Öncü Domates Salça 1650 G

185,78 TL
(0,11 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
199,75 TL
Kurumsal Fatura
203,88 TL185,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Öncü Domates Salça 1650 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir.Öncü Domates Salcası Pet Kav. 1650 Gr

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Salça - Domates
Geri Bildirim Ver

Öncü Domates Salçası 1650 Gr

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan domates salçası, her mevsimde değerlendirilebilen salça çeşitleri arasındadır. Domatesin yer aldığı pek çok çeşit yemekte kullanılabilen ürün, yapılan yemeğin aromasını arttırır. Aynı zamanda rengini güzelleştirir. Bu anlamda Öncü domates salçası 1650 gr, hem ekonomik hem de lezzetli bir alternatif olarak öne çıkar. Taze ve olgunlaşmış domatesler kullanılarak hazırlanmış içeriği ile yemeklerin tadını zenginleştirir. Hijyenik koşullarda üretilerek satışa sunulan ürün, mevsiminde yetişen yaz domatesleri ile hazırlanır. Yemeklere verdiği renk ve aroma haricinde tek başına da çeşitli baharatlarla tatlandırılarak tüketilebilir. Canlı ve parlak yapısı ile buram buram domates kokusuna doyacağınız salça, her mutfağın olmazsa olmaz ürünüdür. Öncü domates salçası 1650 gr yorumları ile kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

  • Geleneksel tat
  • Zengin aroma
  • Besleyici içerik

Domates Salçası 1650 Gr Özellikleri

Domates Salçası 1650 Gr Özellikleri

Özenle yetiştirilen mevsim domateslerinin bir araya gelmesi ile oluşan eşsiz lezzet, tencere yemeklerinin demirbaşıdır. Zengin aromasının ürünlerle bütünleşen yapısı damaklarda keyifli bir tat bırakır. Bu nedenle mutfaklardan eksik olmayan ürün, sofraların baş tacıdır. Özellikle kış aylarının vazgeçilmez lezzeti olan ürün, lezzetli sofraların kilit ürünüdür. Hem yemeklik hem de kahvaltılık olarak tüketilebilen bu seçenek, kurtarıcı bir özellik taşır. Doğru şekilde saklanması halinde uzun süre dayanan domates salçası dolaptan eksik olmaması gereken ürünler arasında yer alır. Öncü 1650 gr domates salçası, lezzeti ve kıvamı ile sulu yemeklerin de tadını zenginleştirir. Her zaman soğuk bir ortamda saklanması gereken bu ürünü daha pratik şekilde kullanmak için küçük buz kalıplarına koyarak dolabınızda da bulundurabilirsiniz. Öncü domates salçası 1650 gr kullananlar arasında yer almak için sipariş oluşturabilirsiniz.

Domates Salçası 1650 Gr Avantajları

Domates Salçası 1650 Gr Avantajları

Soslara, sulu yemeklere ve fırın yemeklerine oldukça yakışan domates salçası daha pek çok tarifte tercih edilebilir. Pek çok yemekte kullanılabilmesi açısından pratik bir alternatif olan Öncü domates salçası ile yemekler daima lezzetli olur. Yemeklere lezzet katmasının yanı sıra besin değeri bakımından da son derece faydalı olan domates salçası, vitamin sağlayan yiyecekler arasında yer alır. Özellikle C vitamini yönünden zengin olduğu bilinen bu domates salçasına mutfakta sık yer verilir. Gelişen teknoloji sayesinde salçaya erişim de her mevsim kolaylaşır. Bu sayede rahatlıkla ulaşılabilir ürünlerden biri olur. Sodyum, potasyum, demir, magnezyum ve fosfor açısından zengin olan bu ürün yemeklere lezzet verdiği kadar insan bedenine de pek çok fayda sağlar. Ayarında tüketildiği sürece vücudu vitamin ve mineral bakımından besleyen Öncü domates salçası 1650 gr fiyatı ise oldukça bütçe dostudur.

Domates Salçası 1650 Gr Fiyatları

Domates Salçası 1650 Gr Fiyatları

Kalori bakımından da düşük olan domates salçası, hem pratik hem de sağlıklı bir alternatiftir. Ulaşılabilir bir ürün olmasının yanı sıra fiyatının cazipliği ve uzun süre dayanabilen yapısı sayesinde hemen herkesin mutfağında bulunan seçeneklerdendir. Bu anlamda özellikle Türk mutfağı için geleneksel bir tat olan domates salçası, pek çok yemeğin içeriğinde yer alır. Tadı ve aroması ile sofraların vazgeçilmezi olan ürün hem sabahları kahvaltıda sade olarak hem de akşam yemeklerinin içerisinde pişirilerek tüketilebilir. Yaz mevsiminde yetişen domatesler kullanılarak elde edilen bu ürün, kış mevsiminde yaz domateslerinin lezzetini sofralara getirir. Yemeklere yalnızca aroma ve tat vermekle kalmaz. Aynı zamanda güzel kırmızı rengi ile yemeğin göze de hitap etmesini sağlar. Trendyol üzerinden Öncü domates salçası 1650 gr satın alarak bu lezzetten siz de faydalanabilirsiniz.