolayısıyla cihazınızın için oldukça ideal bir kılıf modelidir. Oppo A9 2020 kılıf darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf kullananlar ürünle ilgili beğenilerini yorum bölümünde dile getirerek birçok kişinin bilgi sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Bu sayede modelin kalitesi hakkındaki detaylara da rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sert silikon materyali kullanılarak üretilen bu ürün, oldukça esnek bir yapıya sahiptir. Bu sayede kırılmadan ve deforme olmadan cihazınızı sıkı tutar. Aynı zamanda da kolay takılıp çıkarılabilen bir modeldir. Oppo A9 2020 kılıf darbelere dayanıklı sert silikon şeffaf yorumları kısmı sayesinde kararsız kalan müşteriler fikir edinebilir ve Trendyol üzerinden pratik bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.