2
Oyun Bulmaca Kitapları kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Olimpos Yayınları Celal Kodamanoğlu-süper Çengel Bulmaca 1 9786059609012 - Kolektif

98,01 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
999 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,25 TL

Ürün Bilgileri

Olimpos Yayınları Celal Kodamanoğlu-süper Çengel Bulmaca 1 9786059609012 - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Münzevi Kitabevi Satıcı Ünvanı: YAKUP ÇABUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1098233561800001 Vergi Kimlik Numarası: 2160466614
    Bu ürün Münzevi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yepyeni ve farklı bir bulmaca dergisi
  • "Çengel Bulmaca" ile başbaşasınız. Çengel Bulmaca ile
  • beyninizi daha aktif hale getirecek, merak edecek, çözüme ulaşmanın zevkini alacaksınız... Derginizin içinde gezinip, birbirinden ilginç ve değişik bulmacaları çözdükçe bu farkı daha iyi anlayacaksınız… Bilgilerinizi ve kitapları karıştırarak ya da hafızanızı tazeleyerek çözeceğiniz bulmacalar, becerilerinizi geliştirmenize de büyük katkı sağlayacak… Hiçbir yerde yayınlanmamış yepyeni Çengel Bulmacaları bu kitapta topladık. Çengel Bulmaca sayesinde:1-Dikkat becerilerinizi güçlendirin. 2- Sorun çözücü olun. 3- Okuma hızınızı artırın. 4- El-göz koordinasyonunuzu geliştirin. 5- Yaşlanmaya bağlı bellek kaybı riskinizi azaltın. Böylece beyninizin 5 temel fonksiyonunu harekete geçirmiş olacaksınız. Ayrıca düşünce gücünüzü hızlandıracak, dikkatinizi, belleğinizi, dil becerilerinizi, görsel ve mekânsal zekânızı ve mantıklı akıl yürütme becerinizi keskinleştireceksiniz.(Tanıtım Bülteninden)Sayfa Sayısı: 144Baskı Yılı: 2014Dili: TürkçeYayınevi: Olimpos Yayınları Yazar:Kolektif Yayınevi:Olimpos Yayınları Basım Yılı:2014 Yai Grubu:3-6 Kategori:Bulmaca Roman Türü:Bulmaca Cilt Bilgisi:İnce Kapak YayinEvi:Olimpos Yayınları Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Olimpos Yayınları Çengel Bulmaca Süper 1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bulmacalar her yaştan kitleye hitap eden bir boş zaman aktivitesidir. Bulmacalar genellikle bir hobi, zaman geçirmenin ve rahatlamanın bir yolu olarak düşünülür. Zamanı değerlendirmenin yanı sıra sağlık açısından da sayısız faydaları vardır. Zihinsel gelişimde önemli bir rol üstlenir. Çocukların becerilerini geliştirir, ruh halini iyileştirir ve yaşlılarda önemli hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Çocuklarda dikkat dağınıklığının önüne geçerek olumlu ilerlemeler kaydetmeye yardımcı olabilir. Olimpos Yayınları süper çengel bulmaca yenilikçi ve farklı bakış açısıyla hazırlanmış içeriği sayesinde zihninizi aktif hale getirerek sorulan soruları yanıtladıkça cevapları bulmanın zevkine varabilirsiniz. Bu dergi sayesinde zaman çok daha verimli geçer. Güncel sorular sayesinde bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz. Bu kitap sağlık açısından birçok fayda sağlamanın yanında keyifli aktivite olarak eğlendirir.

