OMAK ® Elektrikli Minder 45 X 30 Cm

749 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OMAK ® Elektrikli Minder 45 X 30 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YATAKMERKEZİ Satıcı Ünvanı: ERKUL EV TEKSTİLİ YATAK MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0363024110000011 Vergi Kimlik Numarası: 3630241100
    Bu ürün YATAKMERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAK® Elektrikli Minder 45 x 30 cm ÖZELLİKLER · Vücutta istenilen bölgeye ısı uygulanabilmesi için tasarlanmış bir üründür · Havlu ısıtılarak veya sıcak su torbası kullanılarak vücuda sıcaklık uygulanmasına ihtiyaç duyulan durumlar için çok daha kullanışlı bir alternatiftir · %5 tolerans şansınız bulunmaktadır · Ürün katlı veya kırışık olarak kullanılmamalıdır · Üründe, 0,1 derece hassasiyetle dijital ısı kontrolü yapılmakta olup yüksek güvenlikli bir üründür · 5 ayrı kademeli, led göstergeli sıcaklık kontrol kumandası sayesinde ısı uygulanan bölgedeki ihtiyacınıza göre ayar yapma imkanınız vardır · Ürün Ölçüleri: 45 x 30cm .Anahtarlı ürünlerde 61015 Elektronik Sıcaklık Kontrolu Cihazı ile beş kademe ısı ayarı ve açma / kapatma yapabilirsiniz. .Volt:220 watt:60 Ağırlık:380g . ÜRÜN 2YIL ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN GARANTİLİDİR.
Geri Bildirim Ver