Omron Mc-520 E Hafızalı Kulaktan Ateş Ölçer 520 Gentle Temp

989 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
988,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omron Mc-520 E Hafızalı Kulaktan Ateş Ölçer 520 Gentle Temp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: carpien Satıcı Ünvanı: EFTAL UYGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3669164328800017 Vergi Kimlik Numarası: 8980037872
    Bu ürün carpien tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omron 520 (kulaktan ateş ölçer) p> omron gentle temp 520,yeni ergonomik tasarımıyla kulak zarından rahat, güvenli, hassas ve hızlı sıcaklık ölçümü sunar. Temel olarak ev kullanımı için tasarlanmıştır. 1 saniyede güvenli ve hızlı bir şekilde ölçüm sunar. Santigrat ve fahrenheit göstergesine sahip olan omron gentle temp 520 kulaktan ateş ölçer, 9 adet hafıza saklayabilme ve ölçüm yaptıktan 1 dakika sonra kendi kendine kapanma özelliğine sahiptir. Klinik araştırmalar, kulağın vücut sıcaklığı ölçümü için ideal bir yer olduğunu göstermektedir. Kulak zarı, beynin vücut sıcaklığını kontrol eden bir parçası hipotalamus ile kan damarlarını paylaşır. Bu nedenle, kulak, iç (ana) vücut sıcaklığının hassas bir göstergesidir. Bir kulağın sıcaklığı oral sıcaklıktan farklı olarak, konuşma, sıvı tüketme ve sigara kullanımı gibi faktörlerden etkilenmez. Paketin içindekiler: Test pili (lityum düğme pil cr2032), prob kapağı, 21 prob ucu, bağlantı halkası, kullanım kılavuzu. Teknik özellikler ürün tanımı: Dijital kulak termometresi model: Gentle temp 520 (mc-520-E) algılama birimi: Termopil ateş değeri ekranı: 4 hane of göstergesi, 0,1 derecelik artışlarla 3 hane oc göstergesi, 0,1 derecelik artışlarla ölçüm hassasiyeti: ± 0,2 oc, 35,5 oc ila 42,0 oc arası, diğer aralık için ± 0,3 oc ölçüm aralığı: 34,0 oc ila 42,2 oc güç kaynağı: 3,0 v dc, 1 cr2032 lityum düğme pil güç tüketimi: 0,015 w pil ömrü: Yeni bir pil ile yaklaşık 2.500 ölçüm ya da daha fazlası çalışma ortamı sıcaklık ve nem: 10 oc ila 40 oc depolama ortamı sıcaklık ve nem: -20 oc ila 50 oc ağırlık: Yaklaşık 85 gr (pille birlikte) dış boyutlar: 36 mm (g) x 161 mm (y) x 56 mm (d)
Geri Bildirim Ver