Olimp Bcaa Xplode Powder Ananas 500g

975 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Olimp Bcaa Xplode Powder Ananas 500g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fitshopp Satıcı Ünvanı: ELİF MERAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9681020860
    Bu ürün Fitshopp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porsiyon başına en yüksek dozajlı BCAA içeriği. Porsiyonda 6000 mg BCAA içermektedir. BCAA XPLODE, dallanmış zincirli amino asitlerin 2:1:1 oranıyla kombinasyonudur. Ürün üstün etkinlik için Glutamin ile desteklenmiştir. Optimal oranda Glutamin içerir. B6 Vitamini ile zenginleştirilmiştir. Bütün bu üstün özelliklerinin yanında harika bir ta.da ve kolayca çözünme özelliğine sahiptir. BCAA veya diğer adıyla dallı zincirli amino asitler ( L-Lözin, L-Valin ve L-İzolösin) vücudumuzun kendi başına üretemediği ve mutlaka beslenme yoluyla vücudumuza temin etmemiz gereken 9 esansiyal amino asitten en önemli 3 tanesidir. Kas iskeletimizin oluşmasında kritik öneme sahiptirler. Kandaki serbest amino asitlerin %40’ını ve kas proteinlerindeki amino asitlerin %35’ini oluştururlar. BCAA, sinir sistemine bağlı olan yorgunluk üzerinde etkin rol sahibidir. Çalışmalar beyindeki serotonin miktarının ( yorgunluk hissedilmesinden sorumlu) fiziksel egzersizin miktarı ve yoğunluğuna bağlı olarak arttığını göstermektedir. BCAA vücutta serotonin sentezlenmesini sağlayan triprofan ile rekabet ederek yorgunluk oluşmasını önler. Yoğun bir antrenman sonrası kaslarda sertlik ve ağrı tipikdir. Bu genellikle yavaşça 24 -48 saat aralığında gelişen donuk bir ağrıdır. Bu ağrıların etiyolojik ajanı tendon bağlantılarındaki kas hücresi zarar görmesidir. Ağrı genellikle bir hafta da azalır ama kas hücrelerinin yeniden yapılanması daha yavaş gerçekleşir. Buna kas ağrılarının gecikmeli başlangıcı denir. Çalışmalar BCAA alımının kas yorgunluğu ve ağrısını azalttığını göstermektedir. Klinik araştırmalar BCAA alımının vücutta protein sentezlenmesini artırdığını göstermektedir. Bu ise yağsız kas kütlesi oluşumunu destekler. BCAA'nın vücutta anabolik etkileri olduğu kadar anti katabolik etkileri de vardır. Antrenman öncesi ve sonrası BCAA alımı kas yıkımını önler. BCAA'lar kasların ana yapı taşlarıdır. Bu nedenle antrenman öncesi BCAA alımı kas yıkımını önler ve kaslarda glikoz sentezine alternatif bir enerji kaynağı oluşturur. Besinlerin enerjiye dönüşümünün etkinliğini artırır. Antrenman sonrası yenilenmeyi hızlandırır. Antrenman esnasında vücutta yüksek BCAA olması genel yorgunluk oluşumunu azaltır ve yavaşlatır. Kullanım Şekli : 1 porsiyon (10 gr=1 ölçek) ürünü 200 ml su ile karıştırınız. Günlük 1-2 porsiyon yemekten önce, antrenmandan önce ve antrenman esnasında veya yatmadan önce alınız.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Toz
  • Hacim 500 ml
  • Paket İçeriği 500
  • Hedef Kas Kütlesi
  • Çeşit BCAA
Geri Bildirim Ver