ONYO Rs Araç Içi Fm Transmıtter

199 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
7.999 TL'ye 99 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ONYO Rs Araç Içi Fm Transmıtter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Semram Ticaret Satıcı Ünvanı: KÜBRA MEMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6141041326
    Bu ürün Semram Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Onyo ONY01 Araç Içi Fm Transmitter + Şarj Cihazı Aracınızın orjinalliğini bozmadan bluetooth özelliğini aracınıza taşıyın. Daha güvenli ve daha keyifli sürüşün tadını çıkarın! Cep telefonunuz ile FM Transmitter’a kolaylıkla, otomatik olarak bağlanabilirsiniz. Cihazınızın dahili mikrofonu ile kablosuz olarak telefon görüşmesi yapılabilir, özel mikrofonu sayesinde dışarıdan gelen gürültü ve rüzgar sesinden etkilenmezsiniz. Cep telefonunuz ile bağlıyken aracınızın ses sistemini kullanarak müzik dinleyebilir, TF kart ve flash bellek desteği sayesinde mp3 formatında müzik dosyalarını çalabilirsiniz. 2 ayrı usb ile aynı anda hem telefonunuzu şarj edin hem de müzik dinlemenin keyfine varın. PAKET İÇERİĞİ Onyo ONY01 Araç İçi Fm Transmitter + Şarj Cihazı Kullanma Kılavuzu ÜRÜN İŞLEVİ VE TANIMI Ürün, Bluetooth veya harici cihazlardan müzik dinleme özelliği olmayan araçlarda ister mobil cihazınızdan, isterseniz de TF kart, Flash bellek ve AUX girişi sayesinde ses aktarır. Ürün aracınızın çakmaklık girişine bağladıktan sonra, ilgili birim (Bluetooth, AUX, TF kart, Flash bellek) üzerinden aldığı sesi Radyo frekansı ile 5 metrelik bir alanda yayın yapar. Aracın radyosunu, cihazın kendi üzerindeki frekansa ayarladığınızda yayınladığı sesleri duyabilirsiniz. Üzerinde bulunan mikrofonu sayesinde eline telefonu almadan güvenli sürüşünüze devam edebilirsiniz. Üzerinde bulunan USB çıkışları sayesinde mobil cihazlarınızı da şarj edebilirsiniz. TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Hızlı ve güvenli şarj Çalışma voltajı: 12V Şarj çıkış: 5V - 1A Frekans: 2.4 GHZ Dahili mikrofon: Var Mikrofon hassasiyet: - 42dB +/-3 dB Watt: 5W Max. Yayın mesafesi: 5 metre PERİYODİK BAKIM Ürüne herhangi bir periyodik bakım gerekmez. ÜRÜNÜN MONTAJI Ürün herhangi bir motaj gerektirmez NASIL ÇALIŞTIRILIR? Cihazı aracınızın çakmaklık girişine taktığınız da otomatik olarak açılacaktır. Üzerinde bulunan harici girişleri kullanabilir veya Bluetooth ile ses aktarabilirsiniz. FM yayını ile aktarılan sesi aracınızın hoparlörlerinden dinleyebilmek için aracınızın radyosunu cihazın ekranında gösterilen frekansa getirmeniz gerekmektedir. Bu şekilde mevcut yayını dinleyebilirsiniz. Bluetooth bağlantısı nasıl yapılır? Ürün çalışır haldeyken, mobil cihazınızın Bluetooth menüsünde cihazı bulup bağlan demeniz yeterlidir. Cihaz açıldığında telefonunuzun Bluetooth özelliği açıksa otomatik olarak bağlanacaktır. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye içingeçerlidir. * Cihazınızın kullanım süresi 3 yıldır. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur
Geri Bildirim Ver

Onyo Rs Araç İçi Fm Transmitter Siyah

Bluetooth özelliği ile araç orijinalliğini bozmadan keyifli ve güvenli bir sürüş avantajı sağlayan Onyo araç içi fm transmitter ürünü müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. Ürün, cep telefonu ile kolay bir şekilde bağlantı kurar ve cihazın sahip olduğu mikrofon sayesinde telefon görüşmelerini rahatlıkla yapmanıza imkan verir. Onyo Rs araç içi fm transmitter siyah USB girişi ile alternatif bir kullanım sunması sayesinde hem müzik dinleyebilir hem de telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Aracınızın çakmaklık girişine takarak pratik bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Herhangi bir montaj işlemi gerektirmez. Yüksek ses verme özelliği ile eşsiz bir deneyim fırsatı sunar. Model için herhangi bir bakım gerekmez. Gösterdiği performans ile müşterilerin beğenisini kazanan bu ürün tüm araba modelleri ile uyumludur.

