Olimpos Yayınları Yarın Ola Hayrola

89 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
130,50 TL
Kurumsal Fatura
146,13 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Olimpos Yayınları Yarın Ola Hayrola

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yarın Ola Hayrola

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Nebi Yıldız
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Olimpos Yayınları Yarın Ola Hayrola

Olimpos Yayınları Yarın Ola Hayrola kitabı ince karton kapağa sahip ve 2. hamur kağıt ile basılmıştır. Genişliği 13 cm ve yüksekliği 21 cm olan kitap ölçüleri sayesinde gidilen her yere kolaylıkla taşınmasını sağlar. 2019 yılının ekim ayında okuyucuları ile buluşan bu kitap, ilk baskısı 30.000 adet satmıştır. İçeriği ile oldukça oldukça ilgi gören Yarın Ola Hayrola fiyatı ile de oldukça dikkat çekmektedir. Tüm okuyucuların kolaylıkla sahip olması için uygun fiyatlı olarak okuyuculara sunulmaktadır. Turuncu renkli kapak tasarımı ise tüm okuyucular tarafından beğeni toplamaktadır.

  • Kitap 176 sayfadan oluşmakta olup oldukça kompakt olarak kullanıcılara sunulmuştur.
  • 524120 numaralı ürün kodu ile kullanıcıların bu ürüne daha hızlı erişimi sağlanmaktadır.
  • Oldukça ilgili çekici olan bu kitabın 3. basıkısı 37.000 adettir.

Yarın Ola Hayrola Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Olimpos Yayınları Yarın Ola Hayrola

Yarın Ola Hayrola Nebi Yıldız tarafından kaleme alınmış olup son dönemde okuyucuların oldukça ilgisini çekmektedir. Deneme türünde olan bu kitap sade anlatımı sayesinde oldukça akıcı bir şekilde okunmasını sağlar. 176 sayfadan oluştuğu için bir çırpıda okunup özümsenecek nitelikte olan bu kitap her mevsim severek okunacak başucu kitaplarından birisi olmaya adaydır. Yarın Ola Hayrola alıntılar da yapılarak defalarca irdelenmesi gereken kitaplardan birisidir. Okuyanları doğrudan içine çeken ve kitlelerce oldukça beğeni toplayan kitaptan şu alıntılar oldukça dikkat çekicidir. “Üzülme! Her güçlüğün ardında kolaylıklar vardır. Bugün hayat seni dikenine sardıysa yarın mutlaka gülünü de koklatacaktır. Bugün kader canını biraz fazla acıttıysa yarın çok mutlu edecek sürprizler de yapacaktır. Sen yeter ki inancını koru. Çünkü her ne olursa olsun inananlar bir gün mutlaka kazanacaktır.”

Yarın Ola Hayrola Kitabının Yazarı Kimdir?

Yarın Ola Hayrola yazarı olan Nebi Yıldız 9 Şubat 1981 Sakarya doğumludur. Genellikle kişisel gelişim kitapları ile bilinmektedir. Yarın Ola Hayrola kitabı dışında, Hayallerin Allah’a Emanet isimli kitabıyla da tanınmaktadır. Nebi Yıldız Türkiye’de bilinen ilk duygusal motivasyon kitabı yazarı ünvanını da elinde bulundurmaktadır. Şimdiye kadar yazdığı kitaplarındaki ağırlık verdiği konu sabır olmuştur. Yarın Ola Hayrola kitabı bu konuda kendini geliştirmek isteyen okuyucular için biçilmiş kaftandır. Sabır konusunda oldukça etkili olan deneme türündeki kitapları ile okuyuculara motivasyon vermeyi amaçlayan yazar, son zamanların dikkat çekici yazarlarından biridir. Bu kitapta dikkat çeken bir başka alıntı ise şu şekildedir. “Unutma yarınlar iyi insanlar içindir. Çünkü zaman Allah'ın temiz kullarına hediyesidir. Elbet kalbinin temizliği hak ettiğin mutluluğu sana getirecektir. Bu yüzden hiç takma kafana yaslan arkana bırak Allah'a yarın ola hayrola…”

Yarın Ola Hayrola Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Yarın Ola Hayrola kitap yorumları konusunda oldukça olumlu geri dönüşler alan Nebi Yıldız, kişisel gelişim kitaplarından hoşlanan herkese hitap etmektedir. Zaman içinde kendini sabır konusunda geliştirmek isteyen okuyucularının beğenise ve ilgisine mazhar olmuştur. Akıcı anlatımı ve kendine has üslubu ile oldukça sade bir şekilde okuyucularına seslenmektedir. Birden çok kez yapılan baskı sayısı ile on binlerce insana ulaşan bu kitap, okuyucuların gelişim süreçlerinde duygularına dokunmaktadır. Yarın Ola Hayrola kitabı online alışveriş yöntemi kullanılarak tedarik edilebilen bir üründür. Kitap kategorisinde oldukça çeşitli ve kaliteli kitapları okuyucuları ile buluşturan Trendyol üzerinden bu ürün kolaylıkla sipariş verilebilir. Yıl boyunca devam eden kitap kategorisindeki kampanyaları takip ederek bu ve benzeri ürünleri avantajlı olarak tedarik edebilirsiniz. Güvenli online alışveriş sayesinde sipariş ettiğiniz kitabın keyfini istediğiniz şekilde ve dilediğiniz yerde sürebilirsiniz.