Omo Toz Deterjan 7.5 Kg Yumoş Lilyum Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1440 ml 60 Yıkama X 2

549 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Toz Deterjan 7.5 Kg Yumoş Lilyum Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1440 ml 60 Yıkama X 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set.Uni.1456

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Omo Deterjan + Yumoş Lilyum ile Temiz Çamaşırlar

Günlük hayatta her bir giysinin kullanım sıklığı nedeniyle yıkanma süresi değişmektedir. Okul kıyafetleri, ev kıyafetleri, iç çamaşırları ve sık kullandığınız günlük kıyafetler sıklıkla yıkanır. Yıkarken giysilerinize zarar vermek istemiyorsanız toz deterjan 7.5 kg + Yumoş lilyum konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml kullanabilirsiniz. Ekonomik bir pakette sık yıkama için özel olarak üretilen bu formül, toz deterjan 7.5 kg + Yumoş lilyum konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml özellikleri ile dikkat çeker. İnatçı lekeler için özel olarak geliştirilmiş bu ürünler, kısa yıkama aralıklarında bile çamaşırların yapısını korur. Hassas ve güçlü temizleme etkisi sayesinde giysinin rengini korumasını sağlar. Kıyafetlerinizi daha sık yıkasanız bile, giysinizin iplerini saran yumuşak yapı, zarar görmeden temizlenir. Makinenin deterjan tozu ve yumuşatıcı bölmesine bu ürünleri yerleştirerek çeşitli programlarda kullanabilirsiniz.

  • Güçlü İçerik
  • Renkleri Koruyan Yapı
  • Yumuşak Çamaşırlar

Omo Toz Deterjan + Yumoş Lilyum Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı

Omo Toz Deterjan + Yumoş Lilyum Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı

Sık yıkanan çamaşırlarınızı korumak için özel Omo deterjan ve Yumoş yumuşatıcı kullanmanın yanı sıra unutulmaması gereken bazı püf noktaları da vardır. Giysileri tersten yıkamak baskılı kadife giysilerin şeklini korumasına yardımcı olacak önerilerden biridir. Giysilerinizi temizleyebilen ve düşük sıcaklıklarda bile etkili olan bu ürünleri kullanmak istiyorsanız, programı giysi etiketindeki talimatlara göre ayarlamanız önerilir. Ayrıca toz deterjan 7.5 kg + Yumoş lilyum konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml içeriği ile çamaşırları yumuşatır ve aynı zamanda güzel kokular yayar. Bu açıdan Yumoş yumuşatıcının üretimi sırasında içeriğe birçok özel esans eklenmektedir. Bu esanslar aynı zamanda çamaşırların rahatlatıcı kokmasını da sağlar. Bundan dolayı toz deterjan 7.5 kg + Yumoş lilyum konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml kullananlar tarafından beğenilir.

Mis Çamaşırlar Sunan Omo Deterjan + Yumoş Çamaşır Yumuşatıcı

Mis Çamaşırlar Sunan Omo Deterjan + Yumoş Çamaşır Yumuşatıcı

Yumoş yumuşatıcının en önemli özelliği kumaş liflerine nüfuz etmesidir. Bu sayede giysilere yumuşaklık sağlamak ve sürtünmeyi en aza indirir. Bu ürün, yıkama için özel bir kaplama oluşturur. Bu sayede çamaşırların orijinal şekli korunur ve solmaları engellenir. Ayrıca çamaşırlara yumuşaklık verir. Yün ve havlı kumaşlarda topak oluşumunu da azaltır. Giysilerdeki statik elektriği azaltmaya yardımcı olan bu ürün, kokusu ile de dikkat çeker. Bu açıdan toz deterjan 7.5 kg + Yumoş lilyum konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml kullanımı ile temiz ve güzel kokulu çamaşırlara ulaşabilirsiniz. Üstelik bu koku, giysilerde haftalarca kalır. Bu kokular sayesinde kıyafetlerinizi giydiğinizde kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz.

Omo Toz Deterjan Yumoş Çamaşır Yumuşatıcı Fiyatları

Omo Toz Deterjan Yumoş Çamaşır Yumuşatıcı Fiyatları

Omo toz deterjan 7.5 kg şeklinde satışa sunularak size ekonomik bir fırsat tanır. Aynı zamanda bu ürüne ek olarak Yumoş çamaşır yumuşatıcının olması, daha uygun fiyatlı ürünlere ulaşmanızı sağlar. Bu açıdan set.uni.1456 seçeneği sayesinde çamaşırlarınızı derinlemesine temizleyebilir ve renginin parlak kalmasını sağlayabilirsiniz. Renkli ve beyazlar için uygun olan bu ürünler, özel kokulu içeriklerle özenle harmanlanmıştır. Bu bileşenler sayesinde tüm çamaşırları düşük sıcaklıkta kısa bir programla yıkasanız bile başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bu ürünlerin avantajlarından yararlanmak ve toz deterjan 7.5 kg + Yumoş lilyum konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml yorumları ve değerlendirmelerini incelemek için ise Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.