  • Bluetooth ile bağlanma özelliği
  • Müzik dinleme özelliği
  • Şarj edebilme avantajı

Onyo Rs Araç İçi Fm Transmitter Siyah Özellikleri

Onyo Rs Araç İçi Fm Transmitter Siyah Özellikleri

Kaliteli müzik dinleme ve aynı zamanda cep telefonunu şarj etme özelliğine sahip Onyo Rs araç içi fm transmitter müşteriler tarafından büyük bir beğeni toplar. 12 V çalışma özelliğine sahip olan ürün, 5V - 1A şarj çıkışı, 2.4 gHz frekans, dahili mikrofon, - 42 dB +/-3 dB mikrofon hassasiyeti, 5M max Watt ve 5 metre yayın mesafesi özellikleri ile ön plana çıkar. Ürünü cep telefonunuza bağlayarak ya da flash bellek veya AUX girişine aygıt takarak kullanabilirsiniz. Geniş kullanım alanı ile dikkat çeken bu modelin USB girişleri sayesinde telefonunuzu şarj ederken aynı zamanda müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. Dahili mikrofon özelliği ile rahat bir şekilde telefona cevap verebilirsiniz. Sesiniz temiz bir şekilde iletilir ve müzik dinlemenin yanı sıra odağınızı yoldan ayırmadan pratik telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

Onyo Rs Araç İçi Fm Transmitter Siyah Avantajları

Onyo Rs Araç İçi Fm Transmitter Siyah Avantajları

Müşteriler tarafından yapılan Onyo Rs araç içi fm transmitter siyah yorumları oldukça olumludur. Memnuniyetlerin belirtildiği bu değerli yorumlar diğer müşterilere ürünü tercih etme konusunda fikir verme özelliğine sahiptir. Bu yorumlar sayesinde müşteriler doğru bir yol izleyerek uygun fiyat avantajı ile kaliteli alışveriş yapabilir. Pratik bir şekilde takıp çalıştırılan ve müşteriler tarafından kolaylıkla kullanılan bu model, birçok avantaja sahiptir. Cep telefonunuza Bluetooth ile bağlanabilen ürüne diğer aygıtlarla da rahatlıkla bağlanabilirsiniz. Tüm mobil cihazlarınızı şarj etmede kolaylık sunar. Şarj işlemi devam ederken aynı zamanda müzik dinleyebilme özelliği ile yolculukta önemli bir avantaj sağlar. Mikrofona sahip olan bu model müşterilere konforlu bir sürüş deneyimi fırsatı sunar. Birçok özelliği ile hayatınızı kolaylaştıran bu ürünün şarj özelliği güvenilir ve hızlıdır.

Onyo Rs Araç İçi Fm Transmitter Siyah Fiyatları

Onyo Rs Araç İçi Fm Transmitter Siyah Fiyatları

Onyo Rs araç içi fm transmitter siyah fiyatı avantajlar ve özellikler dahilinde belirlenir. Hemen hemen her bütçeye uyum sağlayan hesaplı fiyat özelliği müşterileri oldukça memnun eder. Bu ürün özellik ve avantajları ile müşterilerin fazlası ile dikkatini çeker. Araç içerisinde konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Hem müzik dinleme hem de şarj etme özelliğine sahip, USB girişleri ile dikkat çeken, dahili mikrofonu ile güvenli sürüş avantajı sağlayan, pratik bir şekilde çalıştırılıp kullanılabilen bu ürün müşterileri önemli derecede memnun eder. Modeli tercih etme konusunda uygun fiyat avantajı da önemli bir paya sahiptir. Birçok önemli özellik ve avantajı bünyesinde barındıran ürünün bütçe dostu fiyatı büyük beğeni yaratır. Tüm bu özellik ve avantajlara sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden hesaplı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.