Olimp L-carnitine 3000 Shot 20 Ampul Likit Karnitin Kiraz

1.200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Olimp L-carnitine 3000 Shot 20 Ampul Likit Karnitin Kiraz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aminocuu Satıcı Ünvanı: SOLE FARMA GIDA İLAÇ KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773069290100001 Vergi Kimlik Numarası: 7730692901
    Bu ürün Aminocuu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olimp l-Carnitine 3000 shot 20 ampül nedir? Olimp l-Carnitine 3000 shot 20 ampül, zengin ve kaliteli karnitin içeriğinin yanında ilave olarak b6 vitamin içeren formül ile dizayn edilip satışa sunulmuş l-Carnitine ürünüdür. Olimp karnitin 3000 shot her ampulde 3000mg l-Carnitine içeren sıvı formda ve aromalı bir üründür. Avrupa'nın en iyi sporcu gıdaları firmalarından biri olan olimp'in üstün ham madde kalitesi ile üretip tüketicilere sunduğu bir üründür. Karnitin, protein ve glikojen metabolizmasının yanı sıra enerji salınımı metabolizmasına katkı sağlayan b6 vitamini ilavelidir. Karnitinler serbest yağ asitlerinin mitokondriye transferinin artmasına yardımcı olurlar. L-Karnitin, yağ ayrışmasının son aşamasının önemli bir unsurudur. Serbest yağ asitlerini, içinde biriken enerjinin serbest bırakıldığı son oksidasyon (mitokondri) yerine taşır ve vücudun egzersiz kapasitesini önemli ölçüde artmasına destek olur. Serbest yağ asitlerinin etkili oksidasyonu, bunların trigliseritler şeklinde depolanmamalarını, yani yağ doku hacmini arttırmayacaklarını garanti eder. Olimp karnitin formülünde ilave olarak, metabolik dönüşüm işlemlerinde yer alan bir dizi enzimde bulunan b6 vitamini, karbonhidratların (kas glikojeni üretimi ve ayrışması) ve yağların metabolizmasına doğrudan katılır ve enerji üretimini daha da yoğunlaştırır. B6 vitamini hemoglobin üretimi için çok önemlidir ve antikor üretimine katılarak vücudun bağışıklığının gelişimine yardımcı olur. Olimp l-Carnitine 3000 shot 20 ampül Ve diğer Olımp sport nutrıtıon ürünleri firmanın Polonya’da Bulunan kendi tesislerinde yapılmaktadır. Protein34 yetkili satıcısıdır.. Başlangıç seviyesi
  • spordan 30dk önce yarım ampul alınız.
  • orta seviye
  • spordan 30dk önce yarım ampul alınız.
  • ileri seviye
  • spordan 30dk önce tam ampul alınız

Ürün Özellikleri

  • Form Shot
Geri Bildirim Ver