Olips Kent Tofita Yumiyum Vişne 120'li Kutu

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Olips Kent Tofita Yumiyum Vişne 120'li Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTI FULL MARKET Satıcı Ünvanı: TÜRKAN BİLGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2472150221600000 Vergi Kimlik Numarası: 1740077560
    Bu ürün ARTI FULL MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Kent Tofita Yumiyum Vişne 120'Li Kutu Kent gıda güvencesiyle üretilen Kent Tofita Yumi Çilekli Şekeri severek tüketeceksiniz. Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver

Olips Kent Tofita Yumiyum Vişne 120'li Kutu

Yumuşak yapıya sahip olan şekerleme çeşitleri, 7’den 70’e herkes tarafından oldukça beğenilir. Eşsiz lezzete sahip olan ürünler, kaliteli ve enfes bir tüketim imkanı sunar. Özellikle vişne dolgulu çeşitler hem lezzet hem de yapı olarak birçok müşterinin favori lezzetleri arasındadır. Olips tarafından özenle üretilen Tofita Yumiyum, vişne dolgusu ile kaliteli ve lezzetli bir tüketim imkanı sunar. Yumuşak yapıya sahip olduğunda ağızda dağılan hoş bir tadı vardır. Avantajlı paketler halinde satışa sunulan bu ürün, ekonomik bir alışveriş deneyimi sunar. Ürün 12’li paketler halinde müşterilerin beğenisine sunulur. Olips Kent Tofita Yumiyum vişne 120'li kutu yorumları ürünün alt kısmında yer alır. Müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilmek adına bu yorumları okuyabilir ve güvenli bir alışveriş avantajı elde edebilirsiniz.

  • Yumuşak özellik
  • Vişne dolgulu lezzet
  • Avantajlı paket

Yumuşak Özelliğe Sahip Olips Vişneli Kent Tofita

Yumuşak Özelliğe Sahip Olips Vişneli Kent Tofita

Şekerlemelerin yumuşak yapıya sahip olması çiğneme kolaylığı açısından oldukça önemlidir. Bununla birlikte atıştırmalık tarzda üretilen çeşitler müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Olips tarafından üretilen Kent Tofita Yumiyum yumuşak yapısı sayesinde oldukça kolay bir biçimde çiğnenebilir. Esnek yapısının yanı sıra lezzetli özelliği ile eşsiz bir tüketim imkanı sunar. Vişnelerin ağıza yayılması ve buram buram kokması sizi çocukluk günlerinize götürerek nostaljik bir hava sağlar. Olips Kent Tofita Yumiyum vişne 120'li kutu kullananlar ürünün yumuşak yapısından oldukça memnun olduklarını belirtirler. Taze olduğunu kolayca çiğneyerek anlayan müşteriler tüketimlerinin kalitesini artırır. Ebeveynler sıklıkla bu paketi satın alarak çocuklarını mutlu etmeyi hedeflerler. Siz de yumuşak yapıya sahip olan bir şekerleme arıyorsanız Olips tarafından özenle imal edilen bu çeşidi satın alabilirsiniz.

Leziz Vişne Dolgulu Olips Kent 120’li Tofita Yumiyum

Leziz Vişne Dolgulu Olips Kent 120’li Tofita Yumiyum

Vişne kaplı şekerleme çeşitleri müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Son derece lezzetli özelliğe sahip olan çeşitler, kaliteli bir tüketim imkanı sunar. Olips tarafından özenle hazırlanan Kent Yumiyum vişne dolgusuna sahiptir. Bu sayede vişne seven müşterileri oldukça sevindirir. Ağıza yayılan muhteşem vişne kokusu, tüketim kalitenizi artırır. Özellikle ürünün eşsiz bir şekerleme alternatifidir. Tüm tatlı krizlerinizi azaltacak olan bu şekerleme, çoklu paketler halinde satışa sunulur. Olips Kent Tofita Yumiyum vişne 120'li kutu şeklinde müşterilerin beğenisine sunulur. Bu sayede gelip gittikçe yeme imkanı sunar. Paket içerisinde bulunan her şekerleme vişne aromasıyla müşterileri mest eder. Siz de vişne aromasına sahip olan yumuşak bir şekerleme arıyorsanız Olips tarafından üretilen bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem enfes hem de kaliteli lezzete sahip olan bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Olips Vişneli Kent Tofita 12’li Kutu Fiyatı

Avantajlı Olips Vişneli Kent Tofita 12’li Kutu Fiyatı

Şekerlemelerin avantajlı paketlere sahip olması müşterilerin kriterleri arasında yer alır. Bu ürünler genellikle uygun fiyata sahip olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Olips tarafından üretilen vişneli Tofita, zevkli atıştırmalıklardan biridir. Son derece lezzetli olan bu ürün, tadını damağınızda bırakır. Bununla birlikte oldukça kaliteli ve güvenli bir içeriğe sahiptir. Özellikle paket içerisinde yer alan 120 adet yumuşak şekerin uygun fiyatıyla satışa sunulması müşterileri mest eder. Olips Kent Tofita Yumiyum vişne 120'li kutu fiyatı şekerleme hayranı olan müşterileri şaşırtır. Avantajlı fiyatıyla Trendyol’dan satışa sunulan bu ürünü hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz. Böylelikle ekonomik ve kaliteli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürünün vişne dolgusu sayesinde harika bir şekerleme yiyebilirsiniz. Bununla birlikte yumuşak özelliğinden faydalanarak çiğneme imkanlarınızı kolaylaştırabilir, kaliteli bir deneyime sahip olabilirsiniz.