olivemark Kırma Yeşil Zeytin Teneke 10 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

olivemark Kırma Yeşil Zeytin Teneke 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ege'nin zeytin diyarı Akhisar'da bulunan bahçelerimizden domat tipi zeytinlerden üretilmektedir. 120-140 dane büyük boy olarak üretilir. Domat zeytini büyük ve etli yapıya sahiptir. Yeşil zeytin grubunda en yüksek kaliteye sahip zeytin çeşlerindendir. Tat ve dokusuyla, ağızda bıraktığı lezzetle en çok tercih edilen yeşil zeytinlerdendir. Paketleme hijyen koşulları düşünülerek ve çevre duyarlılığı gözetilerek cam, teneke ve uzun süreli kullanıma uygun plastik ambalajlarla sağlanmaktadır. Ürün gönderimleri sert mukavva kartonlarla yapılmakta, ürünlerinizin hasar görmesinin önüne geçilmektedir. KATKI MADDESİ VE KİMYASAL İÇERMEZ. %100 Doğal Teneke ambalaj Büyük boy Hijyenik saklama koşulları Çevre dostu ambalajlama YEŞİL ZEYTİNLERİMİZ SOFRALARINIZA NASIL ULAŞIR? TOPLAMA: Hasat döneminde(ekim-kasım-aralık) zeytinlerimiz geleneksel yöntemle elle özenle tek tek toplanmaktadır. SAKLAMA VE ÜRETİM: Özenle toplanan zeytinlerimiz, aynı gün içerisinde üretim tesislerimizde öncelikle eleme(boyutlandırma) işlemine alınmaktadır. Ardından yıkamadan geçmekte ve yüksek gıda güvenlikli tanklara, içerisine su ilave edilerek alınmaktadır. Kendi suyunda 15 gün bekleyen yeşil zeytinlerimizin suyu yenilenir.Bu yöntemle zeytinin içerisinde bulunan acı suyun atılması sağlanır. İkinci suda içerisinde deniz tuzu ve limon tuzu ilave edilerek doğal yöntemle olgunlaşmaya bırakılmaktadır. Bu süreç 5 ile 6 ay arasında sürmektedir. AMBALAJLAMA: Olgunlaşan zeytinlerimiz siz değerli misafirlerimizin sağlığı için ve çevreci anlayışla cam, teneke ve uzun ömürlü kullanıma uygun plastik ambalajlama yöntemleriyle paketlenmektedir. TESLİMAT: Sipariş verdiğiniz ürünleriniz serin ve kuru ortamda, uygun ısı derecelerinde bekletilerek teslimatı yapılmaktadır.
Geri Bildirim Ver