Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz - Ethem Emin Nemutlu

95,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
68,31 TL66,23 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz - Ethem Emin Nemutlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz - Ethem Emin Nemutlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz - Ethem Emin Nemutlu

Kurgusal kitaplar insanların severek okuduğu türlerden biri olarak bilinir. Aşk ve romantik içerikli kitapları ilgili okuyucular sıklıkla tercih ederler. Gerçek bir hikayeden esinlenen romanlar ise oldukça dikkat çekicidir. Ethem Emin Nemutlu Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz kitabı aşk içerikli kurgusal bir türdür. Roman olarak yazılan bu eser, hapishanede bulunan bir kadının hayatını anlatır. Ölmeden önce ölmek fikrinin vücut bulmuş hali olan bu kadının hüküm giymiş olması onu derinden etkiler. Otuz sene boyunca hapishanede kalmasının vermiş olduğu haklı yalnızlık ile intihara kalkışmasını ele alır. Çıktıktan sonra da psikoloğa giderek kendini kurtarmayı hedefler. Siz de gerçek yaşamdan esinlenerek ele alınan sürükleyici bir roman okumak istiyorsanız bu kitabı satın alabilirsiniz. Kesintisiz bir şekilde okuyarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Gerçek hikaye
  • Aşk ve romantik içerik
  • 160 sayfa

Gerçek Hikayeden Esinlenen Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz

Gerçek Hikayeden Esinlenen Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz

Roman türünde kaleme alınan eserlerin gerçek hikayelerden esinlenerek yazılması okuyucuların dikkatini çeker. Uyuşturucu bağımlısı olan Hasret Kurtuluş’un hayatını kağıda döken Ethem Emin Nemutlu, kitabın adını Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz olarak belirler. Kitap 160 sayfadan oluşur. Oldukça sürükleyici olan Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz kitabı sizi bambaşka dünyalara götürür. Betimleyici özelliği yüksek olan bu eser ile kendinizi Hasret Kurtulmuş’un yerine koyabilir ve onun hayatının içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Kocasını öldürmesi nedeniyle hüküm giyen bu kadın, aşk hayatında aldığı yaraları kapatmaya çalışır. Hayattan çoktan vazgeçtiği için ikinci kez intihara kalkışır. Bu sebeple psikoloğa gitmeye karar verir. Siz de gerçek hayat hikayelerini konu alan romanlardan hoşlanıyorsanız Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz eserini satın alabilirsiniz. Sürükleyici etkisi sayesinde kesintisiz bir şekilde kitabı okuyabilirsiniz.

Aşk İçerikli Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz

Aşk İçerikli Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz

Aşk ve sevgi duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı romanlar okuyucular tarafından oldukça merak edilir. Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz kitabı Ethem Emin Nemutlu tarafından kaleme alınan ve aşk içeriğiyle ünlenen bir eserdir. Karakter, başından geçen olaylar nedeniyle ikinci kez intihar girişimine kalkıştığı için tekrar psikoloğa gitmek ister. Fakat bu sefer psikoloğu farklıdır. İki farklı karakterin aşkını anlatan bu kitap, oldukça sürükleyicidir. Bu sayede başladığınız andan itibaren bitirmek isteyebilir ve kesintisiz bir şekilde okuyabilirsiniz. Hasret Kurtuluş ile ona yardım etmek isteyen psikolog Efe Taşçı’nın hikayesini anlatır. Umudun daima var olduğunu anlatan bu eser sayesinde yeni ufuklara açılabilirsiniz. Eser hakkında detaylı bilgilere sahip olmak ve içeriğini öğrenebilmek istiyorsanız yorumları okuyabilirsiniz. Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz yorumları ile merak ettiklerinize ulaşarak bilgi edinebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz

Uygun Fiyatlı Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz

Romanların sürükleyici bir akışta ilerlemesi devamlılık açısından ilgi çekicidir. Olimpos Yayınları Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz - Ethem Emin Nemutlu tarafından kaleme alınan ve kağıda dökülen roman türünde bir eserdir. Yazarın gerçek hayattan esinlenmiş olmasıyla ortaya çıkan bu roman, oldukça dikkat çekici bir öyküden oluşur. Hayatın her zaman yaşanması gerektiğini vurgulayan yazar, bu eserde ölmek isteyen Hasret’in önüne çıkan fırsatı değerlendirmesiyle hayata yeniden bağlanmasını konu alır. 160 sayfadan oluşması kolay ve pratik bir şekilde okuyabilmenize yardımcı olur. Oldukça sürükleyici olduğundan sıkılmadan okuyabilirsiniz. Bazen hüzünlenebilir bazen de umut bağlayabilirsiniz. Tüm hislerin bir arada yaşandığı bu eseri uygun fiyata satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde Ethem Emin Nemutlu tarafından ele alınan Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz fiyatının avantajından faydalanabilirsiniz. Böylelikle sürükleyici bir romana sahip olabilirsiniz.