  • Zihinsel gelişim
  • Zamanı doğru değerlendirme
  • Becerileri geliştirme

Farklı Tarzlarıyla Keyifli Bulmacalar

Farklı Tarzlarıyla Keyifli Bulmacalar

Bulmacalar oyuncuların hafıza, zihin, mantık ve dikkat gibi farklı özelliklerini kullanarak çözülebileceği her biri birbirinden farklı formatta hazırlanan problem veya sorulardan oluşan genellikle tek kişilik oyunlardır. Yüzlerce farklı çeşidi bulunan bu formatların en popüler olanları süper çengel bulmaca, kare bulmaca, sudoku, sözcük merdiveni, yapboz, solo test gibi bulmacalardır. Çengel bulmacada özellikle bilgi birikiminin gözden geçirilmesi ve tazelenmesi sağlanabilir. Bilgilerinizi gözden geçirmenizi sağlayan soruları yanıtlamak için zaman zaman elinizin kitaplara ve bilgisayarınıza gitmesi kaçınılmazdır. Bu sayede yeni bilgiler edinerek kendinizi güncelleyebilirsiniz. Çözeceğiniz bir çengel bulmaca sayesinde hafızanız tazelenir ve merak duygusunu tatmin etmek için yapacağınız her araştırma size yeni bir bilgi katar, becerilerinizi geliştirir. Birbirinden farklı tarzlarda hazırlanan bulmacalar her kitleye ve farklı amaçlara hitap edebilir.

Süper Çengel Bulmaca Çözmenin Faydaları

Süper Çengel Bulmaca Çözmenin Faydaları

Bulmaca çözmek beynin hem sağ hem de sol tarafını çalıştırır ve bu nedenle tam bir beyin egzersizi olarak kabul edilir. Beynin her iki tarafı birbiriyle iletişim kurar ve koordineli bir şekilde çalışır. Bu sayede zihinsel egzersiz yapabilir ve bilişsel gerilemenin önüne geçebilirsiniz. Beynin bu bilgiyi depolamaktan sorumlu bölümünü çalıştırdığınızda, kısa süreli belleğin korunmasına ve geliştirilmesine yardımcı olur. Bunun dışında detaylara verilen dikkat sayesinde küçük ayrıntıları yakalama yeteneği gelişir. Problem çözme yeteneğinin de gelişebileceği bu aktivite, problem çözmede daha yenilikçi, daha eleştirel düşünme ve daha iyi uyarlanabilir bir beceri elde edilmesine katkıda bulunur. Olimpos Yayınları çengel bulmaca ile sadece düşünme odaklı değil değil başka pek çok fayda görebilirsiniz.Olimpos Yayınları’nın meraklıları için hazırladığı birbirinden farklı formatlar sayesinde beyindeki dopamin üretimini artırabilir ve daha iyimser bir ruh haline geçiş yapabilirsiniz. Aynı zamanda öğrenme, hafıza, konsantrasyon ve motivasyonu da etkiler. Her soru cevaplandığında ve hatta bir kelime doğru yere konulduğunda bile dopamin salınır.

Her Yaştan Kesim İçin Çengel Bulmaca Kitapları

Her Yaştan Kesim İçin Çengel Bulmaca Kitapları

Beyninizi aktif tutmak demans ve Alzheimer hastalığının semptomlarını geciktirebilir. Tıbbi araştırmalar, bulmacalar ve diğer problem çözme aktiviteleri yoluyla zihni aktif tutmanın Alzheimer hastalarında meydana gelen beyin hücresi hasarı miktarını azaltabileceğini göstermiştir. Ayrıca yeni sinir hücrelerinin büyümesini destekler ve aralarındaki bağlantıları güçlendirir. Dahil olacağınız herhangi bir soru çözme aktivitesinin hafızanızı geliştirmekten ve gelecekteki hastalıkları önlemekten, ruh halinizi iyileştirmeye ve eğitiminiz ve işiniz için becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olmaya kadar çok sayıda faydası vardır. Olimpos Yayınları süper çengel bulmaca yorumları ve bulmaca hayranlarının önerileri için Trendyol’dan inceleme yapabilir, tarzınıza uygun bulduğunuz bir kitabı satın alabilirsiniz. Uygulamanın filtreleme özelliği sayesinde bütçenize uygun bir aralık belirleyebilir, size uygun Olimpos Yayınları süper çengel bulmaca fiyatlarına ulaşabilirsiniz.