OmSiva Bordo Yoga Hamak Seti

2.290 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OmSiva Bordo Yoga Hamak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OMSİVA YOGA Satıcı Ünvanı: NADİYE GÜLKAN TÜRKDOĞRU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8770129900
    Bu ürün OMSİVA YOGA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OmSiva Yoga Okulu olarak
  • tüm ürünlerin üretim , test ve geliştirme aşamalarında öğrencilerimizin yorum ve görüşlerini ön planda tuttuk. Dolayısıyla tüm ürünlerimiz yoga yapan öğrencilerimiz ve ileri seviye hocalarımız tarafından test edilip onaylandı. %100 organik , başta insan sağlığı olmak üzere doğaya da saygı duyarak gerçekleştirdiğimiz %100 yerli üretimlerimizi gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Hamak Yoga Seti ve Montaj Ekipmanları OmSiva Yoga Okulundaki Yoga Derslerinde Kullanılıp Test Edildikten Sonra Satışa Sunulmuştur. Özel Taşıma Çantası ile Birlikte Gönderilecektir. . HAMAK YOGA ve MONTAJ APARATLARI · 1 ADET HAMAK KUMAŞI Ölçüleri : 4,4 m x 1,5 m Özelliği: Polyester, Likralı Hava akrobasisi kumaşıdır. · 4 ADET ÇELİK DÜBEL · 4 ADET MAPA · 2 ADET KARABİNA · 2 ADET HALAT · MONTAJ KLAVUZU · TAŞIMA ÇANTA Bakımı oldukça kolaydır : 'Max 30 derecede hassas yıkayabilirsiniz . Kurutma makinası kullanmayınız.' ÖNEMLİ : Hamağınızı montaj yapacağınız tavan beton olmalıdır. Alçıpan ve benzeri asma tavanlara direk olarak montaj yapılmamalıdır. HAMAK YOGASI NEDİR? Hamak yogası , akrobasi alanında performans geçmişi bulunan ve aynı zamanda bir dansçı olan Christopher HARRISON tarafından 2014 yılında keşfedilip, kısa sürede içinde tüm dünyada ün kazanmıştır. Hem mat hem de yoga salıncağının kullanıldığı melez bir yoga türüdür. HAMAK YOGASININ FAYDALARI · Hamak yoga hareketleri özellikle üst gövde olmak üzere tüm vücut üzerinde etkilidir. Kaslar ve eklemler üzerinde yenileyici ve güçlendirici bir etkisi vardır. · Yumuşak yapısı nedeniyle zihni temizlerken duygusal sistemi yeniler ve stresi azaltır. Yaratıcılığı ve sanatsal becerileri artırmada etkilidir. · Yer çekimi ile olan mücadelenizde size destek verirken havada boşluk içerisinde size özgür bir hareket kabiliyeti sunar. Havadaki bu süspansiyon özelliği kemikler ve kaslar üzerindeki gerginliği alırken esnekliği artırmaya yardımcı olur. Üst gövde gücünü fazlasıyla destekleyen bu yoga türü karın kaslarının güçlenmesini ve omuz esnekliğinin artmasını sağlar. · Kumaşın desteği ile hareketler esnasında omurga, sırt, kalça gibi bölgelerdeki zorlanma azalırken daha hafif bir his algılanmasına sebep olur. · Eğlenceli yapısı nedeniyle adrenalin ile daha enerjik hissettirirken, serotonin, endorfin, oksitosin ve dopamin gibi mutluluk hormonlarının salgılanmasını sağlar. · Sadece derslerde değil aynı zamanda ders esnasında alacağınız fayda ile günlük aktivitelerinizde de denge ve stabilitenin korunmasına yardımcı olur. · Sindirimi geliştirir. · Kan dolaşımını düzenler. Dolaşım ve lenfatik sistemlerde detoks etkisi yaratır. · Sinir sistemi bağlantılarını güçlendirirken hafızayı ve aklı güçlendirir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
  • Çeşit Air Yoga
Geri Bildirim Ver