Olympia Yayınları Yunan Mitolojisi

249 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Olympia Yayınları Yunan Mitolojisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Optimum Store Satıcı Ünvanı: EYÜP ATİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020374596
    Bu ürün Optimum Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olympos Dağı'nın yüksekliğinden, görkeminden görünüşünden dolayı Greekler ( Antik Yunanlılar) tanrılarının burada yaşadıklarına inanırlardı. Teselya da ki olympos dağı, diğer adıyla tanrıların evi, bütün mitolojilerin zirvesidir. Bu sebeple yunan mitolojisi, tanrıların mitolojisidir. aynı zamanda yunan mitolojisi dünya mitolojileri için de en derin, en zengin ve en şöhretli olanıdır. yunan mitolojisi, kökeni ve içeriği, büyük farklılıklar gösteren bir kültürel zenginliği temsil eder. Bu özelliği nedeni ile başta antik roma olmak üzere Dünya da etkileşim içinde olduğu ek çok medeniyetin mitolojisini de mayalamıştır. Tanrıların, titanların, insanların, devlerin, canavarların ve başka pek çok hibrit yaratığın macerasının ve mücadelesinin anlatıldığı yunan Mitolojisi, içine girdikçe koridor koridor genişleyen bir dehliz niteliğindedir. söz konusu bu koridorların her biri bütüne bağlı kalsa da kendi içinde bambaşka diyarlara açılır. bu koridorların her hangi birisine girildiğinde durmak, dinmek bilmeyen olağan üstü bir maceranın tanığı olunur. Yine mitler, efsaneler, söylenceler en fazla yunan mitolojisinde korunmuş ve kayıt altına alınmıştır. Her mitoloji kendinden muhakkak zaman içinde bir şeyler kaybetmiştir
  • fakat bu kayıp yunan mitolojisinde en azdır. bu kitap antik yunan mitolojisini bütün değerleri ile birlikte verdiği gibi, en güzel resimlerle de destekleyerek okuyucusuna sunar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver