Opalescence Ultradent Go 8'li Diş Beyazlatma Hazır Kalıp

1.044,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Opalescence Ultradent Go 8'li Diş Beyazlatma Hazır Kalıp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COŞKUN AVM Satıcı Ünvanı: HARUN COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2130010770
    Bu ürün COŞKUN AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultradent Go 8'li Diş Beyazlatma Hazır Kalıp-nane

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Beyazlatma Seti
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Opalescence OPALGONANE Ultradent Go 8'li Hazır Kalıp Diş Beyazlatma

Opalescence Ultradent Go 8’li diş beyazlatma hazır kalıp, kolay kullanılan ve pratik bir üründür. Ürün, dişinizi beyazlatmanın pratik ve tatlı bir yolunu sunar. Güçlü ve hızlı bir beyazlatma etkisi sağlayan kit, dişlerde meydana gelen sararmaların önüne geçer. Ürün, çürüklere karşı ekstra koruyucu bir özelliğe sahiptir. Ürünün içinde bulunan yüksek hidrojen peroksit sayesinde hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca bazı dişlerde tek bir günde bile sonuç alınabilir. Tadı da son derece iyi olan bu ürünün kolay kullanımı sayesinde ihtiyacınız olan her an bu ürünü kullanabilirsiniz. Opalescence Ultradent Go %6 hidrojen peroksit 8’li diş beyazlatma hazır kalıp ürünün özelliklerinden bazılarıysa şu şekilde;

  • Özellik: Organik
  • Çeşit: Beyazlatma seti
  • Paket içeriği: 8 adet

Opalescence Ultradent Go Diş Beyazlatma Hazır Kalıp Özellikleri Nedir?

Opalescence Ultradent Go Diş Beyazlatma Hazır Kalıp Özellikleri Nedir?

Opalescence Ultradent Go nane 8’li diş beyazlatma hazır kalıp, olması gereken tüm özellikleri içinde barındırır. Ürün; hızlı, lezzetli, güvenli ve kalıcı olduğu için birçok kişinin de dikkatini çeker. Ürünün önceden doldurulmuş plakları sayesinde zaman kaybı yaşamadan dişlerinizi beyazlatabilirsiniz. Ürünün benzersiz formülü ve su içeriği sayesinde dişlerinizde yıllar boyunca kalıcı beyazlık sağlayabilirsiniz. Ürün, özellikleri sebebiyle hızlı sonuç da veriyor. Bu sayede Opalescence Ultradent Go 8’li diş beyazlatma hazır kalıp ürününü özel bir gün gelmeden hemen önce gönül rahatlığıyla kullanılabilirsiniz. Diş beyazlatma ürünü macuna göre dişlerinizi çok daha iyi beyazlatan ve güçlendiren ürünler arasında yer alır. Oldukça güçlü bir formüle sahip olan ürün, koruyucu ve sağlıklıdır. Ayrıca bahsi geçen ürünü kullandıktan sonra dişlerinizdeki hassasiyet de ortadan kalkar.

Opalescence Ultradent Go Diş Beyazlatma Hazır Kalıp Sağlıklı mıdır?

Opalescence Go 8’li ev tipi beyazlatma kiti, sağlıklı bir üründür. Bahsi geçen kitin içinden çıkan potasyum nitrat, diğer beyazlatma sistemlerine göre ortaya çıkan aşırı hassasiyet durumunu ortadan kaldırır. Hatta içeriğinde bulunan ekstra florid, diş minesinin eskiye nazaran daha sağlıklı bir hâl almasına yardımcı olur. Ürün, çürüklere karşı koruyucu bir özellik sunar. Bu sayede dişleriniz beyazlarken bir yandan da kendini koruma altına alır. Her bir paketin içinden 4’er adet alt ve üst plak çıkar. İşleme başlarken öncelikle üst çene için sunulan plakları kullanabilirsiniz. Bu sayede dişlerinizin ne kadar etkili ve hızlı beyazladığına da tanıklık edebilirsiniz. Sağlıksal bir sorun yaratmayan bu ürün, dişlerinizin kısa sürede beyazlamasına imkân tanır.

Opalescence Ultradent Diş Beyazlatma Hazır Kalıp Ne Kadar Etkilidir?

Opalescence Ultradent Go 8’li diş beyazlatma hazır kalıp, etkili bir üründür. Kısa sürede bembeyaz dişlere kavuşmanız için tasarlanan bu bantlar, kısa çözümlerden ziyade uzun süreli beyazlık sağlar. Bu ürün, dilinizi beyazlatma konusunda hayalinizdekinden çok daha iyi sonuçlar sunar. Tarafınıza gönderilen kutudaki ürünleri paketinden çıkardıktan sonra direkt olarak dişlerinize takabilirsiniz. Hayalinizdeki beyaz dişlere kavuşmanızı olanak tanıyan Opalescence Ultradent Go 8’li diş beyazlatma hazır kalıp fiyatı uzun vadeli çözüm sunduğu için son derece uygundur. Ürün sayesinde dişlerinizi 4’er kez beyazlatabilir ya da uygulama yapmak isteyen sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Ürünü sizden önce almış ve uygulamış kişilerin neler deneyimlediğini merak ediyorsanız Opalescence Ultradent Go 8’li diş beyazlatma hazır kalıp yorumlarına Trendyol’dan bakabilirsiniz. Ağzınıza ferahlık, sağlık ve temizlik veren Opalescence Ultradent Go 8’li diş beyazlatma hazır kalıp, platform üzerinden kısa sürede sipariş edilebilir.