Oleomac Benzinli Motorlu Testere 3hp 36diş 45 cm Gsh 51

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.580 TL7.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.945,78 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oleomac Benzinli Motorlu Testere 3hp 36diş 45 cm Gsh 51

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİRAİ MAKİNAM Satıcı Ünvanı: MUHAMMED SADIK YURTÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1889300618400019 Vergi Kimlik Numarası: 9860207085
    Bu ürün ZİRAİ MAKİNAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gsh 51 Motorlu Testere
Geri Bildirim Ver

Oleomac Gsh 51 Benzinli Motorlu Testere

Ağaç işleri ile ilgili alanlarda yaygın bir şekilde kullanılan ağaç kesme motoru farklı özelliklere sahip olmakta ve piyasada farklı markalar altında üretimi bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun olarak seçeceğiniz ağaç kesme motorunu farklı işlerde kullanabilirsiniz. Dikkatli kullanılması gereken bu gibi tehlike arz eden araçları gerekli bilgileri edinmeden kullanmamanız gerekmektedir. İleri teknolojik gelişmeler ile tasarlanan Oleomac Gsh 51, ilk kez ağaç testeresi kullanacak olanlara hitap eden modeller arasında yer almaktadır.

  • Hafif Tasarım
  • Hızlı Kesim Performansı
  • Ayarlanabilen Hız Kademesi

Oleomac Gsh 51 ile İşlevsel Kullanım

Ağaç budama, kesme ve devirme gibi birçok alanda işlevsel kullanıma elverişli olan Gsh 51 motorlu testere özellikler açısından gelişmiş yapısıyla köylerde ve ormanlık alanlarda kullanılmaktadır. Aynı zamanda yakacak olarak büyük odun parçalarını küçültmeye yardımcı olan Oleomac Gsh 51 her zaman ihtiyaç duyulabilen araçlar arasında yer almaktadır. Bahçeli bir eviniz varsa mutlaka ihtiyaç duyacağınız gsh 51 ile ağaç kesimlerinden kendi tasarladığınız veranda, teras ya da kamelyalar yapmanız oldukça kolay olacaktır. Böylece işinize uygun ürün almanın yanında bütçenize de katkıda bulunabilirsiniz. Diğer yandan testere seçiminde bazı noktalara dikkat etmeniz doğru ürün seçimi için oldukça önemlidir. Aynı zamanda tehlike arz eden bir ürün olduğu için motorlu testere kullanımında gerekli koruyucu giysileri kullanarak tedbirinizi almanızda fayda vardır.

Oleomac Gsh 51 Özellikleri

Teknolojik ilerlemelerde yeni özellikler eklenen birçok elektrikli alet gibi ağaç kesme motoru da yenilenen özellikleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Oleomac Gsh 51 özellikleri arasında yer alan kablosuz kullanım imkanı özellikle elektriğin olmadığı alanlarda kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Benzinli çalışma sistemini uygun tasarlanan Oleomac gsh 51 benzinli motorlu testere 3.0hp 36 diş sayısına sahip olmakta ve 3.0hp gücü ile zorlu işlerin üstesinden gelebilmektedir. Aynı zamanda benzinli testere küçük yapısıyla da kullanılmadığı zamanlarda yer kaplamayacak şekilde tasarlanmaktadır. Gsh 51 ürünü 50,9 cc silindir hacmine, 0,55 lt yakıt tank kapasitesine, 0,26 lt yağ kapasitesine, 45 cm pala boyuna, 0,325 inç zincir tipine sahip olacak şekilde üretilmektedir. Diğer yandan Gsh 51 motorlu testere 5,3 kg ağırlığa sahip olmasıyla da kullanıcılara ağaç kesme işleminde zorluk yaşatmayacaktır.

Oleo Mac Gsh 51 Motorlu Testere Fiyatları

Oleomac Gsh 51 fiyatı sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygundur. Aynı zamanda motorlu testere alımında piyasa araştırması yapmanızın yanında kullanıcıların yorumlarını da incelemeniz gerekir. Bu bağlamda Oleomac Gsh 51 benzinli motorlu testere 3.0hp 36 diş yorumları ürün hakkında gerekli detaylı bilgileri içermekte olup kullanıcıları doğru ürün almaya sevk edecek içerikleri bünyesinde barındırmalıdır. Motorlu testereyi edindikten sonra içerisinden çıkan kullanım kılavuzu detaylı bir şekilde incelemeniz ve güvenlik talimatlarına mümkün olduğu kadar uymanız önerilir.