9
Siyah Zeytin kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Öncü Siyah Sele Zeytin Xl 1 kg

486,96 TL
(486,96 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
531,65 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Öncü Siyah Sele Zeytin Xl 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalafatlar Satıcı Ünvanı: KALAFATLAR TANZİM SATIŞ MAĞAZALARI GIDA TARIM TEMİZLİK HAYVANCILIK İNŞAAT TURİZM TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0489010071600129 Vergi Kimlik Numarası: 4890100716
    Bu ürün Kalafatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah Sele Zeytin XL 1 kg
Geri Bildirim Ver

Öncü XL Siyah Sele Zeytin Çeşitleri Trendyol'da!

Siyah sele zeytin, kahvaltı sofralarının sevilen lezzetlerinden biridir. Öncü markası, bu lezzeti 1 kilogramlık ambalaj seçeneğiyle sizlere sunar. Bu zeytinler, iri olan türler arasından seçilerek özenle hazırlanır. Görünüm olarak buruşuk bir yüzeye sahiptir. Öncü 1 kg siyah XL sele zeytin, ince kabuklu yapısıyla dikkat çeker. Kendine özgü kabuk yapısının yanında bol etli bir üründür. Markanın bu zeytini geniş hacmi ile kullanımda pratiklik sunar. Ürün, sağlığa zararlı madde içermeyen sağlam plastik kutu içerisinde kullanıcılara ulaştırılır. Büyük boy ürünlerden oluşan bu kutu, yaklaşık olarak 201 ila 230 adet zeytin içerir ve kalabalık kahvaltı sofraları için de rahatlıkla tercih edilebilir.

  • Olgunlaşmış ve iri siyah zeytinler kullanılır.
  • Ürün miktarı 1 kg'dır.
  • Yaklaşık 201-230 adet zeytin içerir.

Öncü 1 Kg Siyah XL Sele Zeytinin Besin Değerleri Nasıldır?

Öncü 1 Kg Siyah XL Sele Zeytinin Besin Değerleri Nasıldır?

Öncü 1 kg siyah zeytin, az tuzlu yapısıyla beğeni toplar. Pek çok kişinin sevdiği, lezzetli ve kendine has bir aromaya sahiptir. Bu lezzet, zeytinin içinde bulunan suyun büyük bir kısmının üretim sırasında dışarı atılmasıyla ortaya çıkar. Ham hâlde bulunan zeytine tuz ve zeytinyağı eklenerek sele yöntemi uygulanır. Bu yöntemler gıdanın lezzetini artırır. Öncü siyah zeytinin 100 gramında yaklaşık olarak 370 kalori bulunur. Bu değer, 1548'ye denk gelir. Yine aynı miktar üründe yaklaşık olarak 32 gram yağ, 5,7 gram karbonhidrat ve 1,7 gram protein bulunur. Bunun yanı sıra siyah sele zeytin, zengin lif ve E vitamini içeriğiyle de dikkat çeker. Sahip olduğu bu değerler sayesinde diyet listelerinde de rahatlıkla kullanılabilir.

Öncü 1 Kg Siyah XL Sele Zeytin Hangi Yemeklerde Kullanılabilir?

Siyah sele zeytin, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Bu besin, tek başına tüketilebildiği gibi farklı yemek tariflerinde de kullanılabilir. Kahvaltı sofraları için hazırlanan omletlere lezzet katar. Bununla birlikte kullanım alanlarından biri de açma ve poğaça gibi hamur işleri olur. Yeni tatlar denemek isteyenler için zeytinli ekmeğe katılır. Siyah zeytin, tavuk gibi sıcak yemeklere aromatik tadıyla lezzet katar. Bu lezzeti sevenler için sıra dışı bir başka seçenek ise fırında hazırlanan balık tarifleridir. Balıkla birlikte pişirilen zeytinler, et üzerinde hoş bir tat bırakır. Ayrıca ürün salatalara eklenebilir. Dilediğiniz pek çok tarifte damak tadınıza uygun olarak siyah sele zeytin kullanabilirsiniz. Öncü XL siyah zeytini kahvaltı sofralarınızda ve farklı yemek tariflerinde güvenle tercih edebilirsiniz.

Öncü 1 Kg Siyah XL Sele Zeytinin Faydaları Nelerdir?

Düzenli olarak belirli miktarlarda Öncü siyah sele zeytin tüketiminin vücut üzerinde farklı pek çok faydası bulunur. Bunlardan biri, zeytinin sindirimi kolaylaştırmaya yardımcı etkisidir. İçeriğinde yer alan vitamin ve yağ dengesi sayesinde bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olur. Sahip olduğu antioksidan maddeler ile vücuttaki hasarlı bölgelerin onarılmasına destek verir. Uzun süre tok tutan bir etkiye sahiptir. Bu sayede diyet yapan kişiler tarafından da güvenle tercih edilebilir. Öncü 1 kg siyah XL sele zeytin yorumları, kolesterol ve kansızlık gibi sorunlar yaşayan kişilerin bu ürünü tüketerek fayda sağladığı yönündedir. İçeriğinde bulunan doymamış yağ asitleri sayesinde kalp sağlığını korumaya da yardımcı etkisi bulunur. Tüm bu faydalar, zeytini sağlık açısından vazgeçilmez sofralık ürünlerden biri kılar. Bu faydalı ve lezzetli ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.