Omo Toz Çamaşır Deterjanı Domestos Etkili En Zorlu Lekeleri Ilk Yıkamada Çıkarır 4.5 Kg 3 Adet

750 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Domestos Etkili En Zorlu Lekeleri Ilk Yıkamada Çıkarır 4.5 Kg 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGEM SHOPİNG Satıcı Ünvanı: AHMET KIZILARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600587533
    Bu ürün EGEM SHOPİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.1175

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Omo Toz Çamaşır Deterjanı Domestos Etkili En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır 4.5 kg 3 Adet

Yıkanmasına rağmen çıkmayan zorlu lekeler sevdiğiniz kıyafetleri giyememenize yol açabilir. Çoğu zaman çıkmayan lekelerden kurtulmak için çeşitli yollar denenir. Bu yöntemler de pek de fazla işe yaramayabilir. Omo toz çamaşır deterjanı Domestos etkili ürün, tam da bu durum için üretilir. Ürün, uğraştırıcı lekeleri bile ilk yıkamada kolayca çıkarır. Etkili olan bu ürünün ambalajı 4.5 kilogramlık ve %100 geri dönüştürülebilir şekilde tasarlanır. Omo toz çamaşır deterjanı Domestos etkili en zorlu lekeler 4.5 kg 3 adet şeklinde paketlenerek müşteriye sunulur. Domestos etkili olan bu ürün çamaşırların temizliğinde ihtiyaç duyulan hijyeni sağlar. Böylelikle çamaşırlarınızın daha temiz görülmesine olanak sağlar. Ürün, hem beyaz hem de renkli çamaşırlar için kullanılabilir şekilde üretilir.

  • Zorlu lekelerde kusursuz performans
  • Geri dönüştürülebilir ambalaj
  • Domestos etkili hijyen

Omo Toz Deterjanı Domestos Etkili Özellikleri

Omo Toz Deterjanı Domestos Etkili Özellikleri

Omo markasının sunduğu bu ürün her renk çamaşır için kullanılabilecek şekilde üretilir. Ambalajının geri dönüştürülebilir olması ve doğada kolayca çözünebilen maddeler içermesi dikkat çeken özelliğidir. Omo toz deterjan Domestos etkili bir ürün olmasıyla müşterileri cezbeden bir özelliğe sahiptir. Ürünün paketinde az, normal ve çok kirli çamaşırlar için ne kadar ölçek kullanılması gerektiği belirtilir. Ambalaj üzerinde bir paketten kaç kez yıkama yapabileceğiniz yazar. Ürünün çamaşırlar üzerinde bıraktığı etkili koku kullananların beğenisini toplar. Özellikle Domestos etkili olması beyaz çamaşırlar için biçilmiş kaftandır. Ürünün çok etkili olduğu da gözle görülür şekilde gerçektir. Fiyat performans açısından bakıldığında oldukça kaliteli ve avantajlı bir üründür. Omo toz çamaşır deterjanı Domestos etkili en zorlu lekeler 4.5 kg 3 adet fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir.

Omo Çamaşır Deterjanı Domestos Etkili Avantajları

Omo Çamaşır Deterjanı Domestos Etkili Avantajları

Geri dönüştürülebilir malzemeden üretildiği için ürünün doğaya olumlu yönde katkısı vardır. Hem renkliler hem de beyaz çamaşırlar için üretilmiş bu ürün sayesinde ekstra masraf yapmak durumunda kalmazsınız. Domestos etkili olan bu toz deterjan çamaşırlarınız için gerekli hijyeni tek yıkamada sağlar. Ürünün Domestos etkili olması özellikle beyaz çamaşırlar için oldukça uygundur. Omo Domestos etkili toz deterjan 30 yıkama 4.5 kg paketler şeklinde hazırlanır. Bu da bir paketten 30 yıkama yapılabileceği anlamına gelir. Her yıkamada 1 kapak yani 150 g kullanıldığında 4.5 kilogramlık bir paketten 30 yıkama çıkar. Satışa sunulan bu ürün, 3 ayrı paketten oluştuğu için yaklaşık 90 yıkama kadar kullanılabilir. Böylelikle sık sık masraf yapmaktan kaçınabilirsiniz. Ürünle ilgili merak ettiğiniz tüm detayları özellikler kısmından öğrenip satın alma aşamasına geçebilirsiniz.

Toz Çamaşır Deterjanı Domestos Etkili Kullananlar

Toz Çamaşır Deterjanı Domestos Etkili Kullananlar

Ürünle ilgili yorumlara ürün değerlendirmeleri kısmından kolaylıkla okuyabilirsiniz. Omo toz çamaşır deterjanı Domestos etkili en zorlu lekeler 4.5 kg 3 adet yorumları okunduğunda kullanan kişilerin üründen oldukça memnun kaldıkları görülür. Müşterilerin ilk yıkamada belirtilen şekilde sonuç aldıkları da paylaşımlar arasında dikkat çeken detaylar arasındadır. Müşteriler ürünün kaliteli, uygun, etkili ve kokusunun güzel olduğundan da paylaşımlarında söz ederler. Omo toz çamaşır deterjanı Domestos etkili en zorlu lekeler 4.5 kg 3 adet kullananlar ürünü diğer insanlara gönül rahatlığıyla ve hiç tereddüt etmeden tavsiye ederler. Çamaşırlarınız için hijyenik bir görünüm sağlayan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. Omo toz çamaşır deterjanı Domestos etkili en zorlu lekeler 4.5 kg 3 adet satın alma işlemini gerçekleştirdikten kısa süre sonra ürüne sahip olabilirsiniz.