Old Spice Whitewater Deodorant 150 ml

239 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,75 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Ürün Bilgileri

Old Spice Whitewater Deodorant 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Old Spice Whitewater Erkek Deodorant Sprey 150 ML

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Old Spice Whitewater Deodorant 150 ml

Old Spice Whitewater deodorant pudrasız yapısı sayesinde gözenekleri kapatmaz. Terlemeye karşı tüm gün süren koruma sağlar. Ferah ve çekici kokusuyla beğeni kazanır. 150 mililitre hacmi sayesinde uzun süre kullanılabilir. Kalıcı ve çarpıcı kokusu, ilk sürdüğünüz andan bir dahaki sürüşe kadar kalıcılığını gösterir. Whitewater deodorant 150 ml gün içinde isteğe bağlı olarak tazelenebilir. Yoğun hareket temposuna sahip olduğunuz günlerde ürünü tekrar uygulayarak kalıcılığını artırabilirsiniz. Deodorantları kol altına uygulamanız önerilir. Buna ek olarak vücut kokusu niteliğinde kullanabilmek için genel bir uygulama yapabilirsiniz. Yaklaşık 20 santimetre uzaklıktan sıkmanız önerilir. Temiz cilde uygulandığında kokusu daha net algılanabilir. Anti alerjik olan ürün, hassas ciltlerle uyumludur. Alerjik kişilerin ürünü öncelikle küçük bir bölgede test edip daha sonra kullanmaya başlaması önerilir.

  • Anti alerjik doku
  • Pudrasız yapı
  • 150 ml hacim

Tazeleyici Kokusuyla Old Spice Whitewater Deodorant

Tazeleyici Kokusuyla Old Spice Whitewater Deodorant

Temiz ve ferah kokular herkesi etkiler. Bir ortama girerken sizden önce kokunuz odaya yayılsın istiyorsanız Old Spice Whitewater deodorant 150 ml ideal olabilir. Kalıcı koku teknolojisiyle içeriği hazırlanan deodorantta, meyvemsi ve odunsu notaları hissedebilirsiniz. Ferah ve erkeksi bir his için tercihiniz Old Spice marka Whitewater deodorant olabilir. Ürünü kıyafetlerinize uygulayabileceğiniz gibi direkt cildinize de sıkabilirsiniz. Cilt üzerine uygulandığında kokusuna ek olarak terletmeme özelliğine de sahiptir. Terlemeyle beraber açığa çıkabilecek kokuları ortadan kaldırarak gün boyu süren konfor sunar. Farklı aromaların bir araya getirilmesiyle oluşturulan Old Spice marka Whitewater deodorant sayesinde gün içinde farklı kokular hissedilir. Ürün içeriğinde yer alan esanslı kokular tüm gözlerin üstünüzde olmasını sağlar. Uzun süren kalıcılık için parfüm, deodorant ve vücut kremini beraber kullanabilirsiniz.

Avantajlı Old Spice Whitewater Deodorantlar

Avantajlı Old Spice Whitewater Deodorantlar

Kokular hafızada büyük yer tutar. Kokunuzun imzanız olabilmesi için teninize yakışacak notaları seçmeniz önemlidir. Odunsu kokular birçok insana yakışır. Fakat her tende farklı bir aroma alır. Odunsu kokuların ağırlığını limon gibi ferah notalarla yumuşatmak iyi bir seçenektir. Bu ürün, odunsu ve ferah meyve aromalarının birleşimiyle hazırlanır. Her tende ayrı bir imza yaratacak olan bu ürün hakkında diğer müşterilerin fikirlerini inceleyebilirsiniz. Bunun için Old Spice Whitewater deodorant yorumlarına göz atabilirsiniz. Hediyelik olarak sık sık tercih edilen bu kokuyu erkek arkadaşınız için de düşünebilirsiniz. Pudrasız yapısı sayesinde beyaz kıyafetlerde sarı leke, siyah kıyafetlerde beyaz iz bırakmayarak kıyafetlerinizi uzun süre kullanabilmenizi sağlar. Kıyafetlerde oluşan deodorant lekeleri yıkansa dahi çıkmayabilir. Deodorant seçimi yaparken beyaz ve siyah kıyafetlerle kullanılabilir olmasına dikkat etmek önemlidir.

İndirimli Old Spice Whitewater Deodorant 150 ml Fiyatları

İndirimli Old Spice Whitewater Deodorant 150 ml Fiyatları

İş görüşmeleri ve toplantılar gibi ilk izlenimin önemli olduğu yerlerde kokunuz sayesinde etkileyici bir hava oluşturabilirsiniz. Deodorant seçimi yaparken önceliğiniz birçok ortamda kullanabileceğiniz çarpıcı ve kalıcı ürünler olmalıdır. Bu sayede tek bir ürünle yüksek performans sağlayabilirsiniz. Korkularınızı yazlık ve kışlık olarak da seçebilirsiniz. Yazlık kokular daha ferah olurken, kışlık kokular daha baharatlı olabilir. Old Spice marka Whitewater deodorant farklı notaların birleşmesiyle oluştuğu için dört mevsim kullanılabilir. Old Spice Whitewater deodorant 150 ml fiyat farklılıklarına kampanya dönemlerinde rastlayabilirsiniz. İndirimli günlerde sevdikleriniz ve kendiniz için bu ürünü satın alabilirsiniz. Hali hazırda ürün sizde mevcut ise stok yaparak kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Hacmi ve kullanım süresi göz önüne alındığında oldukça hesaplı bir ürün olan Old Spice Whitewater deodorant çeşidine Trendyol kampanyalarını takip ederek avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.