2
Zincirli Ağaç Kesme Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Oleomac Gsh 56 Motorlu Testere 3.5 Hp 3/8 Ayak 34 Diş

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.228 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.000 TL8.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oleomac Gsh 56 Motorlu Testere 3.5 Hp 3/8 Ayak 34 Diş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3.5 Hp 3/8 Ayak 34 Diş GSH 56 motorlu testere hafif yapısı, 3,5 Hp motor gücü ile hızlı kesim performansı ve düşük devirlerde dahi yüksek tork üretebilen güçlü motoru ile budama, büyük ağaçları devirme ve parçalara ayırma uygulamaları için idealdir. Kullanım konforu ile fark yaratır. KESİLECEK DAL / GÖVDE TİPİ Orta ve Büyük Çaplı Ağaç Kesme MOTOR TİPİ Benzinli KULLANIM AMACI Yoğun Kullanım GÜÇ 3,5 hp – 2,6 kW SİLİNDİR HACMİ 54,5 cm³ KILAVUZ UZUNLUĞU 50 cm ZİNCİR ÖLÇÜSÜ / DİŞ 3/8? – 34 YAĞ POMPASI TİPİ Alüminyum / Ayarlanabilir YAĞ / YAKIT DEPO KAPASİTESİ 0,26 / 0,55 lt AĞIRLIK 5,4 kg

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
Geri Bildirim Ver

Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3,5 HP

Zincirli ağaç kesme makinesi kategorisinde yer alan Oleomac motorlu testere, güçlü motoru ve ergonomik yapısı ile çok satan ürünler arasındadır. Patenti İtalya olan ürünün imal yeri Çin Halk Cumhuriyeti’dir. Sadece 5400 gram ağırlığında olan bu ürün 54.5 cc silindir hacmiyle beklentileri karşılamayı vadeder. ⅜ inç uzunluğunda zinciri olan makinenin pala boyu 50 cm ile dikkat çeker. Hızlı performansını 3,5 HP motor gücünden alan ürün yüksek tork üretebilen düşük devirde çalışsa bile başarılı sonuçlar almanızı sağlar. Bu ürünle ağaç budama, devirme ya da parçalara ayırma gibi işlemleri konforlu şekilde tamamlayabilirsiniz. Uygulama sırasında sağladığı rahatlık ile fark yaratan bu ürünle orta ve büyük yapılı tüm ağaçlar üzerinde çalışabilirsiniz.

  • 50 cm kılavuz uzunluğu
  • Taşınabilir ergonomik tasarım
  • Amatör ve profesyonel kullanıma uygun

Ergonomik Tasarımıyla Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3.5 HP

Ergonomik Tasarımıyla Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3.5 HP

Hızar olarak da bilinen GSH 56 benzinle çalışır. 2,6 kW güçle çalışan bu hızar yoğun kullanımlar için ideal bir alternatiftir. Ayarlanabilir alüminyum tipte yağ pompası bulunan ürün düzenli bakımla uzun yıllar sorunsuz şekilde çalışabilir. Periyodik olarak değiştirilmesi gereken yağ deposu kapasitesi 0,26 litre, yakıt depo kapasitesi ise 0,55 litredir. Oleomac GSH 56 motorlu testere 3.5 HP gücünde ürün üstün performansına rağmen tasarruflu tüketimle çalışır. Bir depo yakıt eklendiği zaman saatler boyu kesintisiz çalışma ömrü vadeder. Bu hızarı kullanarak özel meskeninizde bulunan ağaçlara bakım yapmak için budama işlemi yapabilirsiniz. Çeşitli alanlarda kullanmak üzere ağaç kesmek, kestiğiniz ağaçları parçalamak gerektiği zaman GSH 56 modelini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulama sırasında size pratiklik kazandıracak olan ürünü priz olan her yerde çalıştırabilirsiniz.

Kullanışlı Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3.5 HP Yorumları

Kullanışlı Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3.5 HP Yorumları

Hızarlar birçok sektörün kullandığı temel araçlardan biridir. Benzinle çalışan modellerin elektronik ateşleme sistemleri bulunur. Alanında uzman olan makine mühendislerinin büyük bir titizlikle tasarladığı Oleo-Mac markalı hızar, ağır işleri kolaylaştıran özel donanımlı bir makinedir. Çok amaçlı kullanım için üretilen bu hızarla kışlık odunları keserek simetrik bloklar halinde istifleyebilirsiniz. Oleomac GSH 56 motorlu testere 3.5 HP yorumları ve ürün puanları yüksek memnuniyet gösterir. Üründen randıman alan müşterilerin değerlendirmeleri kullanım deneyimleri hakkında detaylı bilgiler almanızı sağlar. Güçlü motorundan destek alarak yüksek performans sunan GSH 56 ile zorlu bahçe işlerinizi rahat şekilde bitirebilirsiniz. Paslanmaz çelik pala ve iç donanım materyalleri sayesinde ürünü uzun yıllar bozulmadan kullanabilirsiniz. Dış materyali kırılmaz sert plastik malzeme olan bu hızarı ahşap üzerine çalıştığınız hobilerinizi ilerletmek için değerlendirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3.5 HP Fiyatı

Bütçe Dostu Oleomac GSH 56 Motorlu Testere 3.5 HP Fiyatı

Bahçe işlerinde beden gücüyle çalışmak yorucu olduğu gibi uzun vadede bazı sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir. Zorlanmadan kaynaklanan el, kol, bilek, sırt ya da bel ağrıları yaşamamak için pratik araç gereçlerden destek alabilirsiniz. Bahçenizde yön vermek ya da tazelemek istediğiniz ağaçları budamak motorlu bir testere olmadığı zaman meşakkatli bir süreç oluşturabilir. Bu durumu kurtararak kolaylık sağlayan alternatiflerinden biri olan Oleomac GSH 56 motorlu testere 3.5 HP fiyatı avantajlı bir çözüm olarak değerlendirilebilir. Ürünün uzun yıllar kullanılabilir olması ve değeri karşılığında sunduğu işlevsel özellikler modelin tercih edilme nedenleri arasındadır. Yüksek kaliteyle üretilen dişler en sert ağaçlara karşı direnç göstererek başarılı bir performans gösterir. Trendyol’dan avantajlı fiyatla temin edebileceğiniz bu hızar, çelik aksamın paslanmasından endişe etmeden güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.