1
Diş Macunu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Opalescence Diş Macunu Beyazlatıcı 133 gr

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,95 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
356 TL351,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Opalescence Diş Macunu Beyazlatıcı 133 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Opalescence Diş Macunu Beyazlatıcı 133 gr

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Opalescence Büyük Boy Beyazlatıcı Diş Macunu 133 gr

Hayatın her anında kullanılabilen Opalescence büyük boy beyazlatıcı diş macunu 133 g, sağlıklı bir üründür. Küçük ve rahat paket tasarımı olduğu için her yere rahatlıkla taşınır. Sağlıklı ağız yapısı isteyenler için vazgeçilmez bir üründür. Ayrıca pratik kullanımından dolayı sıklıkla tercih edilir. Ferah nane aromalı kokusuyla ağıza hoş bir koku verir. Enfes kokusu sizi her anlamda memnun eder. Ürün, sahip olduğu yüzey lekelerini çıkarma özelliğiyle hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Kullanışlı olan macun etkili bileşenleri sayesinde beğeni toplar. Aynı zamanda dişleri güzelleştiren bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Kullanım kolaylığı ile ağıza ve dişlere şıklık ve zarafet katar. Dişlerinizin rengini ışıltıya kavuşturur. Yağlı yemeklerden sonra hayat kurtarır. Fazla büyük olmayan tasarımı, içerisinde yer alan nane aroması sayesinde problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Mükemmel koku
  • Pratik kullanım
  • Hafif tasarım

Opalescence Büyük Boy Beyazlatıcı Diş Macunu Özellikleri

Opalescence Büyük Boy Beyazlatıcı Diş Macunu Özellikleri

2000190350037 kodlu ürün ağzın içini ve dişleri daha temiz gösteren bir üründür. Ağır kokmayan ve temiz bırakan yapısıyla şık görünümlü bu ürün, nefesi açar ve dişlerin görünümünü güzelleştirir. Kullanışlı özelliğe sahip olan bu ürün, ferah nane kokusu ve pratik kullanımıyla müşteriler için avantajlıdır. Nefesi açarak hayat kurtarır. Opalescence beyazlatıcı diş macunu, bu avantajları ve kolayca nefes açma özelliği sayesinde büyük beğeni kazanır. Yeşil renkli olan ürün, pratik bir şekilde ağız temizleme niteliği olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kaliteli ve pratik özelliklere sahip olan bu ürün, kullanım sonrası rahatlık sağlayarak güne devam etmenizi mümkün kılar. Cazip özelliklere sahip olan naneli macunun, dişlerdeki yüzey lekelerinde daha kolay çözüm elde etmek için kullanılması mümkündür. Pratik ve kullanışlı bir macun ihtiyacınız varsa bu ürüne göz atabilirsiniz.

Pratik Opalescence Büyük Boy Beyazlatıcı Diş Macunu

Pratik Opalescence Büyük Boy Beyazlatıcı Diş Macunu

Pratik Opalescence diş macununun nane aromalı olması nefesinizi açmak ve beyaz bir gülüşe sahip olmak için kullanılması mümkündür. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını sürdürür. Ağır kokmayan tasarımı ile bu macunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken pratik kullanımı birçok kişiye hitap eder. Hafif kokan yapısıyla günlük kullanımda ön plana çıkar. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Oldukça şık bir ağız temizliği sağlar. 133 g olan bu ürünün uzun süre kullanılması beğenilen detayları arasında yer alır. Opalescence büyük boy beyazlatıcı diş macunu 133 g fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Son derece hızlı ve pratik bir şekilde ağıza hoş bir koku veren ve dişlerin lekelerini çıkararak dikkat çeken benzersiz macuna detaylı olarak göz atarak kararınızı vermeniz mümkündür.

Kaliteli Opalescence Büyük Boy Beyazlatıcı Diş Macunu

Kaliteli Opalescence Büyük Boy Beyazlatıcı Diş Macunu

Kullanışlı olan Opalescence beyazlatıcı diş macunu 133 gr, dişlerin daha beyaz olmasını sağlar ve ağıza daha güzel bir koku verir. Diş yüzeylerindeki lekeleri rahatça çıkarmak için kullanılır. Kaliteli olan bu ürünün, ferah nane aromalı olması ağızda kötü koku oluşumuna sebep olan sağlık problemlerine sahip müşteriler için avantaj sağlar. Ürün, 133 g olması sonucunda uzun bir süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Doğal olan macun, sağlık dostu bir üründür ve katkı maddesi içermez. Böylelikle her açıdan güvenilir bir üründür. Dış tasarımı yeşil ve beyaz renkli olan macun kullanılmaya başlandığında dişleriniz beyaz rengini alır. Bu ve bunun gibi bilgiler için sağlıklı ve kaliteli özelliklere sahip olan Opalescence büyük boy beyazlatıcı diş macunu 133 g yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.