ÖNLEM Ultra Soft Papatya Özlü Islak Havlu 90\'lı

72,99 TL
(0,81 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ÖNLEM Ultra Soft Papatya Özlü Islak Havlu 90\'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önlem Ultra Soft Papatya Özlü Islak Havlu 90\'lı Yumuşak , esnek ve dayanıklı Önlem ıslak havluları
  • cildi temizler, yumuşatır ve nemlendirir. Yumuşak Petek dokusu ile hijyenik ve alkolsüzdür. İçeriğindeki papatya özü cildi besler. Dermatolojik olarak test edilmiş
  • Alkolsüz
  • Paraben ve SLES içermeyen
  • P.H 5.5
  • B5 Vitaminli 12 PAKET 90\'LI 1080 YAPRAK KOLİ İÇİ

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Standart
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 90
  • Paket İçeriği 90 ve üstü
Geri Bildirim Ver

Ultra Soft Papatya Özlü Islak Havlu ile Temiz Kokulu Hijyen

Mendiller insan hayatını büyük anlamda kolaylaştıran ürünler arasındadır. Bu ürünün birçok çeşit ve modelini bulmak mümkündür. Islak veya kuru olması, parfümlü veya parfümsüz olması gibi gibi birçok konuda seçeneği olan bir üründür. Islak mendil icadı 1958 yılında Amerikalı Arthur Julius’un çatı katına kurduğu bir makine ile başlamıştır. Islak mendiller her çantada bulunması gereken, hijyen ve temizlik açısından olmazsa olmaz bir üründür. Eliniz pislendiği zaman ıslak mendil hem ıslaklığı hem de mis gibi kokusuyla elinizi temizlemekle kalmaz güzel bir koku da bırakır. Sadece eliniz değil vücudunuzu her bölgesinde kullanabilirsiniz. Islak mendillerde dikkat edilen konular ise ıslak mendilin alkol içermemesi ve dermatolojik olarak test edilmiş olmasıdır. Cildimizle temas halinde olan bu mendillerin dermatolojik olarak test edilip uygun olması önemli bir etkendir.

  • Alkolsüz
  • 90’lı Paket
  • Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir

Islak Havlu Kullanım Alanları

Islak Havlu Kullanım Alanları

Islak havlunun genel kullanım amacı temizlik ve hijyendir. Çantalarda ve evlerde mutlaka bulunması gereken bir ürün olan ıslak havlularla isterseniz ayakkabınızı temizleyebilir isterseniz makyajınızı silebilir isterseniz de toz bezi olarak kullanabilirsiniz. Birçok kullanım alanına sahip olan ıslak havluları hayal gücünüz ile farklı kullanış alanlarında da kullanabilirsiniz. Islak olması sayesinde kullandığınız zemini nemlendirir ve kuru mendil veya havlulara kıyasla kirlerin daha kolay çıkmasını sağlar. Bu ürünü saçlarınızın kabarıklığını almak için bile kullanabilirsiniz. Ürün bizlere temizliğin önemini bir kez daha hatırlatır. Bir şey yemeden önce ellerinizi yıkamak için uygun bir yer yok ise ıslak mendille kolay bir şekilde hijyenik hale getirebilir ve gönül rahatlığıyla yemeğinizi yiyebilirsiniz. Bir eşyaya dokunmadan önce de içiniz rahat etmiyorsa eşyayı ıslak mendil ile mikroplardan arındırabilirsiniz.

Önlem Papatya Özlü Islak Havlu İçeriği

Önlem Papatya Özlü Islak Havlu İçeriği

Önlem Ultra Soft Papatya Özlü ıslak havlu kalın ve esnek yapısı sayesinde istediğiniz zeminde kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Önlem ıslak havlunun yumuşak olması, alkol içermemesi ve hijyenik olması bebekler ve hassas ciltler için de uygun bir ürün olduğunu göstermektedir. Dermatolojik olarak test edilmiş olması cildiniz için kullanımı gönül rahatlığıyla yapmanızı sağlayacaktır. Yumuşak ve ıslak yapısı kirleri çıkarmada kolaylık sağlamasının yanı sıra cildinizi de nemlendirecektir. Önlem Ultra Soft ıslak havlu bünyesindeki B5 vitamini ile deriyi beslemektedir. Alkolsüz ve paraben içermeyen özellikleri olmasıyla beraber güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. İçerisinde papatya özü bulundurması sayesinde hem cildinizi besler hem ferah bir koku bırakır. Önlem Ultra Soft Papatya Özlü Islak Havlu bir ıslak havluda arayacağınız bütün özellikleri bünyesinde bulundurmaktadır. Paket içerisinde 90 adet havlu bulunmaktadır.

Önlem Papatya Özlü Islak Havlu Kullanıcı Yorumları

Önlem Papatya Özlü Islak Havlu Kullanıcı Yorumları

Ultra Soft papatya özlü ıslak havlu 90'lı kampanya ürünü için kullanıcı yorumlarına bakıldığında ürünü kullananlar kokusunu beğendiğini, yaprakların kalın ve yumuşak olduğunu, ürünü keyifle kullandıklarını belirtmişlerdir. Hassas ciltli olan kullanıcılar bir sorun olmadan kullanmışlardır. Bebekler için ıslak havlunun PH değeri çok önemlidir çünkü ilk başta vücutlarının PH değeri nötrdür ve zayıftır. PH değeri düşük olan Önlem ıslak havlu PH değeri 5,5 değerindedir. Kaliteli ve hızlı gönderim yorumları alan ürünün kullanıcı değerlendirmesi de oldukça iyidir. Hem bu değerlendirmeleri görmek hem de Ultra Soft Papatya Özlü ıslak havlu 90'lı satın almak için ve toptan satın almak için internet üzerinden de inceleyebilirsiniz. Ürünleri farklı alanlar da kullananlar memnun kaldıklarını belirtmiş ve hem uygun fiyatından hem de kalitesinden memnun kalmışlardır.