3
Sıvı Yağlar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

OnkaFarma Soğuk Sıkım Çörek Otu Yağı 250 Ml %100 Doğal %100 Saf Yerli Çörekotu Tohumundan

329,90 TL
(1.319,60 TL / lt)
Çok Al, Az Öde!
1 x  329,90 TL
%5 indirim
2 x  313,41 TL
626,81 TL
%7 indirim
3 x  306,81 TL
920,42 TL
%10 indirim
4 x  296,91 TL
1.187,64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OnkaFarma Soğuk Sıkım Çörek Otu Yağı 250 Ml %100 Doğal %100 Saf Yerli Çörekotu Tohumundan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OnkaFarma Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: ONKA FARMA DOĞAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643040065800001 Vergi Kimlik Numarası: 6430400658
    Bu ürün OnkaFarma Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çörek otu yağı antioksidan ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. İnsanlar çörek otunu binlerce yıldır doğal bir ilaç olarak kullandılar. Çörek otunun bronkodilatasyon, anti-histaminik, antiinflamatuar, antilökotrienler ve immüno-modülatör etkileri dahil olmak üzere hayvan veya hücresel astım modellerinde çoklu etkilerini tanımlayan on dört preklinik çalışma vardı. Ayrıca yedi klinik çalışma, semptomlar, solunum fonksiyonları ve laboratuvar parametreleri dahil olmak üzere farklı astım sonuçlarında iyileşmeler göstermiştir (1). Bunun yanında çörek otu tohumları, aynı zamanda yemekleri lezzetlendirmek için de kullanılmaktadır. Çörek otu yağı Onka Farma Destek, Koruma ve Cilt Bakımı koleksiyonlarının bir parçasıdır. Araştırmalar, çörek otu tüketiminin insanların vücut kitle indeksini (BMI) düşürmeye yardımcı olabileceğini göstermektedir. Çörek otu yağı, tümör azaltıcı özelliklere de sahip olabilecek bir antioksidan ve antienflamatuar bileşik olan timokinonu içerir. Kullanımlar · Çörek otu yağı, egzamanın şiddetini azaltabilir.. · Çörek otu yağı, antimikrobiyal ve antienflamatuar etkileriyle aknelerin şiddetini azaltmada yardımcı olabilir. · Antidiyabetik özelliklere sahip olması nedeniyle, kan şekeri seviyesini düşürebilir. · Kulak ağrılarında çörek otu yağı kulağa damlatılarak kullanılabilir. · Çörek otu yağı, bağırsak parazitlerinin düşürülmesinde kullanılabilir. Kullanım talimatları Dahili: Günde 1 yemek kaşığı çörek otu yağını tüketebilirsiniz. Topikal kullanım: Birkaç damla çörek otu yağını, uygulama bölgesine damlatarak topikal olarak kullanabilirsiniz.. Aşağıdaki ek önlemlere bakın. Uyarılar Olası bir cilt hassasiyeti yaşamamak için, cildinize uygularken mutlaka önce küçük bir bölgede deneyimleyin. 24 saat sonra herhangi bir belirti olmaması durumunda uygulamaya geçebilirsiniz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Hamileyseniz, emziriyorsanız veya doktor bakımı altındaysanız, kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Gözler, iç kulaklar ve hassas bölgelerle temastan kaçının.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Zeytinyağı
Geri Bildirim Ver