Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 G

1.150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Protein PEAK Satıcı Ünvanı: ÜMİT KIZILER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600069421
    Bu ürün Protein PEAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • : 04.07.22 Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 Gr Özellikleri Marka: Olimp Servis Sayısı: 83 Servis Miktarı: 250 gram Servis Başı Fiyat: 0.9 TL Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 Gr nasıl kullanılır? Başlangıç Seviyesi Orta Seviye 1 ölçek Olimp Kreatini 200 ml su veya meyve suyu ile karıştırıp idmandan önce içiniz. İleri Seviye 1 ölçek Olimp Kreatini 200 ml su veya meyve suyu ile karıştırıp idmandan önce ve sonra içiniz. Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 Gr Nedir ? Olimp Nutrition 1990 Senesinde Polonya'da kurulmuş olan ve kalitesinden ödün vermeyen bir Supplement üreticisidir. 20 yıllık tecrübesiyle özellikle Avrupa Pazarında önemli bir paya sahiptir. Ürünlerinin en çok satıldığı ülkeler Almanya, Avusturya, İsviçre ve İskandinav ülkeleridir. Ülkemizde senelerdir supplement sektöründe hizmet veren Olimp, amino asit, bcaa, protein tozu, gainer, l-carnitine, glutamin vb. ürünlerle Türkiye pazarında da yerini almıştır. Olimp Creatine toz formda olup ürün üst düzey bir teknolojiyle üretilmiştir. Ürün mikronize olduğundan hızlı emilime sahiptir. Bu ürün sporcuların günlük kreatin ihtiyacını karşılayabilir. Antrenmanlarınızın daha verimli geçmesini sağlayabilir. Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 Gr'nin Özellikleri -Yüksek ham madde kalitesi -Mikronize formda olması

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Toz
  • Hedef Performans Ve Güç
  • Tip Kreatin Monohidrat
Geri Bildirim Ver